Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το νέο μας παιχνίδι :p

IMG-20190829-175639-Copy.jpg

IMG-20190830-110542.jpg

IMG-20190830-110635.jpg

IMG-20190830-110506.jpg

IMG-20190830-105923-Copy.jpg
Καλοντουφεκο φίλε! Πανέμορφο όπλο πραγματικά... έχεις γεμίσει τον οπλοβαστο διαλεχτά κομμάτια... .well done.

Μεγάλη μπουκιά φαε λένε... .love.
Μόνο εμένα δεν μου άρεσε η αίσθηση της ethos sport τελικά? Δεν την επεξεργάστηκα κ ιδιαίτερα αλλά σαν αίσθηση προτιμούσα την ss...
Λιπτον κ εγώ μαζί σου. Φίλος έδωσε μια Α400 81 που είχε κ πήρε την σπορτ. Το όπλο στα χέρια μου παιδικό μου φάνηκε

Last edited:
Μεγάλη μπουκιά φαε λένε... .love.
Μόνο εμένα δεν μου άρεσε η αίσθηση της ethos sport τελικά? Δεν την επεξεργάστηκα κ ιδιαίτερα αλλά σαν αίσθηση προτιμούσα την ss...
Άρη φίλε μου παρόλο που ανήκω στο beretta club η ethos είναι σε ζύγισμα χειρισμό και πιάσιμο καλύτερη απ' την ss.πραγματικα πολύ καλό όπλο και για μπενελι σε καλή τιμή μ αυτά που δίνει απ' τη μαμα

Ου ρε απο εδω.. .yelling. .yelling.
Που σε εβλεπα με το μερκελ κ σε καμαρωνα κ τωρα πηγες κ μου πηρες αυτο το διαολο το μαρκουτσι...yelling..yelling.
Καλοριζικη κ να την χαιρεσε..ωραιο τουφεκι..:)
ΥΓ κανονισε τωρα να παρατησεις το μερκελ.. με λυπη θα σε διαγραψω απο τα κιταπια του πλαγιοκαννου...:rolleyes:
Δεν πρεπει να χανουμε τις παραδοσεις μας ωρε....sarcastic.

Last edited:
Άρη φίλε μου παρόλο που ανήκω στο beretta club η ethos είναι σε ζύγισμα χειρισμό και πιάσιμο καλύτερη απ' την ss.πραγματικα πολύ καλό όπλο και για μπενελι σε καλή τιμή μ αυτά που δίνει απ' τη μαμα
Γούστα είναι αυτά τα έχουμε πει... Εμένα δεν με γέμισε...

Ου ρε απο εδω.. .yelling. .yelling.
Που σε εβλεπα με το μερκελ κ σε καμαρωνα κ τωρα πηγες κ μου πηρες αυτο το διαολο το μαρκουτσι...yelling..yelling.
Καλοριζικη κ να την χαιρεσε..ωραιο τουφεκι..:)
ΥΓ κανονισε τωρα να παρατησεις το μερκελ.. με λυπη θα σε διαγραψω απο τα κιταπια του πλαγιοκαννου...:rolleyes:
Δεν πρεπει να χανουμε τις παραδοσεις μας ωρε....sarcastic.
Μη φοβάσαι ωρε Τάσο, είναι πιστός στο πλαγιόκαννο του........sarcastic.

Σε περιμένω με καπέλο κ μπλούζα Benelli for ever να γίνεις μελος του Club

Ευχαριστώ παίχτες εύχομαι καλές τουφεκιές σε όλους μας.
Το όπλο ειναι εκπληκτικό σε ζύγισμα και εφαρμογές οι υπόλοιπες μάρκες που επωμισα ηταν μαδέρια μπροστά του.
Θα δοκιμαστεί στο κυνήγι και μόλις χαλαρώσει η ζέστη δοκιμές στο σκοπευτήριο στα Χανιά με τα παιδιά.

Ευχαριστώ παίχτες εύχομαι καλές τουφεκιές σε όλους μας.
Το όπλο ειναι εκπληκτικό σε ζύγισμα και εφαρμογές οι υπόλοιπες μάρκες που επωμισα ηταν μαδέρια μπροστά του.
Θα δοκιμαστεί στο κυνήγι και μόλις χαλαρώσει η ζέστη δοκιμές στο σκοπευτήριο στα Χανιά με τα παιδιά.
Σύμφωνα με την εμπειρία σου νικολή και απο τις επωμίσεις θα το πέρνες στις τσίχλες στο περπατητό ?

Status
Not open for further replies.
Back