Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παλι,γιατι εισπρατω ακριβως το αντιθετο με το δικο μου οπλο?
Μονο αξιοπιστη δεν ειναι η λειτουργια της και δεν εχω παραπονο απο τις τουφεκιες της!
Για τσιχλα μιλαω...
Σε πιο "χοντρο"κυνηγι,δεενν λογω "κλικ"!
Βαλε καινούργιο αναστολές κλείστρου να σωθεις

Είδα ένα τύπο στο youtube κάτοχο sbe3 αμερικανο φυσικά ο οποίος είχε το θέμα του αριστερού ψηλοτουφεκισματος αλλά έστειλε τ όπλο πίσω στη μπενελι και μετά από 20 μέρες όπως λέει του το έστειλαν πίσω έτοιμο.βεβαια όπως λέει κι ο ίδιος δε γνωρίζει ακριβώς τι έκαναν απλά πιθανολογεί.ειναι όμως ένα παράδειγμα το πώς αντιμετωπίζουν εκεί τον πελάτη σε σχέση μ εδώ γιατί ο αμερικανος θεωρεί ακριβο τον sbe3 στα 1700 δολλάρια.εδω αν γινόταν κάτι τέτοιο η πιθανότερη απάντηση θα ήταν ότι δε ξέρεις να ρίχνεις άλλαξε φλαντζα τ όπλο δεν έχει τίποτα κ.τ.λεπισης αν θυμάμαι καλά κάπου λέει ότι και άλλοι τα έστειλαν πίσω αλλά μετά από έλεγχο διαπιστωθηκε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα.τεσπα το συμπέρασμα είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τον καταναλωτή.θα το ξαναβρώ να το βαλω

Δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό να παλεύουμε πέραν της D κλίσεις να φέρουμε την ντουφεκιά κέντρο με πατέντες, μια power bore με την D ντουφεκουσε 10 πόντους πάνω έπεσε φάγωμα στο κοντάκι και σε αυτή και έξτρα κλίση φτιαχτή και βρήκε ο άνθρωπος το φως του.

Και εγώ μέσα σε αυτό το team με μια Nova action pump super magnum με κάνει 61 εκατοστών, το όπλο αυτό δεν μπορώ να το χορτάσω με τίποτα το Απολαμβάνω απίστευτα στο σκοπευτήριο και δεν με χαλάει καθόλου που είναι επαναληπτικό
Ότι καλύτερο Βαγγέλη κάνει αυτό που ευχαριστεί εσένα και αυτό είναι το επιθυμητό.

Το χουμε πει ότι η συγκεκριμένη είναι αδυναμία και από τις λίγες μπενελες που θα επαιρνα.εχει αυτό το κάτι που θέλω
.yelling.
εεεεεε μήπως μπορείς να το στείλεις τότε για ένα test drive να δούμε αν είναι καλό?
.big smile.
Μακάρι να μπορούσα αν ήμουν Ελλάδα κάτι θα γινόταν αλλά δυστηχως .sex hard.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν είναι απαραίτητα κακό οταν ψηλοντουφεκαει ένα όπλο που προορίζεται για φτερο-δίσκο ...Στο criocomfort που κυνηγούσα χρόνια είχα κεντρο δέκα πόντους πανω...παρόλα αυτά με βοηθούσε διότι πάντα έβλεπα όλο το πουλί-δίσκο και τραβαγα σκανδάλη.Τώρα θα μου πεις βόλευε εσένα και δεν θα διαφωνήσω.Με την μικρή μου εμπειρία όμως βλέπω ότι το 90% των χαμενων βολών μου είναι είτε κάτω είτε πίσω είτε και τα δύο ταυτχοχρονα...Το ίδιο ακριβώς λέει και δάσκαλος του χώρου...Ίσως ένα 70-30 στην ντουφεκια βοηθάει ...Όχι δεξιά αριστερά βέβαια..Μόνο πάνω κάτω ...τι πιστεύετε?

