Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα
μπορεί να έχει ξαναναφερθει αλλά δε το βρίσκω η benelli την κανη της powerbore σε θέμα κωνου αυλου εχει αλλαξει κάτι μηπως εχει καποιος μετρήσεις?
η απλά είναι σαν τις άλλες και μόνο αλλάζει την ονομασία καθαρά για θέμα μάρκετινγκ?

Γιατί άραγε δεν βγάζει η Benelli ένα κυνηγετικό με το μηχανισμό της Μ4;
(Μάλλον γιατί δεν αντέχει τη μοναξιά της κορυφής)..think.
Διότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Αυτός ο μηχανισμός είναι όλη η ιστορία.
Τοοοοοοσες άλλες εταιρίες τον έχουν αντιγράψει.
Γιατί να τον αλλάξει;

Εξάλλου στην ίδια τσέπη πάνε τα χρήματα και σκέφτεται το πράγμα ως εξης:

Όποιος θέλει αδράνεια θα πάρει μπενελλι και όποιος θέλει αερίων θα πάρει μπερεττα.

Οπότε δεν θέλει να διαταράξει αυτήν την ισορροπία.

Εγώ πάντως αυτό θα έκανα.

Γιατί άραγε δεν βγάζει η Benelli ένα κυνηγετικό με το μηχανισμό της Μ4;
(Μάλλον γιατί δεν αντέχει τη μοναξιά της κορυφής)..think.
Το m4 είναι λειοκανο για στρατιωτικές επιχείρησεις και ο λόγος που έχει μηχανισμό αεριων είναι επειδη οι στρατιωτικοί βάζουν πολλά αξεσουάρ που αλλάζουν την ισορροπία του οπλου .ένα λειοκανο αδρανειας πρέπει να έχει κατανεμημενο βάρος για να λειτουργήσει ο μηχανισμός αλλιώς θα παρουσιάζει εμπλοκ ες

Όταν μου έσπασε η Remington 1187 διάβασα αρκετά πριν επιλέξω όπλο.
Βασικά ήθελα ένα ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ όπλο.
Κάνες θρύλοι, βλητικές αποδόσεις, αυλοί, κώνοι κτλ έρχονται όλα σε δεύτερη μοίρα γιατί πιστεύω ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν και αυτό που μετρά περισσότερο είναι ο άνθρωπος που το χειρίζεται, η εφαρμογή του όπλου στο σώμα μας και ο συνδυασμός φυσιγγίου όπλου.
Ο καιρός θα δείξει την αξιοπιστία του όπλου που επέλεξα (benelli M2).

Η Benelli όμως πρέπει να διορθώσει τάχιστα 2 βασικά προβλήματα των όπλων της.
Benelli click και ψηλοτουφέκισμα εκτός ορίων σε κάποια από τα όπλα της.

Κάνες θρύλοι, βλητικές αποδόσεις, αυλοί, κώνοι κτλ έρχονται όλα σε δεύτερη μοίρα γιατί πιστεύω ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν και αυτό που μετρά περισσότερο είναι ο άνθρωπος που το χειρίζεται, η εφαρμογή του όπλου στο σώμα μας και ο συνδυασμός φυσιγγίου όπλου.
.well done.

Η Benelli όμως πρέπει να διορθώσει τάχιστα 2 βασικά προβλήματα των όπλων της.
Benelli click και ψηλοτουφέκισμα εκτός ορίων σε κάποια από τα όπλα της.

Το click το διόρθωσε, αν και κατά 99% είναι φταίξιμο του χρήστη. Μου έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια σε 2-3 περιπτώσεις που κράτησα το κλείστρο για να μην κλείσει με θόρυβο και δεν κούμπωσε σωστά...
Έχει συζητηθεί αρκετά εδώ μέσα παλαιότερα

Το click το διόρθωσε, αν και κατά 99% είναι φταίξιμο του χρήστη. Μου έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια σε 2-3 περιπτώσεις που κράτησα το κλείστρο για να μην κλείσει με θόρυβο και δεν κούμπωσε σωστά...
Έχει συζητηθεί αρκετά εδώ μέσα παλαιότερα
Δεν νομίζω να το διόρθωσε σε όλα τα όπλα ... διάβασα ότι μόνο στο νέο μοντέλο της sbe έκανε κάτι αλλά δεν είμαι και σίγουρος να σου πω την αλήθεια.
Όντως το κράτημα του κλείστρου είναι το πιο κοινό ... αλλά αν έχεις μπίλιες και βλέπεις ένα τέρας να έρχεται περπατώντας από μακρυά πάνω σου και θες να βάλεις μονόβολο πως στο διάολο θα το κάνεις ήσυχα ?
Τράβηγμα του κλείστρου από κλαριά είναι ένα άλλο θέμα καθώς και χτύπημα του όπλου με το κοντάκι σε κάποια πέτρα ...
Άλλοι λένε ότι το έχουν πάθει και από "πήδημα" :) κρατώντας το όπλο κατακόρυφο ... δεν το έχω δοκιμάσει αν και είναι εύκολο :)

Όπως και να' ναι είναι ένα μείον ...

Δεν νομίζω να το διόρθωσε σε όλα τα όπλα ... διάβασα ότι μόνο στο νέο μοντέλο της sbe έκανε κάτι αλλά δεν είμαι και σίγουρος να σου πω την αλήθεια.
Όντως το κράτημα του κλείστρου είναι το πιο κοινό ... αλλά αν έχεις μπίλιες και βλέπεις ένα τέρας να έρχεται περπατώντας από μακρυά πάνω σου και θες να βάλεις μονόβολο πως στο διάολο θα το κάνεις ήσυχα ?
Τράβηγμα του κλείστρου από κλαριά είναι ένα άλλο θέμα καθώς και χτύπημα του όπλου με το κοντάκι σε κάποια πέτρα ...
Άλλοι λένε ότι το έχουν πάθει και από "πήδημα" :) κρατώντας το όπλο κατακόρυφο ... δεν το έχω δοκιμάσει αν και είναι εύκολο :)

Όπως και να' ναι είναι ένα μείον ...

Το κλικ το διόρθωσε σε όλα τα νέα όπλα της. υπάρχουν πολλά βίντεο που το δείχνουν και μάλιστα όλοι έκαναν αυτό το κράτημα του κλείστρου λίγο πριν το τέλος αλλά και πάλι έκλεινε κανονικά. Το θέμα του ψιλοτουφεκίσματος το διαβάσαμε ότι υπάρχει στον SBE III στις πλαστικές εκδόσεις. Η Benelli λέει ότι έτσι είναι στημένο το όπλο, τώρα δεν έχω ρίξει και δεν έχω προσωπική εμπειρία να σου πω, μόνο όσα έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ.

Status
Not open for further replies.
Back