Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο κυριος αυτος ειναι κυνηγος μπεκατσας χρονια 70ετων σημερα στην ηλικια και το οπλο αυτο του το εκαναν δωρο για τον γιο του και ο ιδιος μονο το κυνηγησε μεμονομενα σε καρτερι φασσας ελαχιστες φορες οπως υποστηρίζει 9- 10φορες με ελαχιστα φυσιγγια.Αλωστε θα δεις την κατασταση του οπλου απο κοντα και θα καταλαβεις ςιναι τα λογια του.Το οπλο αντιπροσωπευει ενα σοβαρό ποσο και ειναι ο λογος που δεν ωφελει να καθεται μεσα σε μια βαλιτσα.Με καλεσε σπιτι του και για τα υπολοιπα μπορω να εχω αποψη απο κοντα.Εχει 2αγορια που κανενα δεν εγινε κυνηγος και ο λογος που το κρατουσε.Οπως και τα 2αγορια τα δικα μου.Ετσι το κρατουσε μηπως καποιος απο τα δυο ακολουθησει αλλα δυστυχώς δεν.Αποφασισε λοιπον να το κανει λεφτά. Αυτος ο διαλογος εγινε τηλεφωνικως.
Βεβαιως ειναι ενα οπλο εκτος εγγυησεως σε ενα ποσο αγορας αρκετα υψηλο που στην αντιστοιχία υπαρχουν επιλογες με εγγυησεις αλλα ιδιο οπλο του 2009 που αγοράστηκε μετρητοις 1850ευρω απο φιλο μου που του εχει ριξει αρκετα φυσιγγια μεταξυ αυτων και εγω και αμελης κακοσυντηρητης δεν εχει κανει κιχ ετος απο κατι πικες σκουριας στην κανη οπως και παλαιοτερα εχω αναφερει τις οποιες εγω εχω σχετικα επαναφερει.. Αυτα καλοι μου συναδελφοι.
η άποψη μου είναι πως το δίνει ακριβά,παζάρεψε το αρκετά !

Παναγιώτη αν σου αρέσει και είναι η καψούρα σου να το πάρεις,εγώ την καψούρα μου ( 930i ) την έχω πληρώσει δύο φορές κούτα , μη με ρωτήσεις γιατί....

όχι αγορά όμως στα τυφλά και ας είναι αδερφικός σου φίλος,,μαζί με τον άνθρωπο σκοπευτήριο και λιώστο να κάψει με διάφορες γομώσεις

Πάνο μόνο αν είναι άχρησιμοποιητη τόσα χρήματα...
Από 1200€ μέχρι 1300€ αν είναι δουλεμενη και σε αγρατσουνιστη κατάσταση...
Είναι πολύ καλό όπλο και τρομερό τσιχλοντουφεκο...
Τρομερό καρτεροντουφεκο Τάκη, ειδικά σε 76 κανη

2 ώρες σε ένα σκοπευτήριο.
Αφήστε το ενδοσκόπιο.
Εμ πως πουλιούνται τα όπλα σε αυτή την τιμή από άγνωστο ;
Κοιτώντας τα στο κουτί τους ;;;

Έχουν δει μάλλον πολλά τα μάτια μου.
Αν είναι γνωστού αλλάζει το θέμα.
Τι να πάθει κ τι να νοιώσει η Super sport δυο ωρες στο σκοπευτήριο ;;;;;; τυρόπιτα τις έχει

Last edited:
η άποψη μου είναι πως το δίνει ακριβά,παζάρεψε το αρκετά !

Παναγιώτη αν σου αρέσει και είναι η καψούρα σου να το πάρεις,εγώ την καψούρα μου ( 930i ) την έχω πληρώσει δύο φορές κούτα , μη με ρωτήσεις γιατί....

όχι αγορά όμως στα τυφλά και ας είναι αδερφικός σου φίλος,,μαζί με τον άνθρωπο σκοπευτήριο και λιώστο να κάψει με διάφορες γομώσεις
Απο το χερι και στον Λιακο.Οι καφεδες και η τυροπιτες δικές μου.Θα το παζαρεψω και αν κατσει καλως.

Τι να πάθει κ τι να νοιώσει η Super sport δυο ωρες στο σκοπευτήριο ;;;;;; τυρόπιτα τις έχει τις
Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.
Πρόσφατα μοσχοπούλησε φίλος τζιπ Suzuki με καμένες βαλβίδες από αέριο.
Φτιάξτες πρόχειρα να πηγαίνει είπε στον μηχανικό.
Ο αγοραστής ακόμα τον καταριέται.
Και πολλά τέτοια ...
Αναλαμβάνεις το ρίσκο και πορεύεσαι ...

Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.
Πρόσφατα μοσχοπούλησε φίλος τζιπ Suzuki με καμένες βαλβίδες από αέριο.
Φτιάξτες πρόχειρα να πηγαίνει είπε στον μηχανικό.
Ο αγοραστής ακόμα τον καταριέται.
Και πολλά τέτοια ...
Αναλαμβάνεις το ρίσκο και πορεύεσαι ...
Suzuki μια ζωή στο λουκι , Benelli είσαι όλο μέλι φίλε

Ο κυριος αυτος ειναι κυνηγος μπεκατσας χρονια 70ετων σημερα στην ηλικια και το οπλο αυτο του το εκαναν δωρο για τον γιο του και ο ιδιος μονο το κυνηγησε μεμονομενα σε καρτερι φασσας ελαχιστες φορες οπως υποστηρίζει 9- 10φορες με ελαχιστα φυσιγγια.Αλωστε θα δεις την κατασταση του οπλου απο κοντα και θα καταλαβεις ςιναι τα λογια του.Το οπλο αντιπροσωπευει ενα σοβαρό ποσο και ειναι ο λογος που δεν ωφελει να καθεται μεσα σε μια βαλιτσα.Με καλεσε σπιτι του και για τα υπολοιπα μπορω να εχω αποψη απο κοντα.Εχει 2αγορια που κανενα δεν εγινε κυνηγος και ο λογος που το κρατουσε.Οπως και τα 2αγορια τα δικα μου.Ετσι το κρατουσε μηπως καποιος απο τα δυο ακολουθησει αλλα δυστυχώς δεν.Αποφασισε λοιπον να το κανει λεφτά. Αυτος ο διαλογος εγινε τηλεφωνικως.
Βεβαιως ειναι ενα οπλο εκτος εγγυησεως σε ενα ποσο αγορας αρκετα υψηλο που στην αντιστοιχία υπαρχουν επιλογες με εγγυησεις αλλα ιδιο οπλο του 2009 που αγοράστηκε μετρητοις 1850ευρω απο φιλο μου που του εχει ριξει αρκετα φυσιγγια μεταξυ αυτων και εγω και αμελης κακοσυντηρητης δεν εχει κανει κιχ ετος απο κατι πικες σκουριας στην κανη οπως και παλαιοτερα εχω αναφερει τις οποιες εγω εχω σχετικα επαναφερει.. Αυτα καλοι μου συναδελφοι.
Δεν είμαι ποτε τις άποψης να κάνω παζαρια
Δεν μου αρέσει. Καλός η κακός έτσι νιώθω. Από την άλλη αφου το όπλο είναι δωρο όπως είπε. Δες πρωτα το οπλο από κοντά. Αν μπορεις πηγετε μαζί σε ένα οπλουργο για δευτερη γνωμη. Αν σου κάθεται και το θέλεις επιδει δεν είναι και φτυνω κάνε μια προταση να σου κόψει έστω λίγα λεφτά. Και βλέπεις και κρίνεις. Γιατί θέλει παραβολα γιατρό αν έχουν λήξη τα χαρτιά σου ίσος τον οπλουργο και γενικά κάτι ψιλά μαζευονται. Αν μπορεις να κόψεις κάτι παντα με ομορφω τρόπο κέρδος θα είσαι

Φιλε μου Τακη το εχω δουλεψει το οπλο και ειναι το μονο που μου εχει βγαλει μεγαλη διαφορα απο οσα προσωπικα οπλα εχουν ριξει στα χερια μου.Για τον λογο αυτο με εχει αναποδιασει και βρεθηκε σημερα μπροστα μου Γιορτινες Μερες αυτο το οπλο το οποιο οπως διατείνεται ο κύριος αυτος με οποιο ελεγχο θελω να το φερνει σε μενα σχεδον αριχτο αλλα τιμη που προβληματιζει.Μου εχει γινει εμμονη και πριν λιγο καιρο πηρα και την xlr.Ηθελα παντα να κανω δικο μου ενα τετοιο οπλο πιστευω πως δενει μαζι μου οσο τιποτε αλλο.Τι να πω!!
Εάν το γουστάρεις και είναι έτσι όπως λέει σχεδόν άριχτο πάρτο και μην φοβάσαι μόνο σκόπευε καλά θα δεις άλλα έργα .

https://www.kalkantzakos.com/Product/1115/raffaello-supersport,-karampina-benelli
2350€ καινούργια με 10 χρόνια εγγύηση της benelli όχι του Κύργια.

