Νικόλα καλορίζικη,πολύ όμορφο όπλο !Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικόλα καλορίζικη,πολύ όμορφο όπλο !Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτουφεκη Νικολη..πανεμορφο οπλο!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήρες ένα όπλο σωστό. Καλοριζικο. Αυτό ρίχνει το ραουνταπΤο νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου πάει η Ιταλίδα φίλε!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νικόλα καλοτούφεκο.....Φαρμάκη θα στάζεις στα λαγουδάκια....Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η κυρία MERKEL του πάει περισσότερο.....Σου πάει η Ιταλίδα φίλε!
Άσε ρε τρελιαρη που μας τα πρηξες με το Μέρκελ κρυφομπενελιαρηηηηηΤο νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γίγαντα Ευριπο σε βλέπω να μπαλαμουτιαζεις την ethos sport με porting κλπΆσε ρε τρελιαρη που μας τα πρηξες με το Μέρκελ κρυφομπενελιαρηηηηηκαλοτουφεκο να είναι φίλε μου και να σας κάνει τα χατηρια.αν και αντίπαλο δέος φαίνεται πολύ ποιοτικό πραγματικά οφείλω να ομολογησω.αντε να κατηφορίζουμε σιγά σιγά προς την άλλη μεριά της Κρήτης για test drive
![]()
Καλορίζικο και καλοντουφεκο να είναι Νικολή!!!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παναγο όχι φίλε μου.αν και την επωμισα την ethos και πραγματικά το ζύγισμα της είναι απαικτο χωρίς δεύτερη κουβέντα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η μπενελι και με καλή τουφεκιά το θωρηκτό που λέγεται 350 θα γεράσει μαζί μουΓίγαντα Ευριπο σε βλέπω να μπαλαμουτιαζεις την ethos sport με porting κλπ![]()
Καλορίζικο το κανόνι! Με τα ξύλα έχει "άλλη" χάρη, πολύ όμορφο!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεγάλη μπουκιά φαε λένε...Παναγο όχι φίλε μου.αν και την επωμισα την ethos και πραγματικά το ζύγισμα της είναι απαικτο χωρίς δεύτερη κουβέντα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά η μπενελι και με καλή τουφεκιά το θωρηκτό που λέγεται 350 θα γεράσει μαζί μου
Καλορίζικη καλοτουφεκη αδερφέ να σας κάνει τα χατίρια! Πολύ ωραίο ντουφεκι!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτουφεκο φιλε! Πανεμορφο.. .Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλό ριζικό φίλε μου και καλό τουφεκο ένα ίδιο έχω και εγώ σαν όνειρο σε optifade marsh αλλά άτιμη κρίση χεχεΤο νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()