Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια μετα απο επαφες και διασταυρωσεις καταληκτικα σας ενημερωνω οτι οσο αφορα τον αυλο της Ehtos sport για να μας γνωρισει η εταιρεια ποσο ακριβως ειναι πρεπει να δωσουμε το serial number του οπλου και να μας πει ακριβως.Η εταιρεια εχει ακολουθησει αυτη την τακτικη απο μια περιπτωση ενος πελατη που ασκησε αγωγη οσο αφορα τα στοιχεια της κανης και απο τοτε αποφασισε να μην αναφερει στοιχεια παρα μονο οταν το ζητησει ο πελατης με τον τροπο που ανεφερα.Τωρα εαν υπαρχει ηλεκτρονικο αυλομετρο η μετρηση γινεται 25cm απο το στομειο της θαλαμης και τελος για τον κωνο καμμια αναφορα.Δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο.Να διορθωσω και μια αναφορα που εχω κανει για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ειναι εσφαλμενο αυτο που ανεφερα οτι δεν τα περναει η Βενελλι για λογο κοστους στο καθε οπλο καθε αλλο εκανα το ερωτημα διοτι δεν μου καθοταν καλα και σε μενα να βγαινει ενα οπλο στην αγορα χωρις κρατικη πιστοποιηση παντως το μετεφερα αυτο επειδη καπου το ειχα διαβασει παλαιοτερα το λαθος μου ηταν οτι δεν το διασταυρωσα και συνεχιζω η Βερεττα και η Βενελλι εχει ΚΡΑΤΙΚΗ Τραπεζα Δοκιμων μεσα στα εργοστασιο σε προστατευομενο χωρο απο κρατικους λειτουργους και δοκιμαζει και πιστοποιει τα οπλα.Συγνωμη για το μακροσκελες.
Παναγιώτη αυτό με τον αυλό και κώνο αφορά όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας? Θα μπορούσα να συμπληρώσω κάποια φόρμα για να μάθω λεπτομέρειες από την Benelli πχ. για το δικό μου όπλο?

Παναγιώτη αυτό με τον αυλό και κώνο αφορά όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας? Θα μπορούσα να συμπληρώσω κάποια φόρμα για να μάθω λεπτομέρειες από την Benelli πχ. για το δικό μου όπλο?
Ναι με τον αριθμο της κανης στελνεις email και παιρνεις απαντηση οσα ομως δεν αναφερουν στοιχεια.

Καλησπέρα παιδιά ειμαι ανάμεσα σε ethos sport και raffaello be diamond καθώς η fabarm xlr5 δεν με βόλεψε στην επωμιση.. Η γνώμη σας αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά ..
Χωρις να εχω δοκιμασει κανενα απο τα δυο θα σημειωσω μονο αυτα τα οποια μου ειπαν στην τελευταια αναζητηση που εκανα για την ehtos sport οτι το οπλο αυτο ειναι ιδιαιτερα προσεγμενο σε εργονομικα και βλητικα χαρακτηριστικα διοτι ειχε εξ αρχης προορισμο την αμερικανικη αγορα για σκοποβολη.Η επιλογη προς την be diamond εχει να κανει με την προστασια που της προσφερει η ιδιαιτερη επιστρωση βαφης πραγμα το οποιο δεν αποτελει λογο διοτι η ehtos sport εχει βαφη ανωτερης ποιοτητας και ισοσκελιζει την διαφορα.Επειδη κινουνται στα ιδια επιπεδα οικονομικα θα σου προτεινα την 1η επιλογη και παντα προσωπικη μου η αποψη.Επισης παντα κατα την προσωπικη μου αποψη η be diamond ειναι υπερκοστολογιμενη για ενα Benelli με πλαστικα και εχοντας μια βαφη προστασιας με την διαφημηση διαμορφωσαμε τιμη στα 2100ευρω μια τιμη σχεδον ιδια με την ehtos που εχει επανω της τα παντα οχι οτι και για την εποχη της κρισης σε μας δεν ειναι ακριβη και αυτη.Πιστευω να σε βοηθησα.

Καλησπέρα παιδιά ειμαι ανάμεσα σε ethos sport και raffaello be diamond καθώς η fabarm xlr5 δεν με βόλεψε στην επωμιση.. Η γνώμη σας αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά ..
Καλησπέρα, πρώτα απ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τι ζητάς από άποψη ξύλο ή πλαστικό. Η διαφορές δεν είναι μόνο αυτές που γράφει ο φίλος Παναγιώτης.
Ξεκινάει από την κάνη που ΔΕΝ είναι ίδιες, το σύστημα αποσβέσεων και η βαφή.
Στα παρακάτω link μπορείς να συγκρίνεις τα δύο όπλα.
https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-be-diamond
https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-ethos-sport-12-0

Last edited:
Καλησπέρα, πρώτα απ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τι ζητάς από άποψη ξύλο ή πλαστικό. Η διαφορές δεν μόνο αυτές που γράφει ο φίλος Παναγιώτης.
Ξεκινάει από την κάνη που ΔΕΝ είναι ίδιες, το σύστημα αποσβέσεων και η βαφή.
Στα παρακάτω link μπορείς να συγκρίνεις τα δύο όπλα.
https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-be-diamond
https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-ethos-sport-12-0
Δεν μπορουσα να αναλυσω περισσοτερο το θεμα γιατι απο τα γραφομενα του ειχα την εντυπωση οτι ειχε δοκιμασει τα οπλα απεριψε την Fabarm και ειχε συνολικη εικονα των οπλων και ηθελα να του δωσω την προσωπικη μου επιλογη.Ομως πολυ σωστα του παραθετεις τα Link για να δει το συνολο των διαφορων .

