skyfall
Banned
Μα για να ζήσει την υπερτατη σηγκηνηση που μόνο μια τουφέκια Μπενελλι μπορει να σου προσφέρει. Τσάμπα αγωνίστηκε ο Civolani? ?Να την κάνει , τι; think
Μα για να ζήσει την υπερτατη σηγκηνηση που μόνο μια τουφέκια Μπενελλι μπορει να σου προσφέρει. Τσάμπα αγωνίστηκε ο Civolani? ?Να την κάνει , τι; think
Τι άλλη έκπτωση να κάνει λοιπόν η μπενελι σε ένα όπλο της που πουλιέται κάτω από 800€ να αλλάξει μόνο το κλειστρο της την κινητήρια δυναμη
Η Μπολόνια (Bologna), παλαιότερα και Βολωνία, είναι πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και της περιοχής Eμίλια-Ρομάνια (Emilia-Romagna).
Σ' αυτήν βρίσκεται το αρχαιότερο σε λειτουργία στον κόσμο (από το 1088) Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.
windows print screen
Άξιο τέκνο της παράδοσης της περιοχής στις Επιστήμες ήταν και ο αείμνηστος Bruno Civolani, ο σχεδιαστής του συστήματος αδρανείας που τίμησε και τιμήθηκε από την Benelli Armi S.p.A. (και πάμπολλους αντιγραφείς ανά την υφήλιο) από το 1967.
To Benelli Inertia System, τον πιο έξυπνο και απλό μηχανισμό λειτουργίας αυτογεμούς που δημιουργήθηκε ποτέ! Ένα κλείστρο, αποτελούμενο από επτά μόλις απλά και στιβαρά απάρτια δίνει "ζωή" σε ένα αυτογεμές. Ένα πραγματικό μηχανολογικό θαύμα, μπροστά στο οποίο κάθε εραστής των Θετικών Επιστημών δεν μπορεί παρά να κλίνει ευλαβώς το γόνυ! Ένα σύστημα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πως γίνεται με ένα κλείστρο απλά να λειτουργήσει ένα όπλο, χωρίς τη συνδρομή των αερίων της καύσης της πυρίτιδας. Αφήνοντας όλη την παραγόμενη ενέργεια να δράσει πάνω στη γόμωση και να τη στείλει στο στόχο με μεγαλύτερη ταχύτητα και διάτρηση. Η εφεύρεση του μεγάλου Civolani ήταν μια πραγματική επανάσταση στο χώρο του λειόκαννου όπλου και έκανε τη Benelli τη Νο1 σε πωλήσεις αυτογεμών, αφήνοντας άμεσα πίσω την Browning που κατείχε την πρώτη θέση με το ΑUΤΟ-5. Στα επόμενα 50 χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα κανένα άλλο σύστημα λειτουργίας και καμία άλλη μάρκα δεν μπόρεσε να ρίξει από το βάθρο τη Benelli και το Benelli Inertia System, κατέχοντας το 25% των συνολικών πολήσεων κυνηγετικών όπλων παγκοσμίως.
Ούτε σιδηρόδρομοι, ούτε πιστόνια, ούτε ελατήρια, ούτε δαχτυλίδια.
Ένας μηχανισμός που χωρίς συντήρηση μπορεί να λειτουργεί ες αεί.
Ένα όνομα (Benelli) και ένας άνθρωπος (Civolani) που έχουν γραφεί με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα στο Βιβλίο της Ιστορίας της Οπλουργίας.
Και μια εταιρεία που θα έχει το αιώνιο ανάθεμα ανοίγοντας παραρτήματα δεξιά και αριστερά σε Ευρώπη (Ισπανία) και Ασία (τουρκία), διαπράττοντας την ύβρη να χαρίσει αυτό το μεγαλείο του συστήματος αδράνειας σε παράγκες...
Μία ταμπέλα δέχομαι ευχαρίστως χωρίς φόβο και πάθος. Είμαι Civolani-κος μέχρι το κόκκαλο.
Τρομερό σύστημα που δεν χωρα αμφισβήτηση . Αλλά , το βασικό εξάρτημα του όπλου είναι η κάνη . Όχι το σύστημα λειτουργίας . Να μην φοράς παρωπίδες Drv , κι να είσαι ανοιχτόμυαλος . Κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο. Όλα κάπου κερδίζουν κι κάπου χάνουν . Η αλήθεια είναι στη μέση .
Η Μπολόνια (Bologna), παλαιότερα και Βολωνία, είναι πόλη της Ιταλίας, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας και της περιοχής Eμίλια-Ρομάνια (Emilia-Romagna).
Σ' αυτήν βρίσκεται το αρχαιότερο σε λειτουργία στον κόσμο (από το 1088) Πανεπιστήμιο της Μπολόνια.
windows print screen
Άξιο τέκνο της παράδοσης της περιοχής στις Επιστήμες ήταν και ο αείμνηστος Bruno Civolani, ο σχεδιαστής του συστήματος αδρανείας που τίμησε και τιμήθηκε από την Benelli Armi S.p.A. (και πάμπολλους αντιγραφείς ανά την υφήλιο) από το 1967.
