Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλά έκανες Τόλη τι να την κάνεις?
Μια τρυπια criobarrel ειναι με σφηνοειδη ριγα τπτ παραπανω εχει better swing και αν ειχε τπτ παραπανω πρωτη η εταιρια θα το ελεγε και οχι εμεις που την πηραμε και ψαχνουμε που πηγε το επιπλεον 1000ρικο

Μια τρυπια criobarrel ειναι με σφηνοειδη ριγα τπτ παραπανω εχει better swing και αν ειχε τπτ παραπανω πρωτη η εταιρια θα το ελεγε και οχι εμεις που την πηραμε και ψαχνουμε που πηγε το επιπλεον 1000ρικο
Όπως το βλέπει κανείς Τόλη δεν σαρεσε το έδωσες και πολύ καλά έκανες φίλε.

Θέλω να μου πει κάποιος τι διαφέρει από μια απλή m2 εκτός από το πορτινκ και λέτε ότι είναι το πιο φονικό όπλο εγώ αλά έχω δει η ποιο φονικές μπενελι είναι κάτι παλιές με κανη σεντετιεν και η καλιστον
Χρωμα που φευγει τιμη που δε ξερεις τι πληρωσες φαρδια ριγα σφινοειδη κρυογωνικη κατεργασια κανης πορτινγκ διαιρουμενη βαση που ξεφλουδιζει τσοκ μεγαλα που σκαει το χρωμιο δεν εχει πολυμερικη σκανδαλοθηκη αυτα

Όπως το βλέπει κανείς Τόλη δεν σαρεσε το έδωσες και πολύ καλά έκανες φίλε.
Ναι φιλε δεν παω κοντρα σε κανενα απλα καποτε καπιος μας δειχνει την πραγματικοτητα οπιoς θελει ας πιστευει στο θαυμα ss την εχω απο το 2005

Ναι φιλε δεν παω κοντρα σε κανενα απλα καποτε καπιος μας δειχνει την πραγματικοτητα οπιoς θελει ας πιστευει στο θαυμα ss την εχω απο το 2005
Καταλαβαίνω, κάποιος άλλος όμως μπορεί να την βλέπει αλλιώς. Δεν είμαι δογματικός με τα όπλα γενικά.

Καταλαβαίνω, κάποιος άλλος όμως μπορεί να την βλέπει αλλιώς. Δεν είμαι δογματικός με τα όπλα γενικά.
Φιλε αυτο λεω δε με νοιαζει ποσο κανει και τι αποδοχη εχει στα ματια του κοσμου εμενα δε μου εδειξε κατι παραπανω απο την crio

Οπιος θελει να την παρει ας την παρει απλα ασ δωκιμασει αν το βολευει πρωτα να του ριξει κανα δυο τουφεκιες ασ του κανει και καμια συγκρηση υπαρχουν και αλλα αξιολογα οπλα οχι τοσο υπερτιμιμενα που βαζουνε τα γυαλια σε αλλα οπως και κατωτερα μοντελα της ιδιας εταιριας

Γι'αυτό υπάρχουν τόσα μοντέλα Τόλη και διαφορετικές εταιρείες, αυτό που δεν σε ευχαρίστησε εσένα ίσως το βρεις κάπου αλλού, πάντα υπάρχει το καλύτερο. Ο καθένας επιλέγει αυτό που τον ευχαριστεί αλλιώς δεν σου κάνει πάμε για αλλα .

