Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραίο όπλο αλλά πολύ ελαφρύ! 2950 με 71 πόντους καννη. Αλλά εντάξει είναι ωραίο όπλο με πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Βγαίνει και με 76αρα κανη την οποία σίγουρα θα προτιμούσα στο συγκεκριμενο

Ερώτηση προς μπενελακηδες.τη παρακάτω την έχετε πάρει χαμπάρι?18,5 αυλός ή 18,6 με porting μαμά στα 2000
Ευριπίδη μπορεί και να την έχεις δει από κοντά αυτή την καραμπίνα!!! Εννοώ αυτό ακριβώς το συγκεκριμένο όπλο που παρουσιάζει στο βίντεο, όχι απλά ένα όμοιο ... Δεν ξέρω αν το έχεις πετύχει καμιά μέρα στο σκοπευτήριο, γιατί δεν πας και συχνά ...
Ξέρεις ποιος είναι "ο φίλος Νίκος από την Κρήτη" που αναφέρει στο βίντεο ο μαστοράκος, εεε; Ο Κα.......άς που είχε πάρει τη Breda 930i και του'χε βγάλει την ψυχή τώρα ένα-ενάμισυ χρόνο ... Τελικά με την επιμονή του τον κατάφερε να του την πάρει πίσω στην τιμή που την είχε αγοράσει, κι έδωσε μόνο τη διαφορά και πήρε την συγκεκριμένη Benelli.
Ήμουν στο σκοπευτήριο όταν την έφερε πρώτη φορά να τη δοκιμάσει, και τον έχω τύχει κι άλλες φορές. Ωραίο όπλο, και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι, και το παιδί ρίχνει πολύ καλά και την ευχαριστιέται. Επιτέλους ξαναβρήκε την υγειά του !!!

Last edited:
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το συγκεκριμένο θα πουλήσει πολυ.αυτη τη στιγμή σε 71 π.δεν υπάρχει διαθέσιμη έρχονται 5 στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα και οι 3 είναι ήδη πουλημενες.αυτο κάτι λέει.αυτο πληροφορία από μαγαζί.και το ψάχνω γιατί μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον η συγκεκριμενη
Mαθε για την ethos sport γιατι υποψιαζομαι οτι εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο την power bore η καννη της.

Ευριπίδη μπορεί και να την έχεις δει από κοντά αυτή την καραμπίνα!!! Εννοώ αυτό ακριβώς το συγκεκριμένο όπλο που παρουσιάζει στο βίντεο, όχι απλά ένα όμοιο ... Δεν ξέρω αν το έχεις πετύχει καμιά μέρα στο σκοπευτήριο, γιατί δεν πας και συχνά ...
Ξέρεις ποιος είναι "ο φίλος Νίκος από την Κρήτη" που αναφέρει στο βίντεο ο μαστοράκος, εεε; Ο Κα.......άς που είχε πάρει την 930i και του'χε βγάλει την ψυχή τώρα ένα-ενάμισυ χρόνο ... Τελικά με την επιμονή του τον κατάφερε να του την πάρει πίσω στην τιμή που την είχε αγοράσει, κι έδωσε μόνο τη διαφορά και πήρε την συγκεκριμένη Benelli.
Ήμουν στο σκοπευτήριο όταν την έφερε πρώτη φορά να τη δοκιμάσει, και τον έχω τύχει κι άλλες φορές. Ωραίο όπλο, και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι, και το παιδί ρίχνει πολύ καλά και την ευχαριστιέται. Επιτέλους βρήκε την υγειά του !!!
Εισαι σιγουρος ειναι η ethos sport ;Αν ναι ρωτησετον για τον αυλο της καννης.

