Αν κατάλαβα καλά στην Benelli 828U αναφέρεσαι![]()
.......... πλάκα ..... πλάκα το 828U SPORT το έχει ένα φιλαράκι και το έριξα και μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις , ενώ το κυνηγετικό δεν μου άρεσε και πολύ.
Αν κατάλαβα καλά στην Benelli 828U αναφέρεσαι![]()
Γιατί προφανώς, μετά την επιμήκυνση έγινε πολύ σφιχτό και για ευνόητους λόγους δεν το ανεφερε!!εγω δεν καταλαβαινω αφου ειναι τοσο καλο το οπλο γιατι δεν του ειπε απο την αρχη οτι εχει κανει κωνο?
εαν εχη γινει πιο σφιχτο το οπλο,δεν ηρθε και η καταστροφη.ας φτιαξη πιο ανοιχτο τσοκ απ τον κυλινδρο που του χρειαζεται για πρωινο,πχ,τσιχλες, και μετα ας βαλη οτι τσοκ θελει.ας πουμε αντι για 3αρι ας βαλη 4.δεν νομιζω να τον προβλιματισει το οπλο το πιο στενο,οταν το κοντακι ειναι στα μετρα του και κανη σωστη επομιση.μιλαω γιατι ειμαι κατοχος μιας benelli evo,που εχη σφιξη,σχεδον εναμιση τσοκ.εχω προσαρμοστη,το κοντακι ειναι οπως πρεπη επανω μου,και δεν εχω κανενα προβλημα με το οπλο και την στενη ντουφεκια.ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Γιατί προφανώς, μετά την επιμήκυνση έγινε πολύ σφιχτό και για ευνόητους λόγους δεν το ανεφερε!!
Τιμή: 2.404,00€ 2.160,00€
Αν του σκάσεις 2000€ την παίρνεις νομίζω..από αυτά που περιμέναμε θεωρείται καλή τιμη..Τιμή: 2.404,00€ 2.160,00€
Μα πότε έγινε κ η έκπτωση κιόλας..;![]()
Τιμή: 2.404,00€ 2.160,00€
Μα πότε έγινε κ η έκπτωση κιόλας..;![]()
Για να πω την καθαρή μου αλήθεια, εγώ προσωπικά περίμενα να δω τιμή γύρω στα 2,800€......Αν του σκάσεις 2000€ την παίρνεις νομίζω..από αυτά που περιμέναμε θεωρείται καλή τιμη..
Ποσο παει??σήμερα πήρα ένα τηλ να μάθω τιμή για κάννη της supersport και μου έπεσαν τα αφτιά και το τηλέφωνό ταυτόχρονα.![]()
Κράτησε την φίλε βελτιωμένη και για long range καταστάσεις. Δε μπόρεσα να ανατρεξω ναΑρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.Το σκεπτικό εξ αρχής ήταν να πάρω ένα όπλο ούτως ώστε να το φτιάξω σύμφωνα με τα δικό μου σκεπτικό και σε μάστορα που έχω βελτιωσει επανειλημμένα τα όπλα μου και η δουλειά του με ευχαριστεί αποδεδειγμένα...Δυστυχώς ήρθε στα χέρια μου ένα ήδη πειραγμενο και δυνητικά βελτιωμένο όπλο.Επειδή λοιπόν κάθε εμπόδιο έρχεται για Καλό θα κάνω τις απαραίτητες δοκιμές αρχικά και στη συνέχεια θα το στείλω για έλεγχο στον μάστορα μου...Ας ελπίσουμε ότι Και το δικό σας ενδιαφέρον και η δική μου ιδιοσυγκρασια να ανταμειφθούν από το αποτέλεσμα...Σας ευχαριστώ και πάλι.
Καλά να πάθεις!!!σήμερα πήρα ένα τηλ να μάθω τιμή για κάννη της supersport και μου έπεσαν τα αφτιά και το τηλέφωνό ταυτόχρονα.![]()
έχω αποφασίσει πια κάννη θα βάλω πάνω στην bennela μου και αυτή είναι της 930 από περιέργεια πήρα πιο πολύ ,του απάντησα και εγώ άστο θα πάρω από την breda που είναι πιο φτηνή και έμεινε παγωτό.Κράτησε την φίλε βελτιωμένη και για long range καταστάσεις. Δε μπόρεσα να ανατρεξω να
Καλά να πάθεις!!!![]()
Από μπρεντα που σκοτώνει και με κωνο καιπιο φθηνή έπρεπε να τουπειςέχω αποφασίσει πια κάννη θα βάλω πάνω στην bennela μου και αυτή είναι της 930 από περιέργεια πήρα πιο πολύ ,του απάντησα και εγώ άστο θα πάρω από την breda που είναι πιο φτηνή και έμεινε παγωτό.
Ποσό πάει η κάνη της μπρεντα;έχω αποφασίσει πια κάννη θα βάλω πάνω στην bennela μου και αυτή είναι της 930 από περιέργεια πήρα πιο πολύ ,του απάντησα και εγώ άστο θα πάρω από την breda που είναι πιο φτηνή και έμεινε παγωτό.
δεν έχω soupersport έχω την criocomfort σαν κορμός μου βγήκε πολύ καλός άπλα με την κάννη της δεν τα βρήκαμε και την πούλησα και μου έμεινε ο κορμός.Αντρέα και γιατί δεν παίρνεις μια μεταχειρισμένη μπρεντα και να πουλήσεις την σουπερσπορτ;