Τσιχλοκοτσιφα, μεχρι 32 γραμμ. ριχνω. Αντε το πολυ να ριξω πουθενά αλλου 35-36 γραμμ.Να είναι καλά ο άνθρωπος.
Τι κυνήγια κάνεις;
Τσιχλοκοτσιφα, μεχρι 32 γραμμ. ριχνω. Αντε το πολυ να ριξω πουθενά αλλου 35-36 γραμμ.Να είναι καλά ο άνθρωπος.
Τι κυνήγια κάνεις;
ΠάρτοΤσιχλοκοτσιφα, μεχρι 32 γραμμ. ριχνω. Αντε το πολυ να ριξω πουθενά αλλου 35-36 γραμμ.
Αν είναι σε αρκετά καλή κατασταση να την πάρεις,λίγα τα χρήματα που την δινει!!!αν έχεις τη δυνατότητα βάλε και καμιά φωτό να την δουμε!!Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την αποψη σας επειδή την σέβομαι και την εκτιμώ. Αφορά μια benelli premio του 1998, με αυλο 18.3, τσοκ μόμπιλ, κάνη 71 εκ, ποιοτικά ξύλα, ειναι περιορισμένης παραγωγής 2000 τεμαχίων και απο οτι διαβασα τα σκαλισματα ειναι χειροποίητα και έχει χρυση σκανδάλη και σχέδια. Στα χέρια ειναι πολυ στιβαρό. Δεν βρηκα πολλά στοιχεία στο ιντερνετ, προφανώς ειναι μια περιποιημένη ραφαέλο. Εχει ριξει μονο σε λαγό το πολύ 300 φυσίγγια και ειναι σε ακινησία εδώ και 3-4 χρόνια. Ειναι γνωστός ο ανθρωπος και μου το δινει 800 ευρώ. Δεν ειχα σκοπό να δωσω τοσα χρήματα, η αλήθεια ειναι ότι εψαχνα καμμιά vittoria ή καμμια benelli του πεντακοσάρικου και αυτά με το ζορι γιατι προτιμω να μην χαλω πολλα λεφτα ωστε να βγάζω άδειες κ για λοιπά εξοδα, φυσικά δεν τα εχω και περισσεια! Αλλα το premio μου άρεσε και το σκεφτομαι... Τι λέτε;
Σωστος!!!!Εάν το όπλο είναι καλομεταχειρισμενο προτίμησε να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω από το να πάρεις ένα όπλο δίχως φλατζες για αλλαγή κλίσης και μπελά κακό στο γέμισμα της αποθήκης...Ξεκάθαρα benelli και όχι vitoria που Ναι μεν είναι τίμια Αλλά όχι και ισάξια.
για μενα παρτο ειναι πολυ καλο οπλο ,με πολυ καλη καννη.Τσιχλοκοτσιφα, μεχρι 32 γραμμ. ριχνω. Αντε το πολυ να ριξω πουθενά αλλου 35-36 γραμμ.
Παρτο.μην το αφήσεις.η τιμη ειναι φοβερη.και το μηκος της κανης οτι πρέπει,για όλα τα κυνήγια.αν κρίνω από τις τιμές Benelli αυτό πρέπει να είχε από 2500€ και πάνω..Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την αποψη σας επειδή την σέβομαι και την εκτιμώ. Αφορά μια benelli premio του 1998, με αυλο 18.3, τσοκ μόμπιλ, κάνη 71 εκ, ποιοτικά ξύλα, ειναι περιορισμένης παραγωγής 2000 τεμαχίων και απο οτι διαβασα τα σκαλισματα ειναι χειροποίητα και έχει χρυση σκανδάλη και σχέδια. Στα χέρια ειναι πολυ στιβαρό. Δεν βρηκα πολλά στοιχεία στο ιντερνετ, προφανώς ειναι μια περιποιημένη ραφαέλο. Εχει ριξει μονο σε λαγό το πολύ 300 φυσίγγια και ειναι σε ακινησία εδώ και 3-4 χρόνια. Ειναι γνωστός ο ανθρωπος και μου το δινει 800 ευρώ. Δεν ειχα σκοπό να δωσω τοσα χρήματα, η αλήθεια ειναι ότι εψαχνα καμμιά vittoria ή καμμια benelli του πεντακοσάρικου και αυτά με το ζορι γιατι προτιμω να μην χαλω πολλα λεφτα ωστε να βγάζω άδειες κ για λοιπά εξοδα, φυσικά δεν τα εχω και περισσεια! Αλλα το premio μου άρεσε και το σκεφτομαι... Τι λέτε;
Ξεχασα να αναφέρω πως το αγόρασε 630 χιλιαδες δραχμές νομιζωΠαρτο.μην το αφήσεις.η τιμη ειναι φοβερη.και το μηκος της κανης οτι πρέπει,για όλα τα κυνήγια.αν κρίνω από τις τιμές Benelli αυτό πρέπει να είχε από 2500€ και πάνω..