Εχω την ss στα 3 χρονια και την εχω κυνηγησει αρκετα..επισης μεχρι να την παρω κυνηγουσα με την franchi 48al και εχω κανει και κυνηγια με τις αλλες που ανεφερα οπως και με beretta 303 και τα σκοτωματα τους τα φτανει ανετα η ss..τωρα τι εχει σε σχεση με αλλες benelli;για πολλους θα ελεγαν οχι πολλα γιατι πανω κατω ο μηχανισμος και ο κορμος του οπλου ειναι ιδιος με τις υπολοιπες raffaelo..εχει ομως απιστευτο ζυγισμα σε σχεση με αλλες που εχω πιασει..η ριγα της ξεκιναει φαρδια και καταληγει στο στομιο γυρω στα 7 χιλ εμενα αυτο με βοηθαει..εχει αριστο πορτινγκ που κανει το οπλο τρενο δηλαδη ριχνεις απανωτες τουφεκιες χωρις να χασεις την εικονα του στοχου..τσοκ trulock που δεν χρειαζεται να πω και πολλα γι αυτα οπως και η γεωμετρια της καννης πρεπει να αλλαζει σε σχεση με τις αλλες..καλη ποιοτητα πλαστικων με εναλλαξιμα πελματα και χτενι που ειναι ενα εξτρα το να φερεις το οπλο οσο πιο κοντα γινεται στα μετρα σου..και απο τουφεκια βγαζει αρκετα στενη φαντασου και σε τουφεκιες ανω των 45 μετρων δεν εχω βιδωσει πιο στενο τσοκ απο το 3αρη
Φίλε MiltosL να ξεκινήσω από τα τσοκ trulock, γιατί πιστεύεις ότι είναι τα καλύτερα, τα έχεις δοκιμάσει προσωπικά ?
Αναφερεσαι στην γεωμετρία της κάννης, δηλαδή τι έχει σε σχέσει με της άλλες ... και πως το έχεις δει αυτό ?
Το άριστο porting που κάνει το όπλο τρένο, τι είναι αυτό που το κατατάσσει στο άριστο σε σχέσει με τα άλλα porting ?
Τουφεκιές άνω των 45 μέτρων δεν έχω βιδώσει πιο στενό τσοκ από το 3αρη .... και φυσικά το trulock, Τις αποστασεις με κορδελα της μετρας Η με το μάτι από εμπειρία ?
Φιλικά πάντα ρωτώ , για να μην παρεξηγηθώ έχω benelli

Τωρα αν καπιος εχει καπια σαβουρα και μετα πηρε ss λογικο να παθει πλακα
Τολη ουτε σαβουρα ειχα πριν και με τρελανε η ss..αν εχεις ιδεα απο franchi 48al εχει καλως εξαλλου ποτε δεν δηλωνα μπενελακιας ακομα και τωρα την παλια την θεωρω απο τις κορυφαιες και δοξα τω θεω εχω αξιωθει να ριξω με παρα πολλα οπλα απο τα πολυ ταπεινα μεχρι και εκεινα που ενας μεσος ανθρωπος δεν προκειται να πιασει στα χερια μου..αν πιστευεις οτι η ss δεν σου εκατσε καλα με γεια σου και χαρα σου αλλα μην αμφισβητεις την γνωμη καποιου αλλου χλευαζοντας..ισως να μιλας και με ατομο που δεν ακουει μονο τι λενε στα καφενεια αλλα ψαχνεται πολυ παραπανω με το τι εχει στα χερια του..παρε ενα γρηγορο αμαξι οτι μπορεις να το βαλεις μπροστα δεν σημαινει οτι μπορεις και να το οδηγησεις χωριςν να το καρφωσεις σε καμια κολωνα..αλλα αυτο δεν το κανει αχρηστο..αυτα απο μενα

Last edited:
Έχει ακουστεί ότι είναι τρουλοκ της σούπερ Σπορτ το έχω διαβάσει κάπου και σε αμερικανικά φόρουμ .

Αλλά γενικά τα τρουλοκ είναι πάρα πολύ καλά Τσοκ σε λογικές τιμές . Τα κατατάσσω στα κορυφαία με κλασικό προφίλ

Φίλε MiltosL να ξεκινήσω από τα τσοκ trulock, γιατί πιστεύεις ότι είναι τα καλύτερα, τα έχεις δοκιμάσει προσωπικά ?
Αναφερεσαι στην γεωμετρία της κάννης, δηλαδή τι έχει σε σχέσει με της άλλες ... και πως το έχεις δει αυτό ?
Το άριστο porting που κάνει το όπλο τρένο, τι είναι αυτό που το κατατάσσει στο άριστο σε σχέσει με τα άλλα porting ?
Τουφεκιές άνω των 45 μέτρων δεν έχω βιδώσει πιο στενό τσοκ από το 3αρη .... και φυσικά το trulock, Τις αποστασεις με κορδελα της μετρας Η με το μάτι από εμπειρία ?
Φιλικά πάντα ρωτώ , για να μην παρεξηγηθώ έχω benelli
Δεν πιστευω οτι τα τρουλοκ ειναι τα καλυτερα υπαρχουν και αλλες αξιολογες εταιριες απλα για εργοστασιακο αν φοραει οντως αποδιδουν αρκετα καλα
Η γεωμετρια της καννης πως το καταλαβαινω..μετα απο αμετρητες δοκιμες σε πινακα με φυσιγγια δικα μου που ξερω απ εξω τι να περιμενω και παντα μου δινει μεγαλυτερα ποσοσρα συγκεντρωσης η ss
Τωρα για το πορτινγκ..ξερεις οτι το πορτινγκ δεν ειναι απλα ορισμενες τρυπες στα πλαινα του οπλου;και για να μην σου κανει αναπηδηση πρεπει αυτες οι τρυπες να ειναι σε συγκεκριμενο ευρος γωνιας;υποψιν δεν το λεω εγω..οποιον σοβαρο οπουργο και να ρωτησεις αυτο θα σου πει
Οσο για τις τουφεκιες επειδη μετα απο 11 χρονια ιδιογομωτης και μετα απο παρα πολλες δοκιμες σε πινακα οσο να ναι μπορω να κρινω αν ριχνω στα 10 ή στα 40 μετρα σε στοχο στο εδαφος και οντως εχω μπει στον πειρασμο να μετρησω θηρευμενο λαγο σε τι αποσταση του εριξα με χρηση gps ( νομιζω το garmin 320 το ξερεις οτι εχει τετοια δυνατοτητα)..

