Νομίζω πως η browning είναι 18.7
Θα με ενδιέφερε να το δω στην πραξη....δεν μπορώ να πω πως είδα μεγάλες διαφορες!σωστα τα λες αλλα αν εχη κονο. η μπενελι,δεν την πιανη η 930
να ξερης γιαννη,οτι η ιμπαλα πλας,μιανου φιλου, που ειναι 18,7,οταν εκανε κονο,που ειναι κι αυτη αδρανεια,μεταμορφοθικε και θα την ζηλευαν την ντουφεκια πολλα οπλα,μιλαω απο δικη μας δοκιμη στο σκοπευτηριο στους πινακες.Όλες τα ρίχνουν όλα αυτό έλειπε απλά έχω ρίξει κυριολεκτικά με παραπολλα τουφέκια και δεν έχω με κανένα κόλλημα απλά σε νορμάλ μέχρι 32 σπάνια ρίχνω παραπάνω έχω δει με τη σούπερ σπορτ το μόνο τουφέκι που δεν έχω πειράξει στη κανη εξωφρενικές τουφεκιές και όχι μια φορά και με ανοιχτά τσοκ βέβαια παίζουν ρόλο και τα φυσίγγια γιατί δεν τα ρίχνουν όλα τα όπλα το ίδιο καλά με την 930 δεν έχει τύχει να ξέρετε ότι στην αδράνεια παίζει μεγάλο ρόλο ο αυλός γι'αυτό και δε έχει αδράνειας μεγαλύτερο του 18.6 και αυτό πρόσφατα η Μπρέντα εκτός από μια τουρκική που έχει 18.8 αλλά δεν τη ξέρω τι κάνει ΕΞΑΛΟΥ υπάρχει περίπτωση σίγουρα σε πολύ μεγάλο κώνο και διεύρυνση αυλού σε αδράνειας από μαμά σε μεγαλύτερο εννοώ να κάνει το όπλο εμπλοκές στα λιγα γρ άσχετα ότι μπορεί να κάνει καλύτερο αποτέλεσμα στη κατανομή και μόνο το τονίζω πάντα για αδράνεια μιλάμε
Το επιβεβαιώνω,το έχω δει με τα μάτια μου....και με καλό ζυγισμένο ξύλο είναι και πολύ ευχάριστη στο ρίξιμο!να ξερης γιαννη,οτι η ιμπαλα πλας,μιανου φιλου, που ειναι 18,7,οταν εκανε κονο,που ειναι κι αυτη αδρανεια,μεταμορφοθικε και θα την ζηλευαν την ντουφεκια πολλα οπλα,μιλαω απο δικη μας δοκιμη στο σκοπευτηριο στους πινακες.
ηλια εχω μια κριο εβο του 2009 ετυχε σκοπευτηριο στους πινακες,παρεα με μια 930.εγω κονο απο τοτε που την πηρα γιατι δεν μου αρεσε η ντουφεκια της.οταν ριξαμε,το παιδι με την 930,κοιταγε τους πινακες με απορια.μου ειπε δεν εχω ξαναδει μπενελι με τετοια ντουφεκια.μετα του αποκαλυψα οτι εχω κανη κονο 7.5 ποντους.κλη ντουφεκια της 930, αλλα δεν με εφτανε.ουτε στην κατανομη ουτε στην συγκεντρωση.και να μην παρεξηγηθω,οτι ειμαι κολημενος με καποια μαρκα οπλου,αλλα ετσι εδειξαν οι πινακες.βεβαια το θεμα κονος ειναι μεγαλο θεμα ,και ειναι οπωσδηποτε βεβαιο,αναλογα σε ποιον γιατρο θα πας το οπλο ,θα δεις το αναλογο αποτελεσμα.Θα με ενδιέφερε να το δω στην πραξη....δεν μπορώ να πω πως είδα μεγάλες διαφορες!