Μην το χάσεις...Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την αποψη σας επειδή την σέβομαι και την εκτιμώ. Αφορά μια benelli premio του 1998, με αυλο 18.3, τσοκ μόμπιλ, κάνη 71 εκ, ποιοτικά ξύλα, ειναι περιορισμένης παραγωγής 2000 τεμαχίων και απο οτι διαβασα τα σκαλισματα ειναι χειροποίητα και έχει χρυση σκανδάλη και σχέδια. Στα χέρια ειναι πολυ στιβαρό. Δεν βρηκα πολλά στοιχεία στο ιντερνετ, προφανώς ειναι μια περιποιημένη ραφαέλο. Εχει ριξει μονο σε λαγό το πολύ 300 φυσίγγια και ειναι σε ακινησία εδώ και 3-4 χρόνια. Ειναι γνωστός ο ανθρωπος και μου το δινει 800 ευρώ. Δεν ειχα σκοπό να δωσω τοσα χρήματα, η αλήθεια ειναι ότι εψαχνα καμμιά vittoria ή καμμια benelli του πεντακοσάρικου και αυτά με το ζορι γιατι προτιμω να μην χαλω πολλα λεφτα ωστε να βγάζω άδειες κ για λοιπά εξοδα, φυσικά δεν τα εχω και περισσεια! Αλλα το premio μου άρεσε και το σκεφτομαι... Τι λέτε;
Η ευκαιρία σου είναι κι εσένα.πουλα επιτέλους τη Μπερέτα να πάρεις μια diamond βρε αδερφέ να ησυχασειςΜην το χάσεις...
Έπρεπε να το είχες πάρει ήδη![]()
Καλημερα, συμφωνώ με το "γενικό κανόνα" παρ' το. Αρκεί να το ελέγξεις. Τα Benelli γενικά δεν βγάζουν θέματα ακόμα και με κακομεταχείριση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε λεφτά στο οποιοδήποτε όπλο. Είναι και θέμα ασφάλειας εκτός από απόδοσης.Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα την αποψη σας επειδή την σέβομαι και την εκτιμώ. Αφορά μια benelli premio του 1998, με αυλο 18.3, τσοκ μόμπιλ, κάνη 71 εκ, ποιοτικά ξύλα, ειναι περιορισμένης παραγωγής 2000 τεμαχίων και απο οτι διαβασα τα σκαλισματα ειναι χειροποίητα και έχει χρυση σκανδάλη και σχέδια. Στα χέρια ειναι πολυ στιβαρό. Δεν βρηκα πολλά στοιχεία στο ιντερνετ, προφανώς ειναι μια περιποιημένη ραφαέλο. Εχει ριξει μονο σε λαγό το πολύ 300 φυσίγγια και ειναι σε ακινησία εδώ και 3-4 χρόνια. Ειναι γνωστός ο ανθρωπος και μου το δινει 800 ευρώ. Δεν ειχα σκοπό να δωσω τοσα χρήματα, η αλήθεια ειναι ότι εψαχνα καμμιά vittoria ή καμμια benelli του πεντακοσάρικου και αυτά με το ζορι γιατι προτιμω να μην χαλω πολλα λεφτα ωστε να βγάζω άδειες κ για λοιπά εξοδα, φυσικά δεν τα εχω και περισσεια! Αλλα το premio μου άρεσε και το σκεφτομαι... Τι λέτε;
Που σε χάνω που σε βρίσκω,το Benelli time διαβάζεις...Η ευκαιρία σου είναι κι εσένα.πουλα επιτέλους τη Μπερέτα να πάρεις μια diamond βρε αδερφέ να ησυχασεις![]()
Που σε χάνω που σε βρίσκω,το Benelli time διαβάζεις...
