Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω σε τι βοηθάει μια τέτοια συζήτηση για το πιο είναι το καλύτερο και το πιο ''σκοτώνει'' καλύτερα!
Η αλήθεια είναι ότι η Benelli έχουν το πιο αξιόπιστο σύστημα λειτουργίας!Είτε το θέλουμε είτε όχι!
Η δεύτερη αλήθεια είναι ότι κατασκευαστικά οι κάννες της Benelli είναι υποδεέστερες σε σχέση με τις άλλες του ανταγωνισμού, εννοώ βλητικά.
Αλλά,με ένα έξω - εργοστασιακό τσοκ μπορείς να πάρεις την συγκέντρωση και την τουφεκιά που θέλεις.

Από ότι φαίνεται για κάποιους ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από 10 διαφορετικά τουφέκια στο τέταρτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, που ζήτημα να έχουν αγοράσει 3ο όπλο στη ζωή τους.
Και επειδή έχουν ρίξει δέκα κασόνια φυσίγγια σε πιατάκια και ανά περιόδους έχουν και ένα μάστορα φίλο, νομίζουν ότι έγιναν περισπούδαστοι και πουλάνε και ύφος σε αθώους.
Άτομα που σε άλλα τόπικ δηλώνουν πως είτε με ένα ταπεινό ρώσικο είτε με μία ελίτ χειροποίητη καραμπίνα (και κοντάκι στα μέτρα τους πάντα...) θα έπαιρναν τα ίδια πουλιά στο χέρι.
Αλλά όταν το όπλο γίνεται Benelli αυτομάτως τα σκάγια από φιλότιμο αυτοκτονούν ομαδικώς μόλις βγουν από το στόμιο της κάννης!
Ένα βασικό εξάρτημα του όπλου είναι η κάννη ναι. Του αυτογεμούς όμως είναι και το σύστημα λειτουργίας.
Τι να την κάνω εγώ την κάννη, όταν θα πάρω μια Remi πχ και θα θέλω βιολογικό καθαρισμό μετά το 1 κουτί αλλιώς θα με πεθάνει στις εμπλοκές;
Τι να το κάνω αν μου σπάνε κλείστρα, σιδηρόδρομοι;
Ή πρέπει να τρέχω να αλλάζω γλώσσες από προηγούμενα μοντέλα στο χρυσοπληρωμένο μου 391;
Να δίνω 1.5 μισθό για Α400 και να αγοράζω μονόκαννο???
Να μου σπάνε πιράκια και να τα ψάχνω στα χωράφια???
Για ρωτήστε στους αγώνες με στοιχήματα περιστεροβολίας, εμφανίζετε κανένας με Μπερετα και 18.6???
Μόνο εδώ μέσα το 4* της όπτιμα και το Γιουρομιξ 9-10 βαράει από λόφο σε λόφο...
Και πληρώνουνε άλλοι το film στα ξύλα για αγριοτριανταφυλλιά...
Βάζει ένα κιλό ονομασίες σε κάθε μοντέλο και νομίζει ο αγοραστής ότι παίρνει το τουφέκι του Ράμπο και θα γίνει ο Βλαντ Τέπες των Καρπαθίων.
Όπως είπα μία συγκεκριμένη εταιρεία έχει διαπράξει ύβρη! Μετά την ύβρη έρχεται η τίσις, η τιμωρία δηλαδή, η οποία θα είναι η εξης και θυμηθείτε το: όπως απλόχερα έδωσαν αλόγως την τεχνογνωσία στους Ασιάτες έτσι απλόχερα και οι Ασιάτες θα καταπιούν ολοκληρωτικά την εν λόγω εταιρεία. Είναι θέμα χρόνου να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Και τότε θα ψάχνουν με το κιάλι τα πραγματικά Made in Italy.
Εμείς θα παρακολουθούμε ταμπουρωμένοι από το Δουκάτο του Μοντεφέλτρο!
Μέχρι τότε εγώ εύχομαι καλές γιορτές με υγεία (πάνω απ'όλα) και αγάπη σε όλους!
Νομίζω ότι εξαντλήθηκε από μεριάς μου το θέμα, δεν με ενδιαφέρει ποσώς να πείσω κάποιον.
Δεν μπορώ συνειδησιακά να επιτρέψω να μένει καταγεγραμένη μόνο μια μεριά και με άλλ' αντ' άλλων επιχειρήματα.
Της επιτρέπω -όπως επιτάσσει η ελευθεροστομία του φόρουμ μας- να υπάρχει, ας μου επιτρέψει και αυτή να πω την δικιά μου.
Μην τα θέλετε μονά ζυγά δικά σας.
Stay tuned στο φόρουμ, ετοιμάζουμε μια πολύ όμορφη κίνηση για άλλη μια χρονιά!
bbq3.RESPECT..congrats.