Έχει ακουστεί ότι είναι τρουλοκ της σούπερ Σπορτ το έχω διαβάσει κάπου και σε αμερικανικά φόρουμ .

Αλλά γενικά τα τρουλοκ είναι πάρα πολύ καλά Τσοκ σε λογικές τιμές . Τα κατατάσσω στα κορυφαία με κλασικό προφίλ
Ευτυχως που υπαρχει και αλλος που το εχει διαβασει γιατι κοντευω να πιστεψω οτι διαβαζω για οπλα στο sire της κυρακουλας.com..τα τρουλοκ δεν τα θεωρω κορυφαια εχει και αλλες πολυ καλες μαρκες απλα ειναι οτι ταιριαζει στο καθε οπλο..πχ τα briley μπορει σε ενα οπλο να κανουν παππαδες και σε αλλα να μην ταιριαζουν τοσο..εγω σ αυτο αναφερθηκα

Τολη ουτε σαβουρα ειχα πριν και με τρελανε η ss..αν εχεις ιδεα απο franchi 48al εχει καλως εξαλλου ποτε δεν δηλωνα μπενελακιας ακομα και τωρα την παλια την θεωρω απο τις κορυφαιες και δοξα τω θεω εχω αξιωθει να ριξω με παρα πολλα οπλα απο τα πολυ ταπεινα μεχρι και εκεινα που ενας μεσος ανθρωπος δεν προκειται να πιασει στα χερια μου..αν πιστευεις οτι η ss δεν σου εκατσε καλα με γεια σου και χαρα σου αλλα μην αμφισβητεις την γνωμη καποιου αλλου χλευαζοντας..ισως να μιλας και με ατομο που δεν ακουει μονο τι λενε στα καφενεια αλλα ψαχνεται πολυ παραπανω με το τι εχει στα χερια του..παρε ενα γρηγορο αμαξι οτι μπορεις να το βαλεις μπροστα δεν σημαινει οτι μπορεις και να το οδηγησεις χωριςν να το καρφωσεις σε καμια κολωνα..αλλα αυτο δεν το κανει αχρηστο..αυτα απο μενα
Μιλτο εγω δεν ειπα κατι για σενα προσωπικα γτ ετσι φενετε οτι το πηρες γενικα μιλαω και δεν χλευαζω εχω την ss πολυ καιρο και την πληρωσα με τον ιδρωτα μου δε μου την καναν δωρο σαβουρα ενοω ενα παλιο οπλο με πολυ ταλεπορια επανω του και προς θεου φιλε μη τρελαθουμε μια χαρα κουβεντες κανουμε οι δυο μας δε θα τα χαλασουμε τωρα τα μνμτα ειναι περιεργα δεν εχουν υφος απλα ρε συ εμενα μου βγηκε μαπα πως να το κανουμε τωρα ειμαι πικραμενος απο τετιο ονομα και τιμη

Ευτυχως που υπαρχει και αλλος που το εχει διαβασει γιατι κοντευω να πιστεψω οτι διαβαζω για οπλα στο sire της κυρακουλας.com..τα τρουλοκ δεν τα θεωρω κορυφαια εχει και αλλες πολυ καλες μαρκες απλα ειναι οτι ταιριαζει στο καθε οπλο..πχ τα briley μπορει σε ενα οπλο να κανουν παππαδες και σε αλλα να μην ταιριαζουν τοσο..εγω σ αυτο αναφερθηκα
Ενα τελευταιο και κλεινω οχι για αντιλογια μαζι σου και φυσικα δεν ειμαστε κυρα κουλα εδω και δε πιστευουμε τον καθενα και ψαχνουμε εμπεριστατομενες αποψεις εχουμε φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο λοιπν απορια το εχω για πιο λογο δεν αναγραφουν trulock τα τσοκ θελω να μου πεις γτ πχ λεει η waterfoul εχει rob roberts πχ το φωναζουν και το λεει η εταιρια στην ss γτ ρε φιλε δε λενε τπτ benelli criochokes γραφει επανω