Κρυφο.....@νιτσα...
Παντου τα ιδια με την ελια και εδω τις καθαρισε ολες ο δακος
Δηλαδη πιστευεις οτι το εργοστασιο απο λαθος δεν τα ρελιασε???
Μην επιχειρησεις να τα ρελιασεις γιατι προφανως θα εχει αυξημενη δοση πυριτιδας σε αντισταθμισμα της απουσιας ρελιασματος και κινδυνευεις να αυξησεις καθετα τα bar...
Ποια φυσιγγια ειναι???Ανεβασε μια φωτο να δουμε το ρελιασμα..
Περιεργο μου φαινετα γιατι εχω δει καμποσα δειγματα καθως ειναι συντοπιτης μου ο συγκεκριμενος κατασκευαστης και ποτε δεν παρατηρησα κατι τετοιο...
Ανεβασε φωτο να δουμε.
Καλησπερα Φιλε μου! Φαινεται πολυ ομορφο οπλο (απο το internet)! Προσωπικη μου αποψη οτι ειναι ενα αξιοπιστο οπλο και αξιζει αυτα τα λεφτα, ποσο ακομα αν ειναι και καλομεταχειρισμενο! Θα σου πουνε και τα αλλα παιδια που εχουν πιο πολυ εμπειρια!![]()
Εάν το όπλο είναι καλομεταχειρισμενο προτίμησε να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω από το να πάρεις ένα όπλο δίχως φλατζες για αλλαγή κλίσης και μπελά κακό στο γέμισμα της αποθήκης...Ξεκάθαρα benelli και όχι vitoria που Ναι μεν είναι τίμια Αλλά όχι και ισάξια.
Αν το όπλο δεν έχει αβαρια .... Με κλειστά ματια
Πάρτο![]()
Αν είναι σε αρκετά καλή κατασταση να την πάρεις,λίγα τα χρήματα που την δινει!!!αν έχεις τη δυνατότητα βάλε και καμιά φωτό να την δουμε!!
για μενα παρτο ειναι πολυ καλο οπλο ,με πολυ καλη καννη.
Παρτο.μην το αφήσεις.η τιμη ειναι φοβερη.και το μηκος της κανης οτι πρέπει,για όλα τα κυνήγια.αν κρίνω από τις τιμές Benelli αυτό πρέπει να είχε από 2500€ και πάνω..
Μην το χάσεις...
Έπρεπε να το είχες πάρει ήδη![]()
Καλημερα, συμφωνώ με το "γενικό κανόνα" παρ' το. Αρκεί να το ελέγξεις. Τα Benelli γενικά δεν βγάζουν θέματα ακόμα και με κακομεταχείριση. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε λεφτά στο οποιοδήποτε όπλο. Είναι και θέμα ασφάλειας εκτός από απόδοσης.
