Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όλες τα ρίχνουν όλα αυτό έλειπε απλά έχω ρίξει κυριολεκτικά με παραπολλα τουφέκια και δεν έχω με κανένα κόλλημα απλά σε νορμάλ μέχρι 32 σπάνια ρίχνω παραπάνω έχω δει με τη σούπερ σπορτ το μόνο τουφέκι που δεν έχω πειράξει στη κανη εξωφρενικές τουφεκιές και όχι μια φορά και με ανοιχτά τσοκ βέβαια παίζουν ρόλο και τα φυσίγγια γιατί δεν τα ρίχνουν όλα τα όπλα το ίδιο καλά με την 930 δεν έχει τύχει να ξέρετε ότι στην αδράνεια παίζει μεγάλο ρόλο ο αυλός γι'αυτό και δε έχει αδράνειας μεγαλύτερο του 18.6 και αυτό πρόσφατα η Μπρέντα εκτός από μια τουρκική που έχει 18.8 αλλά δεν τη ξέρω τι κάνει ΕΞΑΛΟΥ υπάρχει περίπτωση σίγουρα σε πολύ μεγάλο κώνο και διεύρυνση αυλού σε αδράνειας από μαμά σε μεγαλύτερο εννοώ να κάνει το όπλο εμπλοκές στα λιγα γρ άσχετα ότι μπορεί να κάνει καλύτερο αποτέλεσμα στη κατανομή και μόνο το τονίζω πάντα για αδράνεια μιλάμε
να ξερης γιαννη,οτι η ιμπαλα πλας,μιανου φιλου, που ειναι 18,7,οταν εκανε κονο,που ειναι κι αυτη αδρανεια,μεταμορφοθικε και θα την ζηλευαν την ντουφεκια πολλα οπλα,μιλαω απο δικη μας δοκιμη στο σκοπευτηριο στους πινακες.

Είχα το winchister midnite gold με 18.8 αυλούς έχανε πάνω από 20 μέτρα από τη ΜΠΕΝΕΛΙ σε ταχύτητες απλά είχε πιο καλές κατανομές και αυτό όχι πάντα μετρημένα αυτά όχι νομίζω έτσι καταλαβαίνω κτλ σε ντουφεκιες 30 32 γρ απείραχτο μαμά

να ξερης γιαννη,οτι η ιμπαλα πλας,μιανου φιλου, που ειναι 18,7,οταν εκανε κονο,που ειναι κι αυτη αδρανεια,μεταμορφοθικε και θα την ζηλευαν την ντουφεκια πολλα οπλα,μιλαω απο δικη μας δοκιμη στο σκοπευτηριο στους πινακες.
Το επιβεβαιώνω,το έχω δει με τα μάτια μου....και με καλό ζυγισμένο ξύλο είναι και πολύ ευχάριστη στο ρίξιμο!

Γιατί μετά θα πρέπει να φτιάχνω αλλά τσοκ κιόλας αφού θα ανέβει στο 18.6 περίπου με προβληματίζει η ομοκεντρικοτητα γιατί το χρώμιο το τρώνε με φάρμακο και κατά πόσο θα έχει σωστή κανη μετά πολύ θα το θελα με κώνο και 18.6 ιδανικό αυλό για τα 32 γραμ μιας και αυτά ρίχνω 90%

Θα με ενδιέφερε να το δω στην πραξη....δεν μπορώ να πω πως είδα μεγάλες διαφορες!
ηλια εχω μια κριο εβο του 2009 ετυχε σκοπευτηριο στους πινακες,παρεα με μια 930.εγω κονο απο τοτε που την πηρα γιατι δεν μου αρεσε η ντουφεκια της.οταν ριξαμε,το παιδι με την 930,κοιταγε τους πινακες με απορια.μου ειπε δεν εχω ξαναδει μπενελι με τετοια ντουφεκια.μετα του αποκαλυψα οτι εχω κανη κονο 7.5 ποντους.κλη ντουφεκια της 930, αλλα δεν με εφτανε.ουτε στην κατανομη ουτε στην συγκεντρωση.και να μην παρεξηγηθω,οτι ειμαι κολημενος με καποια μαρκα οπλου,αλλα ετσι εδειξαν οι πινακες.βεβαια το θεμα κονος ειναι μεγαλο θεμα ,και ειναι οπωσδηποτε βεβαιο,αναλογα σε ποιον γιατρο θα πας το οπλο ,θα δεις το αναλογο αποτελεσμα.

ηλια εχω μια κριο εβο του 2009 ετυχε σκοπευτηριο στους πινακες,παρεα με μια 930.εγω κονο απο τοτε που την πηρα γιατι δεν μου αρεσε η ντουφεκια της.οταν ριξαμε,το παιδι με την 930,κοιταγε τους πινακες με απορια.μου ειπε δεν εχω ξαναδει μπενελι με τετοια ντουφεκια.μετα του αποκαλυψα οτι εχω κανη κονο 7.5 ποντους.κλη ντουφεκια της 930, αλλα δεν με εφτανε.ουτε στην κατανομη ουτε στην συγκεντρωση.και να μην παρεξηγηθω,οτι ειμαι κολημενος με καποια μαρκα οπλου,αλλα ετσι εδειξαν οι πινακες.βεβαια το θεμα κονος ειναι μεγαλο θεμα ,και ειναι οπωσδηποτε βεβαιο,αναλογα σε ποιον γιατρο θα πας το οπλο ,θα δεις το αναλογο αποτελεσμα.
Για πες ένα καλό γιατρό και το κόστος περίπου και αν αξίζει?? .sarcastic.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο...από καμία μάρκα δεν πληρώνομαι για να έχω εμμονη .sarcastic. Αν ταιριάξει καμία μέρα μετά την λήξη του κυνηγιού πάμε να κάνουμε καμία δοκιμή,ετσι για να δούμε τις διαφορες!

Επειδή σκέφτομαι για ένα δεύτερο όπλο και φυσικά μόνο benelli για πειτε οι πιο γνώστες είμαι ανάμεσα σε be diamont, Raffaello power bore, super sport
Έτσι βάδισε στον σωστό δρόμο χεχε .sarcastic.
Από εμένα ethos sport το έχω ερωτευτεί το συγκεκριμένο:);)

Επειδή σκέφτομαι για ένα δεύτερο όπλο και φυσικά μόνο benelli για πειτε οι πιο γνώστες είμαι ανάμεσα σε be diamont, Raffaello power bore, super sport
Για τα κυνήγια που κάνεις μια 66αρα be diamond, ούτε γρατζουνιεται ούτε σκουριάζει, ελαφριά, ζυγισμενη, νέο κομφορτ και κάννη πάουερ μπορ

Status
Not open for further replies.
Back