Παιδια μετα απο επαφες και διασταυρωσεις καταληκτικα σας ενημερωνω οτι οσο αφορα τον αυλο της Ehtos sport για να μας γνωρισει η εταιρεια ποσο ακριβως ειναι πρεπει να δωσουμε το serial number του οπλου και να μας πει ακριβως.Η εταιρεια εχει ακολουθησει αυτη την τακτικη απο μια περιπτωση ενος πελατη που ασκησε αγωγη οσο αφορα τα στοιχεια της κανης και απο τοτε αποφασισε να μην αναφερει στοιχεια παρα μονο οταν το ζητησει ο πελατης με τον τροπο που ανεφερα.Τωρα εαν υπαρχει ηλεκτρονικο αυλομετρο η μετρηση γινεται 25cm απο το στομειο της θαλαμης και τελος για τον κωνο καμμια αναφορα.Δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο.Να διορθωσω και μια αναφορα που εχω κανει για την ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ειναι εσφαλμενο αυτο που ανεφερα οτι δεν τα περναει η Βενελλι για λογο κοστους στο καθε οπλο καθε αλλο εκανα το ερωτημα διοτι δεν μου καθοταν καλα και σε μενα να βγαινει ενα οπλο στην αγορα χωρις κρατικη πιστοποιηση παντως το μετεφερα αυτο επειδη καπου το ειχα διαβασει παλαιοτερα το λαθος μου ηταν οτι δεν το διασταυρωσα και συνεχιζω η Βερεττα και η Βενελλι εχει ΚΡΑΤΙΚΗ Τραπεζα Δοκιμων μεσα στα εργοστασιο σε προστατευομενο χωρο απο κρατικους λειτουργους και δοκιμαζει και πιστοποιει τα οπλα.Συγνωμη για το μακροσκελες.