To Benelli Inertia System, τον πιο έξυπνο και απλό μηχανισμό λειτουργίας αυτογεμούς που δημιουργήθηκε ποτέ! Ένα κλείστρο, αποτελούμενο από επτά μόλις απλά και στιβαρά απάρτια δίνει "ζωή" σε ένα αυτογεμές. Ένα πραγματικό μηχανολογικό θαύμα, μπροστά στο οποίο κάθε εραστής των Θετικών Επιστημών δεν μπορεί παρά να κλίνει ευλαβώς το γόνυ! Ένα σύστημα που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πως γίνεται με ένα κλείστρο απλά να λειτουργήσει ένα όπλο, χωρίς τη συνδρομή των αερίων της καύσης της πυρίτιδας. Αφήνοντας όλη την παραγόμενη ενέργεια να δράσει πάνω στη γόμωση και να τη στείλει στο στόχο με μεγαλύτερη ταχύτητα και διάτρηση. Η εφεύρεση του μεγάλου Civolani ήταν μια πραγματική επανάσταση στο χώρο του λειόκαννου όπλου και έκανε τη Benelli τη Νο1 σε πωλήσεις αυτογεμών, αφήνοντας άμεσα πίσω την Browning που κατείχε την πρώτη θέση με το ΑUΤΟ-5. Στα επόμενα 50 χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα κανένα άλλο σύστημα λειτουργίας και καμία άλλη μάρκα δεν μπόρεσε να ρίξει από το βάθρο τη Benelli και το Benelli Inertia System, κατέχοντας το 25% των συνολικών πολήσεων κυνηγετικών όπλων παγκοσμίως.
Ένα όνομα (Benelli) και ένας άνθρωπος (Civolani) που έχουν γραφεί με ανεξίτηλα χρυσά γράμματα στο Βιβλίο της Ιστορίας της Οπλουργίας.
Και μια εταιρεία που θα έχει το αιώνιο ανάθεμα ανοίγοντας παραρτήματα δεξιά και αριστερά σε Ευρώπη (Ισπανία) και Ασία (τουρκία), διαπράττοντας την ύβρη να χαρίσει αυτό το μεγαλείο του συστήματος αδράνειας σε παράγκες...
Μία ταμπέλα δέχομαι ευχαρίστως χωρίς φόβο και πάθος. Είμαι Civolani-κος μέχρι το κόκκαλο.
Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι την ευφυΐα της απλότητας, έτσι απλός και ταπεινός ήταν ο κ. Civolani όπως το δημιούργημα του, μέχρι που μπορούσε να περπατάει πήγαινε στα μαγαζιά φυσιγγίων της Μπολόνια αγόραζε ένα κουτί μάλλινη τάπα 33-34γρ νο6-5 μιλούσε με τους κυνηγούς και τους καταστηματάρχες πλήρωνε τα φυσίγγια του και έφευγε για το σπίτι του. Δεν δεχόταν δώρο τα φυσίγγια απο κανένα.
windows print screen
Αυτοί είναι άνθρωποι Νικολη έχουμε πιξει στους εγώ και εγώ και στους ειδήμονες επί πάντως θέματος.Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι την ευφυΐα της απλότητας, έτσι απλός και ταπεινός ήταν ο κ. Civolani όπως το δημιούργημα του, μέχρι που μπορούσε να περπατάει πήγαινε στα μαγαζιά φυσιγγίων της Μπολόνια αγόραζε ένα κουτί μάλλινη τάπα 33-34γρ νο6-5 μιλούσε με τους κυνηγούς και τους καταστηματάρχες πλήρωνε τα φυσίγγια του και έφευγε για το σπίτι του. Δεν δεχόταν δώρο τα φυσίγγια απο κανένα.
Εσείς οι τεχνοκράτες την δουλεύετε αυτή την φράση ε;Είναι θέμα χρόνου να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Εσείς οι μπερετακηδες έχετε παρωπιδες και δεν βλέπετε την ποιότητα την απλότητα και την σιγουριά που αποπνέει ένα όπλο Μπενελλι .Το θαύμα τις τεχνολογίας. Το δορι του Αι Γιώργη .κλπ.Εσείς οι τεχνοκράτες την δουλεύετε αυτή την φράση ε;
Γενικότερα παραλυρείς γιατρέ και είσαι πολύ φανατισμένος .
ελα να σου δειξω τουφεκιες σε θηραμα απο μια sbe 3 και θα δεις οτι κατι καλο κανουν και οι benelli.κ στο λεω εγω που εχω 10οπλα!Η Benelli η αλήθεια είναι ότι έχει βοηθήσει την κοινωνία ποικιλοτρόπως. Πόσοι και πόσοι άνθρωποι διαφορετικών ειδικοτήτων δεν έχουν χορτάσει ψωμί ή ακόμα και παντεσπάνι ;
Ατελείωτοι οπλουργοι ανα την υφήλιο έχουν πλουτίσει με τις μοντίφες πάνω στο κορμάκι των Benelli. Επιμήκυνση κώνων προσαρμογής, porting, αποχρωμιώσεις ,διεύρυνση αυλού, αλλαγή κάννης με Αμερικάνικες ή Τούρκικες (απομιμήσεις Αμερικάνικων ).
