Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν τα εχω δοκιμασει...βασικα ριχνω μονο μαγκνουμ φυσιγγια στο κυνηγι! Εν τω μεταξυ κ αυτα πανω κατω την ιδια τιμη με τα μαγκνουμ εχουν!
Μα εγώ δεν μιλάω για φθηνά φυσίγγια είμαι όμως κατά των μεγάλων γομώσεων δεν χρειάζεται να ρίχνεις πύραυλος για να σκοτώσεις μυρμήγκια άμα το φυσίγγι είναι καλό και με λίγα γραμμάρια κάνει δουλειά βέβαια βασική προϋπόθεση να ξέρεις να το στείλεις στον στόχο

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, καλά και όμορφα όπλα τα Μπενελι, αλλά για κυνήγια όπως η τσίχλα στο περπατητο, το ορτύκι και η μπεκάτσα σε μέρος με όχι πολύ πυκνό. Δηλαδή για έως τα 36.5μ αυστηρά και σε ευάλωτα θηράματα. Στα σοβαρά κυνήγια υπάρχουν άλλες μάρκες με καλύτερα όπλα και φοβερές διατρήσεις.
Οβερ και πάω να πιω μια λεμονάδα να χωνέψω τα παϊδάκια.bye2.
Να σημειωθεί ότι στα benelli προσφοράς το βεληνεκές πέφτει στα 25 μέτρα......

Δεν σκοτονουν τα Benelli ειδικά αυτή η crio φέτος μόνο τα ξεψειριζε τα παπιά και φευγαν
Οπότε μακριά μακριά από Benelli χεχε .sarcastic. .vert funny.
Ο κάθε ένας ότι βολευετε και τον ικανοποιεί εγώ πάλι με τη σούπερ σπορτ τακαι 32 γρ 6νουμ τα ξέσκισαν μια δόση εκεί που τα ξεψιριζανε οι άλλοι και με τρία άστρα στη κανη όχι φουλ και άλλα μαμά τσοκ τώρα απλά συμβαίνει κάποιες κανες να διαλέγουν φυσίγγια ενώ ας πούμε η ρεμινγκτον έχει μεγαλύτερη γκάμα αλλά όχι όταν βάλεις καλό φυσιγγι δε θα σκοτώνεις μην λέτε τέτοια ανέκδοτα έχω ρίξει σχεδόν μελλες τις μάρκες και είχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 15 διαφορετικά όπλα μεγαλύτερο ρόλο παίζει να ξέρεις να ΤΟΥΦΕΚΑΣ από το να ψάχνεις νασε σώσει το ντουφέκι ολα σκοτώνουν απλά κάποια έχουν προτιμήσεις με τα φυσιγγια και σίγουρα κάποια αποδίδουν λίγο καλύτερα πολύ υποκειμενικό αν ποτέ βρισκόμασταν για καφέ μέσα από το φόρουμ οκ λοι που αλλάζουμε απόψεις είναι τόσοι οι παράμετροι της τουφεκιας που στο τέλος θα πείτε άσε ας βελτιωθούμε όσο μπορούμε εμείς και μετά σκαλίζουμε τα υπόλοιπα χωρίς να κάνω τον έξυπνο φιλικά παντα

