Καλοντουφεκο Πάνο, να'σαι γερός να το χαρείς.Στα χέρια μου πέρασε χθές η κα από το Urbino.... η Rafaello Special του Τζέρυ...
Σύντομα θα εκδοθεί και η ΑΚΚΟ ενώ θα μεταβεί και στον γνωστό Μαικ the Benelli Μαικ για σαπούνισμα ...
image upload no limit
το 95% των κυνηγών εκεί καταλήγει κάποια στιγμήΠόσο θα ήθελα και εγώ μια benelloγκομενίτσα...
![]()
Ειναι η πρωτη εταιρια πωλησεων στην Ελλαδα στα αυτογεμη σιγουρα. Και μαλιστα ο κ. Κυργιας χαιρει μεγαλης εκτιμησης απο την μητρικη εταιρια.Μήπως λεω μήπως η μπενελι είναι η πρώτη εταιρια σε πωλήσεις αυτογεμων στην Ελλάδα?Για άλλου δεν ξερω.
Δηλαδη μια λεπτη ευκολη και πιστη για μια ζωη!!!!Πόσο θα ήθελα και εγώ μια benelloγκομενίτσα...
![]()
Πω πω κρυφες σκεψεις αλλα ομορφες ευχομαι να παρεις μια τετοια γκομενα benelli και γρηγορα ΧρηστοΠόσο θα ήθελα και εγώ μια benelloγκομενίτσα...
![]()
Καλοτουφεκι να ειναι να την χαρεις.Στα χέρια μου πέρασε χθές η κα από το Urbino.... η Rafaello Special του Τζέρυ...
Σύντομα θα εκδοθεί και η ΑΚΚΟ ενώ θα μεταβεί και στον γνωστό Μαικ the Benelli Μαικ για σαπούνισμα ...
image upload no limit
Tρόπος του λέγειν man...Να ρωτησω και κατι που μου φανηκε περιεργο;;;
Αυτο με το σαπουνισμα τι ειναι;;;
Εγω που δεν την σαπουνισα αλλα την καθαρισα με πανι και την ψιλολαδωσα δεν εκανα καλα;
Προχθες που την εριξα ξερνουσε καποια λαδια. Λες να θελει μπανακι
Πάνο καλορίζικο ολόψυχα σου ευχομαι , καλα καψίματα , διαχρονική αξία .Πολυ στιβαρό όπλο και ευκολοσυντήρητο.Στα χέρια μου πέρασε χθές η κα από το Urbino.... η Rafaello Special του Τζέρυ...
image upload no limit
Αγγελε μια φορά το χρόνο όταν λήγει το κυνήγι τα οπλα μου στα μεταλικά μέρη τα περνάω με ζεστό νερό(στεγνώνει πιο γρήγορα)και λίγο υγρό σαπούνι αφού πρώτα καθαριστούν με καθαριστικά όπλωνΝα ρωτησω και κατι που μου φανηκε περιεργο;;;
Αυτο με το σαπουνισμα τι ειναι;;;
Εγω που δεν την σαπουνισα αλλα την καθαρισα με πανι και την ψιλολαδωσα δεν εκανα καλα;
Προχθες που την εριξα ξερνουσε καποια λαδια. Λες να θελει μπανακι
Αlter που σε χανει που σε βρισκει κανεις ολο στο benelli club εισαι........μην ντρεπεσε φιλος βαλε κανα τετειο εργαλειο στα χερια σου να γλυτωσεις απο πιστονακια κοκορακια και βαλβιδες![]()
Λογικό είναι Τάσο, αν αναλογιστείς δύο βασικές παραμέτρους. Τσίχλα και τιμήΜήπως λεω μήπως η μπενελι είναι η πρώτη εταιρια σε πωλήσεις αυτογεμων στην Ελλάδα?Για άλλου δεν ξερω.
Δηλαδη δεν εχει αξιόπιστο μηχανισμό εδω και χρονια??Λογικό είναι Τάσο, αν αναλογιστείς δύο βασικές παραμέτρους. Τσίχλα και τιμή![]()