Καλο οπλο μονο λιγο το βαρος της με κουραζει στο ολημερο περδικας η μπεκατσας
Με την κοντη κανη 3,250 αλλα εχουμε και τον εξοπλισμο φυσιγγια νερο μαχαιρι και διαφορα μαζευετε το βαρος Εχω και τα χρονακια μουΌλα συνήθεια είναι. Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα πολύ ελαφρά όπλα. Εντάξει μιλάμε το πολύ 3200kg
Φίλε μου χωρίς να ξέρουμε διαστάσεις από μια φωτογραφία δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε. Επίσης έχε στο νου σου ότι πρέπει και οι τρύπες του πέλματος να συμπεφτουν με του κοντακιου. Την εσοχή την ανοίγεις μόνος σου.View attachment 8927το εν λόγω πέλμα ταιριάζει στις benelli??Επίσης Δεν βλέπω εσοχές για βιδες.
Διαστάσεις αδερφέ δεν αναγράφει καθόλου η σελίδα που το είδα. Έψαχνα ένα για να αλλάξω το παλιό πλαστικό-κοκαλινο που έχω τώρα στην benelli μου.Φίλε μου χωρίς να ξέρουμε διαστάσεις από μια φωτογραφία δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε. Επίσης έχε στο νου σου ότι πρέπει και οι τρύπες του πέλματος να συμπεφτουν με του κοντακιου. Την εσοχή την ανοίγεις μόνος σου.
Εγω Γιαννη στην montefeltro, browning auto5 και στο μονοκαννο εχω βαλει αυτοΔιαστάσεις αδερφέ δεν αναγράφει καθόλου η σελίδα που το είδα. Έψαχνα ένα για να αλλάξω το παλιό πλαστικό-κοκαλινο που έχω τώρα στην benelli μου.
Θα το κοιτάξω κι αυτό κι ένα ιταλικό καινούριο σχετικά.Εγω Γιαννη στην montefeltro, browning auto5 και στο μονοκαννο εχω βαλει αυτο
https://www.ehunter.gr/product/pelma-oplou-cervellati-soft/
! Ειναι μεγαλυτερο απο το πελμα της benelli και χρειαζεται να το φας οσο περισσευει! Το βιδωνεις και σημαδευεις γυρω γυρω ποσο περισσευει και το τρως! Ειχα αγορασει ενα τριβιο (γυαλοχαρτό) που το βαζεις στο black & decker.....απο το πρακτικερ!
Αυτο παρατήρησα κι εγώ εκτός από 2-3 που είναι σε στάνταρ διαστάσεις γιατί γενικά τα κοντακια απ τις benelli δεν διαφέρουν και πολύ το ένα με τ άλλο ως προς το μήκος τους και οι διαστάσεις είναι ίδιες.Πάντως τα πέλματα είναι συνήθως κατασκευασμένα σε μεγαλύτερες διαστάσεις από τα κοντάκια ώστε να έρχονται οι εφαρμογές σιγά σιγά στο χέρι με το ταινιολειαντηρα (grind to find)
Αυτο το τριβειο εννοω...Εγω Γιαννη στην montefeltro, browning auto5 και στο μονοκαννο εχω βαλει αυτο
https://www.ehunter.gr/product/pelma-oplou-cervellati-soft/
! Ειναι μεγαλυτερο απο το πελμα της benelli και χρειαζεται να το φας οσο περισσευει! Το βιδωνεις και σημαδευεις γυρω γυρω ποσο περισσευει και το τρως! Ειχα αγορασει ενα τριβιο (γυαλοχαρτό) που το βαζεις στο black & decker.....απο το πρακτικερ!
Βάλε μας μια φωτό το κοντάκι σου να δούμε τη δουλειά που έκανες!!!Αυτο το τριβειο εννοω...
Δυστυχως δεν τα εχω κοντα μου! Ειναι στο χωριο!Βάλε μας μια φωτό το κοντάκι σου να δούμε τη δουλειά που έκανες!!!
Με την κοντη κανη 3,250 αλλα εχουμε και τον εξοπλισμο φυσιγγια νερο μαχαιρι και διαφορα μαζευετε το βαρος Εχω και τα χρονακια μου
Και εγω περασα Κ,Τ,Ε,Ο κυνηγωντας περδικες στην αλπικη ζωνηΤα χρονακια τα εχω και εγω. Αλλα ειμαι μεταχειρισμενος σε καλη κατασταση.
Ο κωννος κάνει την μεγάλη διαφορά!!!!τα υπόλοιπα ακολουθούν και βοηθούν....Ολα μαζί ταυτοχρονα τα έκανες ή ένα-ενα; Αν τα εκανες δηλαδή ενα-ένα να μας ελεγες με ποια μετατροπή καταλαβες μεγαλυτερη διαφορά.