Δεν ξέρω ρε παιδιά αν είναι απαραίτητα κακό οταν ψηλοντουφεκαει ένα όπλο που προορίζεται για φτερο-δίσκο ...Στο criocomfort που κυνηγούσα χρόνια είχα κεντρο δέκα πόντους πανω...παρόλα αυτά με βοηθούσε διότι πάντα έβλεπα όλο το πουλί-δίσκο και τραβαγα σκανδάλη.Τώρα θα μου πεις βόλευε εσένα και δεν θα διαφωνήσω.Με την μικρή μου εμπειρία όμως βλέπω ότι το 90% των χαμενων βολών μου είναι είτε κάτω είτε πίσω είτε και τα δύο ταυτχοχρονα...Το ίδιο ακριβώς λέει και δάσκαλος του χώρου...Ίσως ένα 70-30 στην ντουφεκια βοηθάει ...Όχι δεξιά αριστερά βέβαια..Μόνο πάνω κάτω ...τι πιστεύετε?
Ακριβώς αυτό που λες.δηλαδη ότι βολεύει τον καθένα.προσωπικα πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρέπει σ αυτό το θέμα.υπαρχουν βέβαια κάποιες σταθερές αλλά δεν είναι νομος.εγω π.χ ψάχνω το 50-50 άλλος θέλει το 60-40 ο τρίτος μπορεί να θέλει 70-30.αλλο όμως αυτό και άλλο αυτό που δείχνει στο βίντεο να φεύγει ψηλά και αριστερά.εξαρταται όμως και το κυνήγι που κανεις.δηλαδη αν το κυρίως κυνήγι σου είναι πέρδικα ή λαγος τ όπλο καλό θα είναι να χαμηλοτουφεκαει ελαφρώς χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα σε βολεψει απαραίτητα.ειναι καθαρα προσωπικό τι βολεύει τον καθενα

Δεν υπάρχουν πρέπει. Δεν υπάρχουν σωστά και λάθος. Εδώ έγκειται και ένα μειονέκτημα που έχουν οι κυνηγοί-σκοπευτές έναντι των μόνο σκοπευτών. Οι δάσκαλοι γενικά είναι καλοί να διδάσκουν την θεωρία. Η θεωρία όμως πρέπει να συνάδει και με την πράξη. Πηγαίνοντας ένας άνθρωπος 30-40-50 χρονών σε έναν δάσκαλο, ο δάσκαλος πρέπει να συνυπολογίσει την δύναμη της συνήθειας που έχει δημιουργηθεί υποσυνείδητα στον καθένα όλα αυτά τα χρόνια που μπορεί να ασχολείται με το κυνήγι. Η σωστή επόμιση μπορεί να επιτευχθεί, ειδικά αν ο κυνηγός - σκοπευτής καταλάβει το λάθος του και κάνοντας το σωστά, αισθανθεί αυτήν την όμορφη άνεση που σου προσφέρει μια σωστή επόμιση.
Επίσης, η διόφθαλμη σκόπευση και αυτή μπορεί να επιτευχθεί αφού είναι χαραγμένη υποσυνείδητα στην διαδικασία κατάδειξης του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό που κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να γίνει είναι η αλλαγή στον τρόπο που ο καθένας μας έχει μάθει να τοποθετεί την σκοπευτική ευθεία του όπλου του σε σχέση με την νοητή πορεία πτήσης του στόχου ή του θηράματος.
Εδώ πιστεύω υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα προσαρμογής σε κυνηγούς-σκοπευτές. Πως είναι δυνατόν κάποιος την ύστατη στιγμή που εγκαλείται να πάρει τον λόγο η μυική μνήμη και να πατήσει την σκανδάλη, να του λες ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σκοπεύσεις 50-50 αλλά 60-50 ή 70-30; Απλά δεν μπορείς να το λες και να το ζητάς. Και άντε στο σκοπευτήριο με την εκπαίδευση το καταφέρνεις, ειδικά αν έχεις την εμπειρία του σκοπευτηρίου μπορείς να το καταφέρεις. Στο κυνήγι δεν γίνεται παιδιά, γιατί το κυνήγι δεν σηκώνει υπολογισμούς. Από την άλλη όταν λέμε σε κάποιον ΠΡΕΠΕΙ να ρίχνεις 60-40, αδιαφορώντας πως έχει μάθει να ρίχνει από το νεαρό της ηλικίας του, είναι σαν να του λέμε ότι όταν φοράς τζιν το βήμα που κάνεις περπατώντας θα είναι τόσο, ενώ όταν φοράς κοστούμι θα είναι τόσο. Είναι σαν του λέμε, όταν διαβάζεις ένα ελληνικό κείμενο, η απόσταση που θα κρατάς το χαρτί θα είναι τόση, ενώ όταν διαβάζεις ένα αγγλικό κείμενο θα είναι τόση.
Εν κατακλείδι, μην μπαίνετε στην διαδικασία τέτοιων ορίων. Δεν υπάρχουν θέσφατα. Στίστε τα όπλα σας όπως έχετε μάθει να ρίχνετε στο κυνήγι.

