Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη πολυ σημαντική επισήμανση! Είχα πιάσει το όπλο σε 71cm και είχα πάθει πλακα..λέω πουλάω οτι εχω και το παίρνω.το ειχα ψάξει για το αν είχε power bore κανη και δεν είχα δει πουθενά να λέει οτι είχε..είχα την ίδια εντύπωση με τον φίλο Tortora από πάνω.θυμαμαι οτι είχα μπει και στο site της Benelli και δεν το είχα δει..δεν το είχα προσέξει.θα ορκίζομουν οτι δεν έχει power bore κανη.κατα την γνώμη μου,το όπλο τα σπάει,το θεωρώ κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή.
Είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή , συγκριτικά με άλλες..... μπορείς να διαβάσεις πολλά η βαφή όμως δεν συγκρίνετε με καμία (Be.S.T. ).
Άρα μάλλον δεν με γέλασαν τα μάτια μου
Ο Καλκαντζάκος δεν αναφέρει powerbore κάννη στη BeDiamond όπως σε άλλα μοντέλα, ίσως να βγήκαν κάποιες με powerbore αρχικά και μετά να σταμάτησαν;
Έχω δει στο διαδίκτυο σε φωτό BeDiamond να λέει πάνω powerbore crio barrel, αυτή στην έκθεση ήταν η πρώτη που είδα από κοντά. Δεν της έδωσα και πολύ σημασία βέβαια.
Όλες έχουν την ίδια κάννη (powerbore).

Αυτό που πάντα με απασχολούσε όταν έπαιρνα καινούριο όπλο έβαζα στην άκρη μοιραία κάποιο απ τα υπόλοιπα και αυτό οφείλω να ομολογήσω με στεναχωρουσε! Η αλήθεια είναι πως μετά αναγκαζόμουν να πουλήσω το προηγούμενο για να μη συμβαίνει αυτό!

Τωρα μπήκα στον Καλκάνζακο να δω τι τιμές παιζουν οι νέες Benelli και ειδα αυτό..άρα κάτι καλύτερο μπορεί να κάνει στις τιμές..
1R5dCYe.png
Έχει βάλει και τη μαύρη Vinci 990 ευρώ για λίγες μέρες...

Σωστά Ηλία. Benelli = αξιοπιστία και της εργονομίας που προσφέρουν οι καραμπίνες της! Τι άλλο θες, όταν αρχίζουν τα προβλήματα τότε τα καταλαβαίνεις.
Τάσο το έχω αναφέρει ξανά,εγώ με κανένα όπλο έως τώρα δεν είχα εμπλοκές...ούτε με μπενελι,ούτε με μπερετα ούτε τώρα με την μπρεντα εν και είναι μικρό το δείγμα γραφής!Θα ήθελα καλύτερη βλητικα απόδοση από την κάννη της για να τα δωσω αυτά τα χρήματα,αν και το καινούργιο όπλο με τους αντιπροσώπους που έχουμε είναι μεγάλο ρίσκο!

εργονομία βρίσκεις σε πολλές εταιρείες σήμερα δεν είναι ατού της Benelli,,,όσο για την αξιοπιστία αυτογεμές = μη αξιοππιστία ,αργά η γρήγορα θα στην κάνει
Παύλο έχω 2 Benelli 1- black eagle και 2-crio μετά από τόσα χρόνια την εμπλοκή δεν την γνωρίζω..... πότε θα μου την κάνει ???

Τάσο το έχω αναφέρει ξανά,εγώ με κανένα όπλο έως τώρα δεν είχα εμπλοκές...ούτε με μπενελι,ούτε με μπερετα ούτε τώρα με την μπρεντα εν και είναι μικρό το δείγμα γραφής!Θα ήθελα καλύτερη βλητικα απόδοση από την κάννη της για να τα δωσω αυτά τα χρήματα,αν και το καινούργιο όπλο με τους αντιπροσώπους που έχουμε είναι μεγάλο ρίσκο!
Ηλία για την βλητική απόδοση της κάθε κανης είναι μεγάλο κεφάλαιο....που εάν δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω. πχ. 302 , Α400 έμειναν πολύ πίσω από Benelli.

Ηλία για την βλητική απόδοση της κάθε κανης είναι μεγάλο κεφάλαιο....που εάν δεν το δω με τα μάτια μου δεν το πιστεύω. πχ. 302 , Α400 έμειναν πολύ πίσω από Benelli.
Τάσο εγώ από την μικρή μου εμπειρία έχω δει το ακριβώς αντίθετο.:.οτι η κάνη της υστερεί σε σχέση με άλλες!ειχα μπενελι και ίσως να ξαναπαίρνα αλλά σίγουρα θα της εκανα κώνο!

Τάσο εγώ από την μικρή μου εμπειρία έχω δει το ακριβώς αντίθετο.:.οτι η κάνη της υστερεί σε σχέση με άλλες!ειχα μπενελι και ίσως να ξαναπαίρνα αλλά σίγουρα θα της εκανα κώνο!
Ηλία η Crio που έχω δεν υστερεί ΑΛΛΑ μετά από τόσα χρόνια είπα να κάνω μια μικρή βελτίωση στην κανη.

Ποιοτητα κατασκευής σε καραμπίνα μόνο η μπενελα έχει αυτή την στιγμη και δευτερη από κοντα η φαμπαρμ. Απλά έπρεπε αυτες που κάνουν 2000 να ήταν στα 1600-1700 γιατι η διπλάσια τιμή δεν την χονευεις ευκολα.

Βλητικα όλα τα οπλα έρχονται εκεί που θέλουμε κατά 99% με τον ενα η αλλο τροπο.

Εργονομια κτλ δευτερα θεματα και δεν νομιζω υπερτερεί η μπενελι είμαι θέμα συνηθειας και γούστου του καθενός . Για μενα θεσεις μοχλων speed loading κουμπιά κτλ η καλυτερη είναι η μαξους ...για καποιον άλλον ίσως οχι.

Όταν οι α400 κάνουν 1400 με έναν κιλό πλαστικό πανω πόσο να κάνει η ραφαελο που είναι αψεγαδιαστη σε μεταλλα βαφή εφαρμογες ανωτερα ξυλα κτλ?

Κακα τα ψεματα στην Ελλαδα τα χρυσοπληρωνουμε ολα μα ολα..απο οπλα αμαξια κινητα τα παντα..το χουμε και λιγο το χουβαρνταλικι που αν μας γυαλισει κατι θα κανουμε το σ..το παξιμαδι για να το παρουμε..ετσι γινεται και με τα οπλα αλλον του αρεσει η ταδε μπενελι παει και την περνει οσο και να κανει αλλον η cosmi παει και την περνει ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου του καθενος

:eek:...έχει η benelli καλύτερη κάννη από την 302 και την 400;

τασο δε νομιζω δε ξερω για τ δικια σ παντως η δικια μ δεν επιανε ουτε τα απονερα της 400... να μην πω για την 391...

Για να βάλουμε ένα μέτρο σύγκρισης δοκιμάζουμε τα όπλα μας σε πινακες.Οντως με δικιά μου Α400 και Α302 σε δοκιμές σε πίνακα έμειναν πίσω σε σχέση με του Τάσου την benelli crio.Υποψιν μιλάμε για τρία όπλα εργοστασιακά απειραχτα!!!

Status
Not open for further replies.
Back