Την ίδια μέρα και ώρα οι δοκιμές με φυσίγγια δικά μας ιδιογομωση!!!Εξαρτάται την κανη αλλες είναι 18.3 αλλες 18.4 άλλες 18.5 εξαρτάται και το φυσιγγι θερμοκρασια πόσο καλη είναι η χρωμιωση παλιά καινουργια τα τσοκ ανάδρομος Ερμής.
όλοι αλήθεια μπορει να λετε
Όσο για τους αυλους,έχουμε δει με 18,5 μέτριες κατανομές και με άλλη κάννη πάλι 18,5 πολύ καλές κατανομές.Τι εξήγηση δίνεις τωρα??Εξαρτάται την κανη αλλες είναι 18.3 αλλες 18.4 άλλες 18.5 εξαρτάται και το φυσιγγι θερμοκρασια πόσο καλη είναι η χρωμιωση παλιά καινουργια τα τσοκ ανάδρομος Ερμής.
όλοι αλήθεια μπορει να λετε
Την ίδια μέρα και ώρα οι δοκιμές με φυσίγγια δικά μας ιδιογομωση!!!
Αν ηξερα θα ήμουν ο βλητικος της perazziΌσο για τους αυλους,έχουμε δει με 18,5 μέτριες κατανομές και με άλλη κάννη πάλι 18,5 πολύ καλές κατανομές.Τι εξήγηση δίνεις τωρα??
Άβυσσος λοιπόν το θέμα Καννών!!!!Ναι εσεις προφανως και ριξατε τα ιδια ...λέω για καποιον που ενδεχομένως εβγαλε αλλα αποτέλεσμα με τα ιδια οπλα
Αυτο είναι σίγουροΆβυσσος λοιπόν το θέμα Καννών!!!!
Αυτό θέλω να σου πω,πως δεν παιζει ρόλο η διάσταση του αυλού τελικά,αλλού είναι το ζουμί....Αν ηξερα θα ήμουν ο βλητικος της perazzi![]()
..γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε......έχει η benelli καλύτερη κάννη από την 302 και την 400;
..γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε...![]()
...έχει η benelli καλύτερη κάννη από την 302 και την 400;
Χωρίς διάθεση να σε αμφισβητήσω, επειδή είχα 2 benelli παλιότερα αλλά και 303 καθώς και δικανο beretta εγώ είδα ότι η benelli ήταν πίσω απ τα υπόλοιπα. Για την καινούρια με το power bore δε γνωρίζω για να πω.Ηλία για την βλητική απόδοση της κάθε κανης είναι μεγάλο κεφάλαιο....που εάν δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω. πχ. 302 , Α400 έμειναν πολύ πίσω από Benelli.
Ετυχε εκανα μια δοκιμή την ίδια ώρα με το ίδιο φυσίγγι και τσοκαρισμα 2 άστρα τρία διαφορετικά όπλα:302 σταθερό τσοκ 71cm,Rafael love crio Gemini 2 66cm και τέλος 682 έσω έξω τσοκ της beretta,η διαφορά χαοτική και τα τρία όπλα έβγαλαν περίπου την ίδια συγκέντρωση,λίγο πιο ανοιχτή κατανομή η benelli απειροελάχιστη διαφορά αλλά το 682 πήγε να ριξει τον πίνακα κατω από την δύναμη,Ταρακουνήθηκε ολόκληρος,όλα τα όπλα εργοστασιακά!Χωρίς διάθεση να σε αμφισβητήσω, επειδή είχα 2 benelli παλιότερα αλλά και 303 καθώς και δικανο beretta εγώ είδα ότι η benelli ήταν πίσω απ τα υπόλοιπα. Για την καινούρια με το power bore δε γνωρίζω για να πω.
Για να είμαι ειλικρινής Ηλία κι εγώ με το δικαννακι στο κυνήγι εγώ δει ωραία πράγματα!Ετυχε εκανα μια δοκιμή την ίδια ώρα με το ίδιο φυσίγγι και τσοκαρισμα 2 άστρα τρία διαφορετικά όπλα:302 σταθερό τσοκ 71cm,Rafael love crio Gemini 2 66cm και τέλος 682 έσω έξω τσοκ της beretta,η διαφορά χαοτική και τα τρία όπλα έβγαλαν περίπου την ίδια συγκέντρωση,λίγο πιο ανοιχτή κατανομή η benelli απειροελάχιστη διαφορά αλλά το 682 πήγε να ριξει τον πίνακα κατω από την δύναμη,Ταρακουνήθηκε ολόκληρος,όλα τα όπλα εργοστασιακά!
682 RulesΕτυχε εκανα μια δοκιμή την ίδια ώρα με το ίδιο φυσίγγι και τσοκαρισμα 2 άστρα τρία διαφορετικά όπλα:302 σταθερό τσοκ 71cm,Rafael love crio Gemini 2 66cm και τέλος 682 έσω έξω τσοκ της beretta,η διαφορά χαοτική και τα τρία όπλα έβγαλαν περίπου την ίδια συγκέντρωση,λίγο πιο ανοιχτή κατανομή η benelli απειροελάχιστη διαφορά αλλά το 682 πήγε να ριξει τον πίνακα κατω από την δύναμη,Ταρακουνήθηκε ολόκληρος,όλα τα όπλα εργοστασιακά!
682 Rules
Ειλικρινά αυτό που είδα στον πίνακα από δύναμη με εντυπωσίασε!Για να είμαι ειλικρινής Ηλία κι εγώ με το δικαννακι στο κυνήγι εγώ δει ωραία πράγματα!
Κάννες οptima και Optima HP είναι κοσμήματα βλητικης για μένα.Ειλικρινά αυτό που είδα στον πίνακα από δύναμη με εντυπωσίασε!
Ο @Teo virginia είχε κάνει δομικέςΈχει δοκιμάσει κανείς παιδιά σε βλητικο gel καννες optima και καννες benelli?