Μάνο καλές τουφεκιές!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Να το χαρείς!
Πολύ όμορφο όπλο!
Μάνο καλές τουφεκιές!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Μανο καλοριζικο το οπλο!Καλα και ασφαλη κυνηγια να εχεις!!
Πανεμορφο πραγματικα....Θα το ειχα σκουριασει στο γλυψιμο...
Μάνο εύχομαι να βγάλει καλο-ρίζικό σύστημα στα χέρια σου!!!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Βαλε το ονομα μου πρωτο στη λιστα αναμονης για το μωρο μια και ειπες που θα εισαι !Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις ευχές. Το Σάββατο λογικά έχει σκοπευτήριο Ασπρόπυργο θα το βάλω σε τεστ αρκετών βολών.
Μάνο καλορίζικο όμορφο όπλο !!Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις ευχές. Το Σάββατο λογικά έχει σκοπευτήριο Ασπρόπυργο θα το βάλω σε τεστ αρκετών βολών.
Έχει και BE.S.T βαφή και δεν έχει θέμα.
Ρε σε μια εβδομαδα θα της ειχα βγαλει την ΒΕ.S.TΈχει και BE.S.T βαφή και δεν έχει θέμα.
Καλοτουφεκη....εργαλειο....Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Καλορίζικια η οπλαρα της θεάς BENELLI και σου εύχομαι μέσα από τα να βάθει της καρδιάς μου να κάνεις τα καλύτερα κυνήγιαΞανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Καλορίζικη, καλοτούφεκη Μάνο, εύχομαι να την ευχαριστηθείς, πανέμορφο όπλο!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Καλοντουφεκο Μάνο, πολυ όμορφο οπλο!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442
Όνειρα γλυκά! Με πολλά καπνίσματαΣας ευχαριστώ και πάλι όλους παιδιά, ώρα για ύπνο αγκαλιά με τη benella μου
Καλοριζικη Μανο και καλα γουστα!!Ξανα στην ομάδα με μια benelli accademia 71 ποντους κάννη. Το σκ οι πρώτες βολές.
View attachment 13440
View attachment 13441
View attachment 13442