Ερώτηση προς μπενελακηδες.τη παρακάτω την έχετε πάρει χαμπάρι?18,5 αυλός ή 18,6 με porting μαμά στα 2000
Φιλος μου αποκλειστικα φασσας με εμπειρια μεγαλη την αγορασε την συγκεκριμενη και σκοτωνει απιστευτα το οπλο.Εσυ απο που εχει ενημερωση οτι ο αυλος ειναι 18.5-18.6 και δεν ειναι μια power bore;

Φιλος μου αποκλειστικα φασσας με εμπειρια μεγαλη την αγορασε την συγκεκριμενη και σκοτωνει απιστευτα το οπλο.Εσυ απο που εχει ενημερωση οτι ο αυλος ειναι 18.5-18.6 και δεν ειναι μια power bore;
Έτσι έχω την εντύπωση ότι διάβασα κάπου στα σχόλια αλλά δε ξέρω αν μετρήθηκε με αυλομετρο.ναι γράφει ότι μετρήθηκε η φούστα του τσοκ κοντά στο 18,5 ή 6 επειδή δεν είχε αυλομετρο να το μετρήσει.ειναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη να έχει ίσως και τη κανη του 828.μπορουμε όμως να το ψαξουμε

Last edited:
Παναγιώτη ο φιλος σου έχει την συγκεκριμένη? Ρωτάω γιατί έχει κυκλοφορήσει πολύ πρόσφατα.

Παναγιώτη ο φιλος σου έχει την συγκεκριμένη? Ρωτάω γιατί έχει κυκλοφορήσει πολύ πρόσφατα.
Ακριβως την συγκεκριμενη.Την εχει παραγγειλει με δικο του ανθρωπο μεσα απο την Benelli οπως και το προηγουμενο Benelli που ειχε.Εχει προσβαση εντος.

Έτσι έχω την εντύπωση ότι διάβασα κάπου στα σχόλια αλλά δε ξέρω αν μετρήθηκε με αυλομετρο.ναι γράφει ότι μετρήθηκε η φούστα του τσοκ κοντά στο 18,5 ή 6 επειδή δεν είχε αυλομετρο να το μετρήσει.ειναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη να έχει ίσως και τη κανη του 828.μπορουμε όμως να το ψαξουμε
Ψαξτο εχει ενδιαφερον για το πως λανσαρει το προιον συμφωνα με την αγορα που προοριζεται για να βγαλουμε καποια συμπερασματα.

Ψαξτο εχει ενδιαφερον για το πως λανσαρει το προιον συμφωνα με την αγορα που προοριζεται για να βγαλουμε καποια συμπερασματα.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το συγκεκριμένο θα πουλήσει πολυ.αυτη τη στιγμή σε 71 π.δεν υπάρχει διαθέσιμη έρχονται 5 στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και οι 3 είναι ήδη πουλημενες.αυτο κάτι λέει.αυτο πληροφορία από μαγαζί.και το ψάχνω γιατί μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η συγκεκριμενη

Status
Not open for further replies.
Back