Πόσοι και πόσοι μαγαζάτορες δεν πουλάνε υλικά ιδιογόμωσης σε λάτρεις της Benelli; Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν κάτοχο Benelli που να μην ιδιογομώνει ή δεν του γεμίζει ένας καλός του φίλος .
Τέλος η κοινωνική συνεισφορά της Benelli αφορά και στην γεωργία. Η χρήση του άλευρου της βρώμης έχει αυξηθεί τόσο πολύ από κατόχους Benelli που δεν μπορεί να μην έχουν αυξηθεί οι καλλιέργειες βρώμης ανά τον κόσμο .
Γενικά πιστεύω ότι η Benelli έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην πρόοδο της βλητικής. Στην προσπάθεια τους οι ιδιογομωτες να κερδίσουν το χαμένο έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες κάννες της αγοράς ,πήγαν την βλητική πολλά βήματα παραπάνω.
Γενικά η Benelli κάνει τον κόσμο καλύτερο !!!
.....μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.........θαύμα....θαύμα!Εσείς οι μπερετακηδες έχετε παρωπιδες και δεν βλέπετε την ποιότητα την απλότητα και την σιγουριά που αποπνέει ένα όπλο Μπενελλι .Το θαύμα τις τεχνολογίας. Το δορι του Αι Γιώργη .κλπ.
Μια χαρά είναι οι Benelles, Βαγγέλη. Με τις αδυναμίες της και τα όρια της, παρόλαυτα την δουλειά της την κάνει .ελα να σου δειξω τουφεκιες σε θηραμα απο μια sbe 3 και θα δεις οτι κατι καλο κανουν και οι benelli.κ στο λεω εγω που εχω 10οπλα!
Και μετα ελλα να σου δείξω τουφεκιες σε θυραματα από τον ΣΒΕ1 να βάλεις τα κλάματα δογματικε μπερεττακια. ....αμ τι νομίζεις. Χμ !!!!.....μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου.........θαύμα....θαύμα
Όπως τον αγόρασες ή αφού του άλλαξες τα φώτα στην μοντίφα;Και μετα ελλα να σου δείξω τουφεκιες σε θυραματα από τον ΣΒΕ1 να βάλεις τα κλάματα δογματικε μπερεττακια. ....αμ τι νομίζεις. Χμ !!!!
Δεν γραφεις συνεχεια αλλα οταν γραφεις;...Η Benelli η αλήθεια είναι ότι έχει βοηθήσει την κοινωνία ποικιλοτρόπως. Πόσοι και πόσοι άνθρωποι διαφορετικών ειδικοτήτων δεν έχουν χορτάσει ψωμί ή ακόμα και παντεσπάνι ;
Ατελείωτοι οπλουργοι ανα την υφήλιο έχουν πλουτίσει με τις μοντίφες πάνω στο κορμάκι των Benelli. Επιμήκυνση κώνων προσαρμογής, porting, αποχρωμιώσεις ,διεύρυνση αυλού, αλλαγή κάννης με Αμερικάνικες ή Τούρκικες (απομιμήσεις Αμερικάνικων ).
Πόσοι και πόσοι μαγαζάτορες δεν πουλάνε υλικά ιδιογόμωσης σε λάτρεις της Benelli; Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν κάτοχο Benelli που να μην ιδιογομώνει ή δεν του γεμίζει ένας καλός του φίλος .
Τέλος η κοινωνική συνεισφορά της Benelli αφορά και στην γεωργία. Η χρήση του άλευρου της βρώμης έχει αυξηθεί τόσο πολύ από κατόχους Benelli που δεν μπορεί να μην έχουν αυξηθεί οι καλλιέργειες βρώμης ανά τον κόσμο .
Γενικά πιστεύω ότι η Benelli έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στην πρόοδο της βλητικής. Στην προσπάθεια τους οι ιδιογομωτες να κερδίσουν το χαμένο έδαφος σε σχέση με τις υπόλοιπες κάννες της αγοράς ,πήγαν την βλητική πολλά βήματα παραπάνω.
Γενικά η Benelli κάνει τον κόσμο καλύτερο !!!
Εγώ είμαι τρανςκαραμπινσεξουαλ έχω και από τα τρια ΒΜόνο browning ρε. Χαχα συζήτηση να γίνεται, εγώ είμαι μάλλον από του ανώμαλους που έχουν και beretta και benelli και είμαι ευχαριστημένος και με τα δύο. Προφανώς επειδή δεν κυνηγάω στα όρια γενικώς. Φοβερή ποιότητα κατασκευής και τα 2 μου όπλα, πλέον σε αυτόν τον τομέα η benelli υπερτερεί για εμένα. Δεν γίνεται σύγκριση θεωρώ στα συστήματα αφού μιλάμε για κάτι διαφορετικό με τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Αν είχε να διαλέξω ένα όπλο θα πήγαινα σε benelli με κώνο 3-4 εκ, κυρίως όσων έχω διαβάσει από εσάς εδώ μέσα.