Για πες ένα καλό γιατρό και το κόστος περίπου και αν αξίζει??ηλια εχω μια κριο εβο του 2009 ετυχε σκοπευτηριο στους πινακες,παρεα με μια 930.εγω κονο απο τοτε που την πηρα γιατι δεν μου αρεσε η ντουφεκια της.οταν ριξαμε,το παιδι με την 930,κοιταγε τους πινακες με απορια.μου ειπε δεν εχω ξαναδει μπενελι με τετοια ντουφεκια.μετα του αποκαλυψα οτι εχω κανη κονο 7.5 ποντους.κλη ντουφεκια της 930, αλλα δεν με εφτανε.ουτε στην κατανομη ουτε στην συγκεντρωση.και να μην παρεξηγηθω,οτι ειμαι κολημενος με καποια μαρκα οπλου,αλλα ετσι εδειξαν οι πινακες.βεβαια το θεμα κονος ειναι μεγαλο θεμα ,και ειναι οπωσδηποτε βεβαιο,αναλογα σε ποιον γιατρο θα πας το οπλο ,θα δεις το αναλογο αποτελεσμα.
Και εγώ ακριβώς το ίδιο...από καμία μάρκα δεν πληρώνομαι για να έχω εμμονηηλια εχω μια κριο εβο του 2009 ετυχε σκοπευτηριο στους πινακες,παρεα με μια 930.εγω κονο απο τοτε που την πηρα γιατι δεν μου αρεσε η ντουφεκια της.οταν ριξαμε,το παιδι με την 930,κοιταγε τους πινακες με απορια.μου ειπε δεν εχω ξαναδει μπενελι με τετοια ντουφεκια.μετα του αποκαλυψα οτι εχω κανη κονο 7.5 ποντους.κλη ντουφεκια της 930, αλλα δεν με εφτανε.ουτε στην κατανομη ουτε στην συγκεντρωση.και να μην παρεξηγηθω,οτι ειμαι κολημενος με καποια μαρκα οπλου,αλλα ετσι εδειξαν οι πινακες.βεβαια το θεμα κονος ειναι μεγαλο θεμα ,και ειναι οπωσδηποτε βεβαιο,αναλογα σε ποιον γιατρο θα πας το οπλο ,θα δεις το αναλογο αποτελεσμα.
Ναι γιατί αυτή η ρίγα είναι με βίδες,σε μια νορμάλ ρίγα δεν θα δούμε κάτι τέτοιοSlow motion inertia system
Δείτε τι τραβάει η ρίγα ...
18.7Η α5 η καινούργια έχει 18.7 η 18.8
Με τα βύσματα που υπάρχουν σήμερα δεν έχει θέμα κανένας αυλός μέχρι 18.9
Έτσι βάδισε στον σωστό δρόμο χεχεΕπειδή σκέφτομαι για ένα δεύτερο όπλο και φυσικά μόνο benelli για πειτε οι πιο γνώστες είμαι ανάμεσα σε be diamont, Raffaello power bore, super sport
Είναι και καλύτερο αυτό το σύστημα, διότι αφήνει την κάννη να ταλαντωθει σωστά σ όλο το μήκος της.Ναι γιατί αυτή η ρίγα είναι με βίδες,σε μια νορμάλ ρίγα δεν θα δούμε κάτι τέτοιο
Για τα κυνήγια που κάνεις μια 66αρα be diamond, ούτε γρατζουνιεται ούτε σκουριάζει, ελαφριά, ζυγισμενη, νέο κομφορτ και κάννη πάουερ μπορΕπειδή σκέφτομαι για ένα δεύτερο όπλο και φυσικά μόνο benelli για πειτε οι πιο γνώστες είμαι ανάμεσα σε be diamont, Raffaello power bore, super sport
Be diamondΕπειδή σκέφτομαι για ένα δεύτερο όπλο και φυσικά μόνο benelli για πειτε οι πιο γνώστες είμαι ανάμεσα σε be diamont, Raffaello power bore, super sport
γ......ς ψ............ς.το κοστος με τον ιδιο.Για πες ένα καλό γιατρό και το κόστος περίπου και αν αξίζει??![]()