Με γύρισες αρκετά χρόνια πίσω Στέλιο..Και στην κυνηγεσια υπήρχε αυτή η διαφήμιση θυμαμε μαζί τα φυσίγγια ballistic..Αυτο που δεν μου άρεσε ήταν![]()
............................
Διαφήμιση στο ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ του Κυπρίδημου, αν θυμάμαι καλά Οκτώβρης 1997 !!!![]()
τοτε την ειχα παρει κ εγω Στελιο ...απλα ημουν τυχερος γιατι ο Σωτηροπουλος το οπλο που ειχε στο καταστημα για demo ...αυτο μ εδωσε το οποιο ειχε ενα κλικ καλυτερα ξυλα, μετανιωσα που την εδωσα (σε φιλο βεβαια) .... μιας κ δεν μπορω να χω 2 οπλα για κυνηγι ..θελω μονο ενα για να το μαθαινω καλα χαχαχα.![]()
............................
Διαφήμιση στο ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ του Κυπρίδημου, αν θυμάμαι καλά Οκτώβρης 1997 !!!![]()
Τολη γιατι πηρες δεξι οπλο?Δοξα το θεο η μπενελλι έχει αριστερά όπλα..Εγώ παρότι αριστερός ….
Πολυ καλη τιμη ...φανταστικη !!!! απλα το χρωμα ειναι ασχημο ...μακαρι να το εβγαζε το μαυρο. Απλα μου κανει εντυπωση η εκπτωση .... τοε εχουν μεινει ολες ...κ αν ναι ποσες να ειχε στοκαρει σε αυτο το χρωμα!http://www.kalkantzakos.com/Product/1148/vinci-wood,-karampina-benelli μια καλή προσφορά κατά την γνώμη μου
Μάλλον δεν τράβηξε το μοντελλο.Πολυ καλη τιμη ...φανταστικη !!!! απλα το χρωμα ειναι ασχημο ...μακαρι να το εβγαζε το μαυρο. Απλα μου κανει εντυπωση η εκπτωση .... τοε εχουν μεινει ολες ...κ αν ναι ποσες να ειχε στοκαρει σε αυτο το χρωμα!
Μάλλον δεν τράβηξε το μοντελλο.
εμ Παυλο στο Αμερικα θελουν super magnum για τα υδροβια !!!
και ομως Παυλο , πουλανε και πολλα Custom / tuned οπλα ,ειτε απο μαμα εταιρεια ειτε απο βελτιωτες ...και αυτα χτυπανε $2000++ , αλλα σαφως προτιμουν τα ποιο οικονομικα , ομως και η Beretta θα υστερει εκει!
Τώρα αυτή την τιμή την κάνει ο Καλκαντζάκος ή εμμέσως ο Κύριας; Γιατί αν την κάνει ο Καλκαντζάκος μήπως σημαίνει ότι τελικά βγάζουν πάρα πολλά περισσότερο από ότι νομίζουμε; .xm.http://www.kalkantzakos.com/Product/1148/vinci-wood,-karampina-benelli
μια καλή προσφορά κατά την γνώμη μου
Τώρα αυτή την τιμή την κάνει ο Καλκαντζάκος ή εμμέσως ο Κύριας; Γιατί αν την κάνει ο Καλκαντζάκος μήπως σημαίνει ότι τελικά βγάζουν πάρα πολλά περισσότερο από ότι νομίζουμε; .xm.