Η αλήθεια είναι ότι σε χοντρό κυνήγι η καννη της Μπενελλι υστερη λόγο στένου αυλου και κοντου κονου συναρμογης .Αυτά εμπηρικα μέσα στο τερεν τα βλέπεις μόνο .Δεν τα γράφει κανένα βιβλίο και κανένα προσπέκτους χωρίς βέβαια να υπάρχουν και οι εξερεσεις. Τα όπλα αυτά έβγαλαν όνομα από τσιχλαδες και μπεκατσαδες Χάρη στην απλότητα του μηχανισμού και σε τουφεκιες χορις ιδιαίτερες απαιτήσεις. ΌΤΑΝ ωμός το θυραμα μεγαλωνε και τα σκαγια έπρεπε να χοντρινουν και να γίνουν περισσότερα υπήρχε στις περισσότερες τον περιπτωσεων πρόβλημα .πάντα σε σχέση με μια μπραουνινγκ μια γουιντσεστερ μια ρεμινγκτον. Που είναι ποιο δεκτικες σε ποιο μεγάλη γκάμα φυσηγγιων λογο διαμόρφωσης καννων. Στο παιχνίδι μπήκε και η μπερεττα με τον 18.6 και τους επιμήκυνέους κονους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πάντα ποιο δεκτηκη σε μεγαλύτερη γκάμα φυσηγγιων. Μηλαμε για συμβατικά πράγματα. Μαμά. Ούτε ιδιογομοσεις ούτε τιουνινγκ στις καννες Όταν μπουν αυτά στο παιχνίδι Τότε φόβου την Μπενελλι. ..Εμπιρικα μιλώντας πάντα. Και βέβαια όχι προς θεού για το 100 %Των περιπτώσεων.Και ένα παραδιγμα .Μου βγάζεις τον μαύρο αετο σε 3.5 με 18.3 αυλο και 1.5 cm κονο. Και ξέρεις που αυτό το όπλο είναι για χοντρό κυνήγι. Ε.. ........με κοροιδευεις ρε Μπενελλι. Απλά αυτοί όλοι τους Ρε παιδιά δεν θέλουν να είναι ψαγμενος ο κυνηγός. Κάτι σαν το Ποιστευε και μη έρευνα

Last edited:
Μετά μου βγάζεις ένα ποζε σκοπευτηκο με 18.5 αυλο και 4-5 πόντους κονο Ε.....με κοροιδευεις ρε Μπενελλι απλά Τορα έχει πρόσβαση ο κόσμος και αυτοί που το ψάχνουμε λίγο παραπάνω μετράνε ολλα

Και μην μένετε οι περισσότεροι μόνο στο μηχανισμό. Αυτός που πάει για πάπια και χηνες θέλει να ΣΚΟΤΟΝΕΙ .για αυτό βλέπεις βαλτοκηνηγους με κάτι παλιορεμικτον χρεπια που πάνε για κυνήγι και περνούν και εργαλειοθηκη μαζί. Και δεν δέχονται κουβέντα. ΤΟ ΌΠΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!

Μιας και λέμε για κόνους και αυλούς, η νέα BeDiamond βγαίνει σε 18,4 και βρίσκεις και 18,5 ...
Από μήκος κώνου πως πάμε ??? οσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία επίσημη καταγραφή ... Ισχύει ότι οι κάνες powerbore έχουν κακρύτερο κώνο ??? και αν ναί , πόσο ???