Ο κάθε ένας ότι βολευετε και τον ικανοποιεί εγώ πάλι με τη σούπερ σπορτ τακαι 32 γρ 6νουμ τα ξέσκισαν μια δόση εκεί που τα ξεψιριζανε οι άλλοι και με τρία άστρα στη κανη όχι φουλ και άλλα μαμά τσοκ τώρα απλά συμβαίνει κάποιες κανες να διαλέγουν φυσίγγια ενώ ας πούμε η ρεμινγκτον έχει μεγαλύτερη γκάμα αλλά όχι όταν βάλεις καλό φυσιγγι δε θα σκοτώνεις μην λέτε τέτοια ανέκδοτα έχω ρίξει σχεδόν μελλες τις μάρκες και είχουν περάσει από τα χέρια μου πάνω από 15 διαφορετικά όπλα μεγαλύτερο ρόλο παίζει να ξέρεις να ΤΟΥΦΕΚΑΣ από το να ψάχνεις νασε σώσει το ντουφέκι ολα σκοτώνουν απλά κάποια έχουν προτιμήσεις με τα φυσιγγια και σίγουρα κάποια αποδίδουν λίγο καλύτερα πολύ υποκειμενικό αν ποτέ βρισκόμασταν για καφέ μέσα από το φόρουμ οκ λοι που αλλάζουμε απόψεις είναι τόσοι οι παράμετροι της τουφεκιας που στο τέλος θα πείτε άσε ας βελτιωθούμε όσο μπορούμε εμείς και μετά σκαλίζουμε τα υπόλοιπα χωρίς να κάνω τον έξυπνο φιλικά παντα
Για πλάκα το λέω φίλε μου benelli και ξέρω ψωμί κάρβουνο να είναι αχαχα

Δε θέλω να σας στεναχωρήσω, καλά και όμορφα όπλα τα Μπενελι, αλλά για κυνήγια όπως η τσίχλα στο περπατητο, το ορτύκι και η μπεκάτσα σε μέρος με όχι πολύ πυκνό. Δηλαδή για έως τα 36.5μ αυστηρά και σε ευάλωτα θηράματα. Στα σοβαρά κυνήγια υπάρχουν άλλες μάρκες με καλύτερα όπλα και φοβερές διατρήσεις.
Οβερ και πάω να πιω μια λεμονάδα να χωνέψω τα παϊδάκια.bye2.
γεια πες μου βασιλη σοβαρα θυραματα ποια ενοεις?τις φασες?τα μπενελια δεν σκοτονουν φασες?τα παπια?που τα ντουφεκανε στις λουμπες,στα 15 μετρα?το βραδι?η τα γουρουνια που ο φιλος μου στην καστορια μου εχη πει οτι συνηθως τα ντουφεκανε το πολλυ 30 μετρα εως και διπλα τους με δραμια?πια ειναι αυτα τα κυνηγια που δεν κανουν τα μπενελλι?πιστευω αυτος που βρισκεται πισω απο το οπλο κανει τη διαφορα,και τη φυσιγγια εχη στο οπλο.φιλικα λεω την αποψη μου,και οποιος εχη αλλη γνωμη,εδω ειμαστε να τα πουμε.

γεια πες μου βασιλη σοβαρα θυραματα ποια ενοεις?τις φασες?τα μπενελια δεν σκοτονουν φασες?τα παπια?που τα ντουφεκανε στις λουμπες,στα 15 μετρα?το βραδι?η τα γουρουνια που ο φιλος μου στην καστορια μου εχη πει οτι συνηθως τα ντουφεκανε το πολλυ 30 μετρα εως και διπλα τους με δραμια?πια ειναι αυτα τα κυνηγια που δεν κανουν τα μπενελλι?πιστευω αυτος που βρισκεται πισω απο το οπλο κανει τη διαφορα,και τη φυσιγγια εχη στο οπλο.φιλικα λεω την αποψη μου,και οποιος εχη αλλη γνωμη,εδω ειμαστε να τα πουμε.
Πάντως τα πάπια δεν τα ντουφεκαμε στα 15 μέτρα βραδυ στις λουμπες,ούτε τα γουρουνια μέχρι 30 μέτρα με δεκαβολα!ο βασιλης πλάκα κάνει ως κάτοχος μπενελας και αυτός!:)

Καλησπέρα και καλή χώνεψη μετά από τις ψητουρες.