Δεν μπορουσα να αναλυσω περισσοτερο το θεμα γιατι απο τα γραφομενα του ειχα την εντυπωση οτι ειχε δοκιμασει τα οπλα απεριψε την Fabarm και ειχε συνολικη εικονα των οπλων και ηθελα να του δωσω την προσωπικη μου επιλογη.Ομως πολυ σωστα του παραθετεις τα Link για να δει το συνολο των διαφορων .
Η κάνη της be diamond είναι power bore και κρυωγενη σωστα .? Με αυλό 18.4-18.5 και της ethos sport Είναι μόνο crio χωρίς να ξέρουμε τον αυλό..

Η κάνη της be diamond είναι power bore και κρυωγενη σωστα .? Με αυλό 18.4-18.5 και της ethos sport Είναι μόνο crio χωρίς να ξέρουμε τον αυλό..
H be diamond ειναι power bore με 18.3-18.4 αυλο η ehtos sport δεν ξερουμε οπως εχω αναφερει δεν αναγραφεται στην κανη πρεπει να δωσουμε τον αριθμο της κανης.Kαι οι δυο κανες ειναι crio.

Να σου πω, ο αυλός της be diamond είναι 18,3, τουλάχιστον η δικιά μου και αναγράφεται σε μία κάρτα που συνοδεύεται με κάθε όπλο για κάθε κάνη συγκεκριμένα με το δικό της S.N..
Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ
https://www.kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki/parousiaseis-oplon/karampines/340-benelli-be-diamond

Last edited:
Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ
https://www.kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki/parousiaseis-oplon/karampines/340-benelli-be-diamond
Το αρθρο ειναι σαν να το εγραψε πωλητης της benelli.Eιχαν την κανη ενα χρονο αλλα βολες σε πινακα να δουμε καποια πραγματα δεν κανανε.

Last edited:
Το αρθρο ειναι σαν το εγραψε πωλητης της benelli.Eιχαν την κανη ενα χρονο αλλα βολες σε πινακα να δουμε καποια πραγματα δεν κανανε.
Συμφωνώ για το ύφος που γράφτηκε το άρθρο.
Προσωπικά πιστεύω πως για να δώσει μία εταιρεία ένα όπλο στην συγκεκριμένη περίπτωση μόνο την κάνη πριν καν κυκλοφορήσει καλά καλά στην αγορά θέτει και κάποιους όρους. Σίγουρα θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε και φωτογραφίες από τα κυνήγια και δοκιμές που υποτίθεται κάνανε.

για μενα be diamond ,το εχει παρει φιλος και ειναι υπερευχαριστημενος και κυνηγι και σκοπευτηριο,οντως δεν καταλαβαινεις πια αυτο το ξερο το κλωτσημα της benelli.[beretta ομως ακομα δεν εχει φτασει]

Παιδια ειναι κανονας της αγορας οτι ενα προιον το οποιο παραγεται και εξελισεται με ποιοτητα και τεχνογνωσια το ακολουθει και η αναλογη τιμη .Ολα εχουν το προσθετο κοστος στο οποιο θα συμφωνησουμε αλλα μερικες φορες ξεφευγουμε απο το μετρο και γινεται καπου εκμεταλλευση.Η Βενελλι εχοντας ενα δυνατο δυκτιο marketing ξερει να πλασαρει τα προιοντα της με εξαιρετικο τροπο στο βαθμο που θελει για τον λογο αυτο και εμεις μερικες φορες θεωρουμε καποια υπερκοστολογημενα.

Καλησπέρα στο thread.Θέλω να αλλάξω τα επανατατικα σε supersport και criocomfort.Κάποια πληροφορία για του που θα τα προμηθευτω και αν υπάρχουν ποιοτικές και λειτουργικές διαφορές στα ελατηρια εμπορίου?
Θα σου έλεγα ότι είναι πονεμένη ιστορία και αν δεν σου κάνουν εμπλοκές....ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΊΠΟΤΑ.

Θα σου έλεγα ότι είναι πονεμένη ιστορία και αν δεν σου κάνουν εμπλοκές....ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΊΠΟΤΑ.
Πονεμένη όντως...Στο rafaello special μαμά ελατήριο 12 χρόνια και τώρα κάθε δύο πάμε για άλλο...Το μόνο που σκέφτομαι είναι να τα στείλω απευθείας στο κυργια μιας και πλέον έχει εξουσιοδοτημένο service.Και επ ευκαριας να αλλάξω και εξολκεις...

Status
Not open for further replies.
Back