Εισαι σιγουρος ειναι η ethos sport ;Αν ναι ρωτησετον για τον αυλο της καννης.
Απόλυτα σίγουρος 100%, ότι είπα παραπάνω ... Το έπιασα το όπλο στα χέρια μου, αλλά φυσικά ντράπηκα να του ζητήσω να ρίξω, προτού καλά-καλά το χαρεί ο ίδιος !!! Μόλις τον ξαναδώ θα τον ρωτήσω για τον αυλό, αλλά μάλλον δεν θα ξέρει ούτε ο ίδιος. Αφού δεν το αναγράφουν πλέον στην κάννη, και είναι απίθανο να το πήγε σε οπλουργό να τον μετρήσει ... Θα δούμε ...

Φιλος μου αποκλειστικα φασσας με εμπειρια μεγαλη την αγορασε την συγκεκριμενη και σκοτωνει απιστευτα το οπλο.Εσυ απο που εχει ενημερωση οτι ο αυλος ειναι 18.5-18.6 και δεν ειναι μια power bore;
Αυτή τώρα ήρθε ποτέ πρόλαβε και την κυνήγησε?

Ξέρεις ποιος είναι "ο φίλος Νίκος από την Κρήτη" που αναφέρει στο βίντεο ο μαστοράκος, εεε; Ο Κα.......άς που είχε πάρει τη Breda 930i και του'χε βγάλει την ψυχή τώρα ένα-ενάμισυ χρόνο ... Τελικά με την επιμονή του τον κατάφερε να του την πάρει πίσω στην τιμή που την είχε αγοράσει, κι έδωσε μόνο τη διαφορά και πήρε την συγκεκριμένη Benelli.
Ήμουν στο σκοπευτήριο όταν την έφερε πρώτη φορά να τη δοκιμάσει, και τον έχω τύχει κι άλλες φορές. Ωραίο όπλο, και μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι, και το παιδί ρίχνει πολύ καλά και την ευχαριστιέται. Επιτέλους ξαναβρήκε την υγειά του !!!
Καλά του ξηγηθηκε ο Νικολάκης και μπράβο του γιατί του είχε παίξει το παπά.τη Κυριακή θα πάω πάνω και αν είναι εκεί θα του τη πάρω να ρίξω .αφού είναι του Νίκου θα δούμε τη κανη και θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον στα Χανιά με αυλομετρο.λες να μην έχει κανείς?

Έτσι έχω την εντύπωση ότι διάβασα κάπου στα σχόλια αλλά δε ξέρω αν μετρήθηκε με αυλομετρο.ναι γράφει ότι μετρήθηκε η φούστα του τσοκ κοντά στο 18,5 ή 6 επειδή δεν είχε αυλομετρο να το μετρήσει.ειναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη να έχει ίσως και τη κανη του 828.μπορουμε όμως να το ψαξουμε
Ολα τα τσοκ Benelli 18.6 φούστα έχουνε

... θα ψάξουμε να βρούμε κάποιον στα Χανιά με αυλομετρο. λες να μην έχει κανείς?
Δεν ξέρω, νομίζω ότι έχει ο Κυριακάκης. Αλλά θα μάθω το απόγεμα που θα πάω να πάρω το δίκαννο, που το'χα πάει για αντικατάσταση σπασμένης βελόνας ... Έτσι κι αλλιώς, το είχα σκοπό να τον ρωτήσω και, αν έχει, να του ζητήσω να μετρήσει τους αυλούς ...

Καλημερα στο thread.Χθες έκανα έναν έλεγχο οπλισμού και είδα στο ss μερικές τελίτσες σκουριάς ίσα με το κεφάλι καρφοβελονου στην Ρίγα.Καμία προταση πως θα το καθαρίσω δίχως να κάνω ζημιά...
Ελαφρό τρίψιμο με πολύ ψιλό ατσαλόμαλλο μαζί με μπόλικο αντισκωριακό λάδι π.χ. WD-40

Ότι ήσουν κρυφομπενελάκιας το είχα καταλάβει...
Τώρα σιγουρεύτικα ;)
Ολές οι ετεριες έχουν αξιόλογα μοντέλα το καλό να λεγετε οπως και για αλλες λέμε μακαρι να χαμε απ όλα κάνεις δε θα λεγε όχι

Status
Not open for further replies.
Back