Ρε παιδιά πραγματικά απορώ ώρες ώρες.
Πώς γίνεται να λέμε ότι το τάδε όπλο δεν κάνει για πάνω από τα 30μετρα και πως δεν σκοτώνει γιατί δεν βγάζει δύναμη η τουφεκιά ή ότι άλλο κουλό θα σκεφτεί να πει κάποιος άλλος.
Άμα ήταν έτσι όχι απλά δεν θα ήταν μέσα στις πιο πολυσηζητημενες μάρκες αλλά δεν θα έβρισκε αγοραστές.
Δεν πα να είναι Benelli ή Beretta, δεν θα τα έπαιρνε ούτε μικρό παιδί.
Όλα σκοτώνουν αρκεί αυτός που είναι από πίσω να σκαμπαζει 2 πράγματα και να ξέρει που ρίχνει.
Δηλαδή εγώ που δεν είμαι κολλημένος και ας έχω 3 Benelli και 1 Beretta όταν δεν είμαι στις καλές μου για τον οποιοδήποτε λόγο και ότι βαράω είναι αρσενικό πρέπει να αλλάζω τα όπλα σαν τα πουκάμισα.

ΟΛΑ τα όπλα σκοτώνουν ανεξαρτήτου μάρκας, αυλού , κώνου και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Απλά πρέπει να βρει ο καθένας τον ιδανικό συνδυασμό, τσοκ-φυσιγγι-προσκοπευση....

Φιλικά Λεωνίδας....

Πάντως τα πάπια δεν τα ντουφεκαμε στα 15 μέτρα βραδυ στις λουμπες,ούτε τα γουρουνια μέχρι 30 μέτρα με δεκαβολα!ο βασιλης πλάκα κάνει ως κάτοχος μπενελας και αυτός!:)
το καταλαβα οτι κανει πλακα,απο προσοπικη εμπειρια μιλισα για τα παπια,που εχω με φιλο μου πριν πολλα χρονια,που με πηγε σε λουμπες στο νηχτομα διπλα απο τον αληακμονα,και ερχοντουσαν τα παπια να πεσουν και ηταν πολλη κοντα.τωρα αλλου στον ευρω,δεν ξερω πως τα κυνηγανε με βαρκες,η τι αλλο,:)

Καλησπέρα και καλή χώνεψη μετά από τις ψητουρες.

Ρε παιδιά πραγματικά απορώ ώρες ώρες.
Πώς γίνεται να λέμε ότι το τάδε όπλο δεν κάνει για πάνω από τα 30μετρα και πως δεν σκοτώνει γιατί δεν βγάζει δύναμη η τουφεκιά ή ότι άλλο κουλό θα σκεφτεί να πει κάποιος άλλος.
Άμα ήταν έτσι όχι απλά δεν θα ήταν μέσα στις πιο πολυσηζητημενες μάρκες αλλά δεν θα έβρισκε αγοραστές.
Δεν πα να είναι Benelli ή Beretta, δεν θα τα έπαιρνε ούτε μικρό παιδί.
Όλα σκοτώνουν αρκεί αυτός που είναι από πίσω να σκαμπαζει 2 πράγματα και να ξέρει που ρίχνει.
Δηλαδή εγώ που δεν είμαι κολλημένος και ας έχω 3 Benelli και 1 Beretta όταν δεν είμαι στις καλές μου για τον οποιοδήποτε λόγο και ότι βαράω είναι αρσενικό πρέπει να αλλάζω τα όπλα σαν τα πουκάμισα.

ΟΛΑ τα όπλα σκοτώνουν ανεξαρτήτου μάρκας, αυλού , κώνου και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Απλά πρέπει να βρει ο καθένας τον ιδανικό συνδυασμό, τσοκ-φυσιγγι-προσκοπευση....

Φιλικά Λεωνίδας....
Καλησπέρα λεωνιδα από το δεν σκοτωνω καποιοι καιροσκοποι κονομάνε φραγκα αστα φιλε είναι μεγαλη ιστορια ,Τωρα της μοδας είναι ότι τα βενελλι θελουν κωνους ,αυριο θα βγει ότι εάν τα βαψεις πορτοκαλι θα σκοτωνουν ακομα καλυτερα και παει λεγοντας.Ειπαμε μπιζνες