Ζητω συγνωμη εαν κουρασα δεν ηταν σκοπος μου ουτε η αντιλογια ουτε ο χλευασμος που δεν υποθηκε απο μερους μου εχω ενα οπλο 15 χρονια και εχω βγαλει καπια συμπερασματα και απο το δικο μου αλλα και απο αλλων φιλων ετσι δεν μπωρει καπιος να μου πει τι κανει και τι δε κανει οπως και δεν ειπα οτι τιθετε θεμα μετρων και δε μιλισα για επιτυχιες η αποτυχιες μιλουσα για συγκρηση και διαπιστωσεις μεσα απο αυτον το καιρο οπιος παρεξυγηθηκε τα περνω πισω

Δεν πιστευω οτι τα τρουλοκ ειναι τα καλυτερα υπαρχουν και αλλες αξιολογες εταιριες απλα για εργοστασιακο αν φοραει οντως αποδιδουν αρκετα καλα
Η γεωμετρια της καννης πως το καταλαβαινω..μετα απο αμετρητες δοκιμες σε πινακα με φυσιγγια δικα μου που ξερω απ εξω τι να περιμενω και παντα μου δινει μεγαλυτερα ποσοσρα συγκεντρωσης η ss
Τωρα για το πορτινγκ..ξερεις οτι το πορτινγκ δεν ειναι απλα ορισμενες τρυπες στα πλαινα του οπλου;και για να μην σου κανει αναπηδηση πρεπει αυτες οι τρυπες να ειναι σε συγκεκριμενο ευρος γωνιας;υποψιν δεν το λεω εγω..οποιον σοβαρο οπουργο και να ρωτησεις αυτο θα σου πει
Οσο για τις τουφεκιες επειδη μετα απο 11 χρονια ιδιογομωτης και μετα απο παρα πολλες δοκιμες σε πινακα οσο να ναι μπορω να κρινω αν ριχνω στα 10 ή στα 40 μετρα σε στοχο στο εδαφος και οντως εχω μπει στον πειρασμο να μετρησω θηρευμενο λαγο σε τι αποσταση του εριξα με χρηση gps ( νομιζω το garmin 320 το ξερεις οτι εχει τετοια δυνατοτητα)..
Πρώτον δεν γνωρίζουμε Εάν είναι trulock δεν αναγράφουν κάτι πάνω τα συγκεκριμένα τσοκ Αν δεν κάνω λάθος.
Επειδή τα συγκεκριμένα Τα έχω δοκιμάσει τα trulock Σε πληροφορώ ότι είναι ένα τσοκ κάτω από την αναγραφόμενη διάμετρος τους.
Βέβαια σε ότι όπλα Benelli έχει δοκιμαστεί το trulock που γράφει trulock επάνω δεν απέδιδε όπως απέδιδαν τα μαμα τσοκ, και άλλα έξω εργοστασιακά τσοκ.
Όσον αφορά το porting εννοείται και αυτή είναι η λογική τους, να είναι οι τρύπες σε συγκεκριμένες Μοίρες για να βοηθά την αναπήδηση της κάννης Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε οπλουργό, είναι αυτονόητο.
Τώρα όσον αφορά τις αποστάσεις φυσικά τις Γνωρίζεις καλύτερα εσύ, αλλά φίλε μου το ότι θηρευσες λαγό σε αυτά τα μέτρα, και το θυμάσαι ακόμα σημαίνει ότι είναι μία περίπτωση στο τόσο δεν είναι επαναλαμβανόμενο... που θέλω να καταλήξω σημασία μέγιστη έχει η σκόπευση και τα μέτρα του όπλου. Το κοντάκι σκοτώνει φίλε μου και εσύ Πού είσαι πίσω από αυτό. Γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί κυνηγοί που αλλάζουν επανειλημμένως όπλα Γιατί δεν σκοτώνουν και όταν ένα όπλο είναι το κοντάκι στα μέτρα τους χωρίς να το γνωρίζουν φυσικά λένε ότι αυτή η κάνη γ@μ@ είναι η καλύτερη που έχουν δοκιμάσει.
Σου εύχομαι να χαρείς το όπλο σου και να έχεις πολλές επιτυχίες.

Status
Not open for further replies.
Back