Εργαλείο μου λίγο να σου μοιάσω θέλω ❤Αφού είσαι κεντροντουφεκαω ρε φιλαράκι να ουμε
Εργαλείο μου λίγο να σου μοιάσω θέλω ❤Αφού είσαι κεντροντουφεκαω ρε φιλαράκι να ουμε
Παίζει μια πολύ δυνατή ευκαιρία εδώ στον τόπο μου μια SBE 3 στα 800 ή 900 ευρώ δεν θυμάμαι καλά την αγόρασε ένας κύριος πέρυσι λίγο μεγάλος σε ηλικία και φέτος μας άφησε για τα κυνηγοτόπια του ουρανού και τα παιδιά του το σκοτώνουν το όπλοΠαίζει μια a400 extreme plus στο car στα 1400 εάν δεν είχα πάρει τη brow θα την είχα πάρει χθες... άντε όσοι πιστοί....
Τζάμπα πραμα ρε! Να ναι καλά ο μπαρμπας εκεί που είναι!Παίζει μια πολύ δυνατή ευκαιρία εδώ στον τόπο μου μια SBE 3 στα 800 ή 900 ευρώ δεν θυμάμαι καλά την αγόρασε ένας κύριος πέρυσι λίγο μεγάλος σε ηλικία και φέτος μας άφησε για τα κυνηγοτόπια του ουρανού και τα παιδιά του το σκοτώνουν το όπλο
Όντως φίλε...Αν δεν είχα πάρει την Μ2 ίσως τον τσίμπαγα τον αετόΤζάμπα πραμα ρε! Να ναι καλά ο μπαρμπας εκεί που είναι!
Έχασες καλή ευκαιρία! Δε πειράζει να τη χαρείς τη μ2.. είναι σκυλί του πολέμου..Όντως φίλε...Αν δεν είχα πάρει την Μ2 ίσως τον τσίμπαγα τον αετό
Θα την λιώσω!!!!Έχασες καλή ευκαιρία! Δε πειράζει να τη χαρείς τη μ2.. είναι σκυλί του πολέμου..
Με τέτοια τιμή λογικά θα πωλήθηκε ήδη,καλό παράδεισο στον συνάδελφο....!Παίζει μια πολύ δυνατή ευκαιρία εδώ στον τόπο μου μια SBE 3 στα 800 ή 900 ευρώ δεν θυμάμαι καλά την αγόρασε ένας κύριος πέρυσι λίγο μεγάλος σε ηλικία και φέτος μας άφησε για τα κυνηγοτόπια του ουρανού και τα παιδιά του το σκοτώνουν το όπλο
Καλορίζικο καλοτουφεκο, να το χαρείς!Ευχαριστώ πολύ...
Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά λύνω ένα συνθετικό Benelli.
Τα πλαστικά φαίνονται καλής ποιότητας, όσο για το υπόλοιπο όπλο είναι ένα κλασικό Benelli και σχεδόν 99% ίδιο με το Μ2 αλλα με διάφορα στην τιμή.
Φωτογραφίες δεν το έχω βγάλει λυμένο δυστυχώς... View attachment 8606View attachment 8602View attachment 8603View attachment 8604View attachment 8605
Ξέρω από που είδες το βιντεάκι!
Εχω κανει εγγραφη στο καναλι της benelli στο youtube.....και ολο μου τα στελνουν...Ξέρω από που είδες το βιντεάκι!
Χαχαχα
Νίκο αυτό το κακό έχει αυτό το όπλο , δεν λειώνει .Θα την λιώσω!!!!
Α...οκ! Εγώ το είδα απ αλλού και νόμιζα το είδες από κει.Εχω κανει εγγραφη στο καναλι της benelli στο youtube.....και ολο μου τα στελνουν...
super black eagle 3Ποιο μοντέλο είναι μου φάνηκε σαν παραλλαγή της Μ2
25 Χρονια εγγύηση η βαφή b.e.s.t.
Για να δινει 25 χρονια εγγυηση πρεπει να ειναι βαφη κορυφαιας ποιοτητας!! Δεν μπορει ο νους να το συλλαβει....! Σε ξενοιαζει για μιση ζωη25 Χρονια εγγύηση η βαφή b.e.s.t.
Που; Στην Ελλάδα;25 Χρονια εγγύηση η βαφή b.e.s.t.