Φαντάζομαι ότι πριν το αγοράσεις θα πιάσεις το όπλο στα χέρια σου για έλεγχο. Αν μπορείς καταρχάς δες σε τι κατάσταση έχει τυχόν άλλα όπλαΠες του να σου δείξει πως να το καθαρίζεις και πως να το λύνεις σε βίδες, πράγμα γελοίο για αδράνειας, αλλά εσύ θα καταλάβεις πολλά
. Από κει και πέρα θα δεις εξωτερικά σημάδια χρήσης και καλής η κακής συντήρησης. Εσωτερικά επίσης το ίδιο στο εσωτερικό της βάσης, στο σημείο που μπαίνει η ουρά στο κοντάκι, στο σημείο που κλειδώνει το περιστροφικό κλείστρο στην κάννη. Έλεγξε το εσωτερικό της κάννης, τα τσοκακια ότι όλα είναι σε αρίστη κατάσταση και βιδωνουν σωστά στη φωλιά τους. Έλεγξε serial number σε βάση και κάννη.
Προσωπικά δεν μ αρέσει σε πωλητές να μου φέρνουν ακαθάριστο το όπλο και να λένε στο φέρνω μετά από κυνήγι όπως είναι δεν σου κρύβω κάτι στο όπλο.
Από κει και πέρα εγώ θα το τουφεκουσα με και χωρίς μειωτηρα, 3αρες 5αρες ανάμεικτα με φυσίγγια σε εύρος γομωσεων που λέει το manual του όπλου. Συνήθως ρίχνουν 28-52 βάσει manual, κάποια νεώτερα και 56γρ (για μάγκνουμ θαλάμες).
Καλή αγορά!
3400gr δύσκολο το 3180gr θεωρώ πιο πιθανό,και εκει κάπου θα ειναι και η premio.Καλή σας μέρα, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Προβληματιζομαι κάπως μηπως είναι βαρύ γιατί δεν το ζύγισα... Το σήκωσα μεν, αλλά ισως το ζύγισμα ξεγελάει. Την raffaello special lusso την ζυγισα 3400 αλλα υποπτεύομαι οτι τρελαθηκε η ηλεκτρονική ζυγαριά, παλιότερα νομιζω την έιχα ζυγισει 3180.
Φίλε πάρε το όπλο που σου κάνει κέφι και μην μπαίνεις σε τέτοιες σκεψεις,είναι μικρή η ζωή...αν φτάσεις να μην μπορείς σε κάποια ηλικία να το σηκώσεις το δίνεις και παίρνεις τοτε ένα ελαφρύ!Ναι, εχετε δικιο, κ εγω ετσι θυμαμαι... Πάντως σε περπατητό τσιχλας η belmonde 2 στα 71εκ. που ειναι 3 κιλά μια χαρά μου φάνηκε, δεν σκεφτηκα να παρατηρησω ομως αν εχει αναπηδηση. Σκέφτομαι ότι αν με έχει καλά ο Θεός και αξιωθώ να γεράσω, μηπως μου φαίνεται βαριά η raffaello τότε και αρχίσω να ψαχνω κανενα πιο ελαφρύ οπλο,γιατί ο πατερας μου πλέον η raffaelo του φαίνεται βαριά!
Όπως σου έγραψα πιο πάνω τα χρήματα για επετειακή benelli είναι λίγα,όμως αυτό έχει να κάνει με την κατάσταση του όπλου,δηλαδή αν είναι ταλαιπωρημένη δεν είναι ευκαιρια!!!βγάλε κάποιες φωτογραφίες και ανεβασε τες να την δούμε γιατί τα χρήματα είναι λίγα αν είναι άριστη και με καλά ξυλα!!!αν θέλεις την βοήθεια μας!!!Ναι, εχετε δικιο, κ εγω ετσι θυμαμαι... Πάντως σε περπατητό τσιχλας η belmonde 2 στα 71εκ. που ειναι 3 κιλά μια χαρά μου φάνηκε, δεν σκεφτηκα να παρατηρησω ομως αν εχει αναπηδηση. Σκέφτομαι ότι αν με έχει καλά ο Θεός και αξιωθώ να γεράσω, μηπως μου φαίνεται βαριά η raffaello τότε και αρχίσω να ψαχνω κανενα πιο ελαφρύ οπλο,γιατί ο πατερας μου πλέον η raffaelo του φαίνεται βαριά!