Ναι αλλά δεν είναι.στη ουσια benelli ειναι με διαφορετικο συστημα
Ναι αλλά δεν είναι.στη ουσια benelli ειναι με διαφορετικο συστημα
Περπατητο θα την ευχαριστηθεις. Την ειχα και με ελαφριουτσικα φυσιγγια ηταν απολαυση.Για περπάτημα κοιτάω και την montefeltro Light. Αλλά θα δω.
Εξαδελφη αχαχαχαχαχχα η κανες ειναι ολοιδιες παντως και εχεις να πεις καπια φαση που να κωλοσε η affinityΝαι αλλά δεν είναι.
Για πιο βαριά φυσιγκακια θα βαράει;Περπατητο θα την ευχαριστηθεις. Την ειχα και με ελαφριουτσικα φυσιγγια ηταν απολαυση.
Στο Benelli team ειμαστε η affinity στην benelli παραγετε τη φωτιες να βαλεις???Συμφωνω...απλα δεν ηθελα να αναψω φυτιλια εδω μεσα χαχα
Μια χαρα τα βαραει απλα ειναι ελαφρυτερη ισως να σε κουρασει στις βαριες γωμωσεις αλλα αν βρεις θυραμα να ριξεις τοσα δε σε νιαζει ο κλωτσος αχαχαχαχαχαχαχαΓια πιο βαριά φυσιγκακια θα βαράει;
Χαχαχα σωστός!!!!!Μια χαρα τα βαραει απλα ειναι ελαφρυτερη ισως να σε κουρασει στις βαριες γωμωσεις αλλα αν βρεις θυραμα να ριξεις τοσα δε σε νιαζει ο κλωτσος αχαχαχαχαχαχαχα
Μωρε αυτη θα βαραει...ποσο χρονων εισαι?Για πιο βαριά φυσιγκακια θα βαράει;
Μ2 comfort με κοντή αποθήκη εκτός αν κάνεις πρακτική σκοποβολή ,και προσοχή στο μήκος να τη παραγγείλεις με το κατάλληλο πέλμα.Γνώμη για την extra light montefeltro; εχω ακούσει τρομερά λόγια
23Μωρε αυτη θα βαραει...ποσο χρονων εισαι?
Η Φράνκι έχει δικό της εργοστάσιο το ότι έχει αγοραστεί από την Μπερέτα δεν σημαίνει ότι φτιάχνονται όλα στο ίδιο εργοστάσιο.Φιλε μου @outlander για τι απορεις ???
Το έχω διαβάσει από πολλους ότι η αφινυτυ είναι μπενελι, μπορεί κάποιος να μου πει συγκεκριμένα κ αναλυτικα έτσι από περιεργεια κ μόνο, τα κοινά στοιχεια της αφινυτυ με κάποιο όπλο της μπενελι ;;;;; η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι δεν έχουν την παραμικρη ομοιότητα, κ φυσικά αν παμε σε ποιοτητα η μέρα με την νυχταΠαρα πολυ καλη και η affinity στη ουσια benelli ειναι με διαφορετικο συστημα επαναταξης βγενει με δυο ριγες ψιλη χαμηλη και δεχετε προεκταση και στις δυο εκδωσεις
Ε ενταξει εισαι. Αντεχεις!!!
Πατα στο google franchi affinity να δεις γινοντε στη benelli αλλα και βιντεκια της benelli που ειδα εχω δει και τουφεκια franchi μεσαΗ Φράνκι έχει δικό της εργοστάσιο το ότι έχει αγοραστεί από την Μπερέτα δεν σημαίνει ότι φτιάχνονται όλα στο ίδιο εργοστάσιο.
Ο σωληνας της κανης με την ουρα της και η κεφαλη του κλειστρου ολοιδιαΤο έχω διαβάσει από πολλους ότι η αφινυτυ είναι μπενελι, μπορεί κάποιος να μου πει συγκεκριμένα κ αναλυτικα έτσι από περιεργεια κ μόνο, τα κοινά στοιχεια της αφινυτυ με κάποιο όπλο της μπενελι ;;;;; η δική μου ταπεινή γνώμη είναι ότι δεν έχουν την παραμικρη ομοιότητα, κ φυσικά αν παμε σε ποιοτητα η μέρα με την νυχτα
Εγώ δεν έχω δει.( Άμα μπορείς να βάλεις εσύ.)Πατα στο google franchi affinity να δεις γινοντε στη benelli αλλα και βιντεκια της benelli που ειδα εχω δει και τουφεκια franchi μεσα
Μιλαω μονο για την affinity μη μπερδεβομαστε κατσε να ψαξω μου βαζεις και δυσκολα τωραΕγώ δεν έχω δει.( Άμα μπορείς να βάλεις εσύ.)
Για περπατητο δες και την μπεκατσια σε 66εκ κάνη πολύ όμορφο τουφέκι και τρομερό ζύγισμα
Νίκο είναι φοβερό όπλο και αυτό το έχω ψάξει. Απλώς περιοριζεσε πιστεύω πολύ. Μέχρι 32 γραμμάρια έχω ακούσει είναι κορυφή. Ενώ m2 η Monte δεν σ περιορίζει. Αυτό πιστεύωΓια περπατητο δες και την μπεκατσια σε 66εκ κάνη πολύ όμορφο τουφέκι και τρομερό ζύγισμα