Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλα εσεις κοψτε φλεβα για τη benelli και μετα ριξτετο στο ποτο ετσι κι αλιως ειτε νικιτες ειτε χαμενοι το τσιπουρο θα το πιουμε εαν βρεθουμε πρωτα ο θεος αλλα καλυτερα ελατε στα μεροι μου να παμε και για καμια φασσα μετα τουλαχιστον μη μας φαν τα τσιμεντα κατα κει
Φλεβα δεν κοβω για τιποτα Τολη αντε για κανα καλο μωρο κατι γινεται..το τσιπουρακι μακαρι να το καταφερουμε να το πιουμε θα φερω δικο μου διπλοβρασμενο να γινουμε ωραιοι...αν ειναι να ερθουμε στα μερη σου ασε την φασσα εγω γουρουνι θελω στο καρα ντερε η φασσα θα ναι για το διαλειμμα

Τι γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο αυτογεμές το οποίο θα χρησιμοποιώ σε κυνήγι υδροβίων και φασσας;

Γεια σου Θεσσαλία ...
Εγώ θα έπαιρνα την 71cm.
Περισσότερο κόλλημα δικό μου παρά απόδοση.
Αγόρασα πέρσι την M2 σε 71cm.
Επίσης 71cm καλύτερο swing ...

Το camo τι το θες ?

Δες και αυτές αν θες να γλυτώσεις κάνα 300άρι
https://eshop.kirgias.gr/en/semiautomatic/1428-benelli-m2-comfort-magnum-tc-c12.html
https://eshop.kirgias.gr/en/semiautomatic/1430-benelli-m2-comfort-tl-magnum-c12.html

Ρώτα τον κύργια αν έχει φέρει κανένα μοντέλο σε προσφορά με κατεργασία BEST στις κάνες, αν και δεν νομίζω.

BEST Πρόκειται για τεχνολογία εξωτερικής επικάλυψης της κάννης, η οποία της παρέχει υψηλή προστασία από χτυπήματα και διάβρωση. Δεν πρόκειται για κάποια από τις γνωστές βαφές που γίνονται με την χρήση πιστολιού, ούτε είναι βαφή που προσθέτει πάχος στην κάννη. Είναι χημική διαδικασία που γίνεται σε κενό αέρος.

Aυτή η προσφορά είναι πολύ καλή για το sbe2, πριν λίγο καιρό που είχα μπει είχα δει και μαύρη και νομίζω κι 71 στην ίδια τιμή, προφανώς τελείωσαν! Για όλα τα καρτερια κανει. Γιατί δεν μπορείς να πας για τσίχλες ή τρυγόνια; Μια χαρα οπλαρα και φθηνή.

Καλησπέρα έχω μία απορία γιατί νά αγοράσω ένα όπλο σούπερ μάγκνουμ και νά παω για τσίχλες?
Καλησπέρα. Η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί ναι μεν να μην απευθύνεται σε τέτοια κυνηγια, όμως αν κυνηγάς ακόμα και τσίχλες καρτέρι, η τιμή είναι τόσο καλή που με 1300 ευρώ το σκέφτεσαι, δεν το απορρίπτεις. Άλλωστε με αυτά τα χρήματα σε καινούριο δε βρίσκεις κάτι πιο ποιοτικό. Μπορεί να είναι σούπερ μαγκνουμ αλλά ρίχνει καλά και τα απλά.

Status
Not open for further replies.
Back