Η αλήθεια είναι ότι σε χοντρό κυνήγι η καννη της Μπενελλι υστερη λόγο στένου αυλου και κοντου κονου συναρμογης .Αυτά εμπηρικα μέσα στο τερεν τα βλέπεις μόνο .Δεν τα γράφει κανένα βιβλίο και κανένα προσπέκτους χωρίς βέβαια να υπάρχουν και οι εξερεσεις. Τα όπλα αυτά έβγαλαν όνομα από τσιχλαδες και μπεκατσαδες Χάρη στην απλότητα του μηχανισμού και σε τουφεκιες χορις ιδιαίτερες απαιτήσεις. ΌΤΑΝ ωμός το θυραμα μεγαλωνε και τα σκαγια έπρεπε να χοντρινουν και να γίνουν περισσότερα υπήρχε στις περισσότερες τον περιπτωσεων πρόβλημα .πάντα σε σχέση με μια μπραουνινγκ μια γουιντσεστερ μια ρεμινγκτον. Που είναι ποιο δεκτικες σε ποιο μεγάλη γκάμα φυσηγγιων λογο διαμόρφωσης καννων. Στο παιχνίδι μπήκε και η μπερεττα με τον 18.6 και τους επιμήκυνέους κονους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν πάντα ποιο δεκτηκη σε μεγαλύτερη γκάμα φυσηγγιων. Μηλαμε για συμβατικά πράγματα. Μαμά. Ούτε ιδιογομοσεις ούτε τιουνινγκ στις καννες Όταν μπουν αυτά στο παιχνίδι Τότε φόβου την Μπενελλι. ..Εμπιρικα μιλώντας πάντα. Και βέβαια όχι προς θεού για το 100 %Των περιπτώσεων.Και ένα παραδιγμα .Μου βγάζεις τον μαύρο αετο σε 3.5 με 18.3 αυλο και 1.5 cm κονο. Και ξέρεις που αυτό το όπλο είναι για χοντρό κυνήγι. Ε.. ........με κοροιδευεις ρε Μπενελλι. Απλά αυτοί όλοι τους Ρε παιδιά δεν θέλουν να είναι ψαγμενος ο κυνηγός. Κάτι σαν το Ποιστευε και μη έρευνα

Σου εχει ομως κοντακι comfort που αποροφα 30% ανακρουσης......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μην εισαι πλεονεκτης και εση......my man..my man..my man.

Μετά μου βγάζεις ένα ποζε σκοπευτηκο με 18.5 αυλο και 4-5 πόντους κονο Ε.....με κοροιδευεις ρε Μπενελλι απλά Τορα έχει πρόσβαση ο κόσμος και αυτοί που το ψάχνουμε λίγο παραπάνω μετράνε ολλα
Όλα τώρα έτσι θα τα κάνουν πιστευω σαν την powerbore . Λίγο μεγαλύτερο κόνο 3.5 εκ και 18.4-18.5 εκεί θα είναι μικρες οι διαφορές

Και μην μένετε οι περισσότεροι μόνο στο μηχανισμό. Αυτός που πάει για πάπια και χηνες θέλει να ΣΚΟΤΟΝΕΙ .για αυτό βλέπεις βαλτοκηνηγους με κάτι παλιορεμικτον χρεπια που πάνε για κυνήγι και περνούν και εργαλειοθηκη μαζί. Και δεν δέχονται κουβέντα. ΤΟ ΌΠΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΟΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!
Εγω που παω μονο για χωντρα τοις μπενελι τοις εχω κανει ρεμυ εκτος απο μια 121 παλια που φοραει σεντετιεν

Στο 2:15 λέει ότι η κάννη είναι power bore και το γραφει πανω
Κατά πάσα πιθανότητα λέει οτι να ναι, και στο βίντεο δεν φαινεται στην κάννη αυτο που ισχυριζεται. Η ιδια η benelli στο επίσημο σάιτ της δεν αναφερει την bediamond ως μοντελο με powerbore https://www.benelli.it/el/tech/powerbore

Είχα και εγώ αυτό το ερώτημα για την diamond και τελικα είναι powerbore πραγμα που δεν το πλασαρανε πακετο όπως την ραφαελο και ευλογα δεν ήταν κανενας σίγουρος.

Εκτός παλι αν δεν είναι όλες και εχει 2 μοντελα οπως στην ραφαελο.

https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-be-diamond

Status
Not open for further replies.
Back