το καταλαβα οτι κανει πλακα,απο προσοπικη εμπειρια μιλισα για τα παπια,που εχω με φιλο μου πριν πολλα χρονια,που με πηγε σε λουμπες στο νηχτομα διπλα απο τον αληακμονα,και ερχοντουσαν τα παπια να πεσουν και ηταν πολλη κοντα.τωρα αλλου στον ευρω,δεν ξερω πως τα κυνηγανε με βαρκες,η τι αλλο,:)
Σίγουρα υπάρχει και αυτό το ειδος κυνηγιού ...ειλικρινά σπάνια είναι ετσι!παντως για να επανέλθουμε στο προηγούμενο θέμα....και χωρίς κανένα οπαδισμο ,τις περισσότερες φορές σε μπενελες βλέπω να κάνουν κώνους και να γίνεται μετατροπές με άλλες κανες!τωρα αν υπάρχει όπλο που δεν σκοτώνει,δεν μπαίνουν καν να το σχολιάσουμε!

Welcome to the Remington club ...
https://pasteboard.co/IUf6aPq.jpg
Χιλιόχρονη.

Εγώ πάντως που έκανα την υπέρβαση και πήγα από 1187 σε benelli m2 δεν είδα καμιά διαφορά στα σκοτώματα.
Ούτε patterning έχω τον χρόνο να κάνω, ούτε να δοκιμάσω φυσίγγια ... ότι πουλί έπρεπε να πάρω το πήρα.
Του χρόνου θα σας ενημερώσω αν οι benelli σκοτώνουν γουρούνια.

Welcome to the Remington club ...
https://pasteboard.co/IUf6aPq.jpg
Χιλιόχρονη.

Εγώ πάντως που έκανα την υπέρβαση και πήγα από 1187 σε benelli m2 δεν είδα καμιά διαφορά στα σκοτώματα.
Ούτε patterning έχω τον χρόνο να κάνω, ούτε να δοκιμάσω φυσίγγια ... ότι πουλί έπρεπε να πάρω το πήρα.
Του χρόνου θα σας ενημερώσω αν οι benelli σκοτώνουν γουρούνια.
Τέτοια προβλήματα δεν έχω φίλε μου στην Ρεμί ο πατέρας μου 26 χρόνια ούτε ένα πρόβλημα το ίδιο και αλλοι δύο θείοι μου 30 χρόνια εκείνοι ποτέ πρόβλημα.....Εγώ πιστεύω είναι θέμα χειρισμού κάθε όπλου.....Ετοιμάσου να ρίξεις πολύ φυσιγγι για τα γουρούνια για να πέσουν

Μακάρι να μην έχεις προβλήματα ... και εγώ δεν είχα 1k€ για ξόδεμα.
Αν πιστεύεις πραγματικά το τελευταίο τότε καλά έκανες και πήρες remington.
Θέλει πραγματικά και ψυχολογία για να πέσει το θήραμα.
Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και η ψυχραιμία βέβαια

Εγώ από την άλλη πιστεύω στην αγία τριάδα.
Σωστή εφαρμογή του όπλου σε μένα, σωστή σκόπευση του θηράματος και σταθερή ποιότητα φυσιγγίου.
Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου (πίστεψέ με) όπλα (αρκεί να είναι αξιόπιστα και ασφαλή) αυλοί, κώνοι, τσοκ, λαμπερά στόχαστρα, μετατροπές στις κάνες, υπερυψωμένες ρίγες, παχιές ρίγες, χρωμιωμένες ή μη κάνες, βάρος, συντήρηση, λάκτισμα όπλου κτλ.
Δεν χρειάζεται να περιμένω μέχρι του χρόνου για να βεβαιωθώ ότι οι benelli μπορούν να σκοτώσουν μεγάλα θηράματα.
Είμαι σίγουρος ότι ΚΑΘΕ όπλο μπορεί.
Είναι και πάλι θέμα ψυχολογίας.

ps
1. Κάτι ξέρει η αστυνομία και μας ζητά χαρτί από ψυχολόγο για να πάρουμε την άδεια κατοχής ... ;)
2. Ψυχραιμία έχω ... αλλά πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Διαφορετικά θα την περιλάμβανα στην τριάδα και θα γινόταν τετράδα :)

Status
Not open for further replies.
Back