Toλη εγραψεςView attachment 22115
Εδω φιλε μου @outlander βλεπεις τις affinity στο συγκεκριμενο στιγμηιοτυπο στον οπλοβαστο με το F στη σκανδαλοθηκη μεσα στο εργοστασιο της benelli urbino οπου πλεων παραγοντε και τα affinity το λεει και απ εξω μαλιστα δες ολο το βιντεακι τις ξαναδειχνει και σε μαυρο συνθετικο
Το θεμα ειναι οτι δε λεω μπερουφες τα χω τσεκαρισμενα υπαρχουν κι αλλα βιντει οπου το αναφερουν κιωλαςToλη εγραψες
https://guns.fandom.com/wiki/Franch... better known,by their parent company Beretta.Εγώ δεν έχω δει.( Άμα μπορείς να βάλεις εσύ.)
Σωστά μιλάςΗ affinity το γράφει επάνω το ίδιο το όπλο Benelli Urbino. Όπως και λίγο παλιότερες Φράνκι με την "μπροστινή" αδράνεια.
Κατά τα άλλα φίλε, όποιο και να πάρεις, Μ2 ή Μοντεφελτρο δεν έχουν διαφορά απολύτως καμία, σε μηχανισμό και εσωτερικό καννων.
Η Μ2 με τη ματ βαφή νομίζω είναι κατώτερη ποιοτικά σε αντοχή στην οξείδωση απ' τη Μοντεφελτρο με την κλασική βαφή πρώτον και δεύτερον δεν ξέρω αν σε βολεύει η υπερυψωμένη ρίγα της Μ2. Εμένα προσωπικά όχι.
Τολη το όπλο αυτό καμια σχεση δεν έχει με τα μπενελι όπλα, κ σε μηχανισμό λειτουργίας κ σε ποιοτητα υλικών , πολυ πιο φθηνή κατασκευή, εμένα μου θυμίζει Stoeger M3k στα πάνταΟ σωληνας της κανης με την ουρα της και η κεφαλη του κλειστρου ολοιδια
Τα νούμερα που δίνει η benelli είναι σωστά.Εγχειρίδιο χρήσης Benelli SBE III (σελίδα 59).
Το μέγιστο μήκος φυσιγγίου που μπορεί να δουλέψει στο όπλο είναι 58, 66 και 78χιλ. αντίστοιχα σε απλό, magnum και super magnum. Από που έβγαλαν αυτές τις προδιαγραφές όταν σύμφωνα με την SAAMI (η CIP δεν καθορίζει) τα μήκη είναι 62.23, 70.10 και 80.14χιλ.;
Μητσο ενωειτε οτι θα τανε κατωτερη γινετε να παρεις κατι φθηνοτερο ιδιας πιοτητας εδω εχουν εκπτωση σε πιοτητα αλλα κι αλλα σχεδιαστηκα μιλοντας εχουν ιδια κανη κλειδωμα μονο αυτα εγω αυτο ιφαΤολη το όπλο αυτό καμια σχεση δεν έχει με τα μπενελι όπλα, κ σε μηχανισμό λειτουργίας κ σε ποιοτητα υλικών , πολυ πιο φθηνή κατασκευή, εμένα μου θυμίζει Stoeger M3k στα πάντα
Πως είναι σωστά τα νούμερα αφού είναι κοντύτερα από τις προδιαγραφές της SAAMI? (Μιλάμε πάντα για το μήκος γεμισμένου φυσιγγίου, όχι μήκος ανοιχτού κάλυκα).Κλειστοί οι κάλυκες αναλογούν σε μηκος όπως τους δίνει η Benelli. (Βάλε βγάλε)
Ενα φυσιγγι 70χιλ ειναι 70χιλ οταν ειναι αδειο η οταν ειναι γεματο?Πως είναι σωστά τα νούμερα αφού είναι κοντύτερα από τις προδιαγραφές της SAAMI? (Μιλάμε πάντα για το μήκος γεμισμένου φυσιγγίου, όχι μήκος ανοιχτού κάλυκα).
Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα....Μηπως πρεπει να παρω και μια Affinity και να αρχισει τις αλλαξοκωλιες με την Μ2?Να προσθεσω οτι και η σκανδαλοθηκη affinity ιδια με m2 υπαρχει και σχετικο συγκριτικο βιντεακι
Παντα μιλαμε για αδειο μηκος καληκα αλλα ο @elvas μιλαει για τις διαφορες των αμερικανικων με των ευροπαικων οταν αυτα ειναι κλεισμενα γτ τα αμερικανικα ειναι πιο μακρυα λογο απατητου ρελιασματοςΕνα φυσιγγι 70χιλ ειναι 70χιλ οταν ειναι αδειο η οταν ειναι γεματο?
Αν εχεις κανενα εκει σε παρακαλω μετρησε το για να μου φυγει και μενα η απορια!
Δεν θα ανησυχουσα τι γραφει η εταιρεια.Παντα μιλαμε για αδειο μηκος καληκα αλλα ο @elvas μιλαει για τις διαφορες των αμερικανικων με των ευροπαικων οταν αυτα ειναι κλεισμενα γτ τα αμερικανικα ειναι πιο μακρυα λογο απατητου ρελιασματος
Δεν είναι θέμα πατημένου ή απάτητου, απλά η CIP δεν προβλέπει προδιαγραφές μήκους γεμισμένου φυσιγγίου.Παντα μιλαμε για αδειο μηκος καληκα αλλα ο @elvas μιλαει για τις διαφορες των αμερικανικων με των ευροπαικων οταν αυτα ειναι κλεισμενα γτ τα αμερικανικα ειναι πιο μακρυα λογο απατητου ρελιασματος
Τοτε Η Benelli το γραφει σαν Disclaimer.Μάριε,
Λυπάμει που δεν γίνομαι κατανοητός αλλά δεν μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματικός απ' όσα έχω ήδη γράψει.
Δες το παρακάτω link και θα καταλάβεις τι εννοώ, (σελίδες 20-24).
https://saami.wpengine.com/wp-conte...-Shotshell-2015-R2019-Approved-2019-04-23.pdf
Δεν είναι θέμα πατημένου ή απάτητου, απλά η CIP δεν προβλέπει προδιαγραφές μήκους γεμισμένου φυσιγγίου.
Η ιστοσελιδα λεει...Μάριε,
Λυπάμει που δεν γίνομαι κατανοητός αλλά δεν μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματικός απ' όσα έχω ήδη γράψει.
Δες το παρακάτω link και θα καταλάβεις τι εννοώ, (σελίδες 20-24).
https://saami.wpengine.com/wp-conte...-Shotshell-2015-R2019-Approved-2019-04-23.pdf
Δεν είναι θέμα πατημένου ή απάτητου, απλά η CIP δεν προβλέπει προδιαγραφές μήκους γεμισμένου φυσιγγίου.