Μεταχειρισμένο όπλο ούτε αγόρασα ποτέ, ούτε πρόκειται να αγοράσω.

ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ όμως.
1. Θα έλεγχα αν είναι στραβωμένη η κάνη ή αν στραβοτουφεκάει
2. Θα έλεγχα αν το όπλο ταιριάζει πάνω μου με τις κλίσεις που έχει
3. Οποιαδήποτε επέμβαση στο όπλο ή στην κάνη θα με απέτρεπε να το αγοράσω.
4. Δοκιμές με τουλάχιστον 100 φυσίγγια διαφόρων γομώσεων για έλεγχο λειτουργίας.
5. Έλεγχος για περίεργες κολλήσεις.
6. Έλεγχος με ενδοσκόπιο για σκασμένο χρώμιο ;;; Δεν ξέρω αν γίνεται ...
7. Έλεγχος για χτυπήματα στην κάνη (όχι γρατζουνιές ... χτυπήματα)
8. Πλήρες λύσιμο στα εξ ων συνετέθει
9. Έλεγχος σπειρωμάτων τσοκ
10. Για ποιόν λόγο την πουλάει ;;; Δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις την αλήθεια σε αυτή την ερώτηση ...

Αυτά νομίζω είναι τα βασικά ...
Θα πω κατι φιλε επηδη εχεις γιο αχ τι εχει να τραβηξει η νυφη αχαχαχαχαχχαχαχα

Φιλε @PITER παρε την 930 με κανη μοντερνας γεωμετριας και ασε τη σουπερσπορτ γνωμη μου ενα πορτινγκ και μια ριγα σφινα εχει φανταχτερο χρωμα και τπτ αλλο ενω το μπρε τα μονο το ρυθμιζομενο κοντακι να βαλουμε εφυγε πολυ μπροστα και πιο καλη κανη και δε ξεφτυζει η βαση και και και αλλα ασυ κανεις αυτο που θες ενωειτε ξερω εχεις κολλημα αλλα και γω την εχω χρονια στη κριο που ειχα διπλα δε κοντεβε μαμα και τα δυο

Για να μην μπλεκομαστε μια μπενελι του επιπέδου ςς αν δεν έχει γρατσουνιές και γδαρσίματα ή φθορές στο πέλμα το οποίο εναλασεται μαζί και η ράχη από θέμα φυσιγγίων όταν αυτή θα στρώσει κάποιες θα έχουν αρχίσει να χαλάνε και ειδικα αν ρίχνεις σκοπευτήριο 28 γρ μάλλον αντέχει περισσότερο από τα s/poze

Για να μην μπλεκομαστε μια μπενελι του επιπέδου ςς αν δεν έχει γρατσουνιές και γδαρσίματα ή φθορές στο πέλμα το οποίο εναλασεται μαζί και η ράχη από θέμα φυσιγγίων όταν αυτή θα στρώσει κάποιες θα έχουν αρχίσει να χαλάνε και ειδικα αν ρίχνεις σκοπευτήριο 28 γρ μάλλον αντέχει περισσότερο από τα s/poze
Γιαννη πολλες θα λιωσουνε ναι αλλα δε νομιζω και η 930 ρε φιλε

Δεν είμαι ποτε τις άποψης να κάνω παζαρια
Δεν μου αρέσει. Καλός η κακός έτσι νιώθω. Από την άλλη αφου το όπλο είναι δωρο όπως είπε. Δες πρωτα το οπλο από κοντά. Αν μπορεις πηγετε μαζί σε ένα οπλουργο για δευτερη γνωμη. Αν σου κάθεται και το θέλεις επιδει δεν είναι και φτυνω κάνε μια προταση να σου κόψει έστω λίγα λεφτά. Και βλέπεις και κρίνεις. Γιατί θέλει παραβολα γιατρό αν έχουν λήξη τα χαρτιά σου ίσος τον οπλουργο και γενικά κάτι ψιλά μαζευονται. Αν μπορεις να κόψεις κάτι παντα με ομορφω τρόπο κέρδος θα είσαι
Συνονοματε στην προσφορα ενιοτε υπαρχει το δικαιωμα της αντιπροσφορας.Δεν ειναι κατακριτεο .Σε μια επικοινωνια που αγκαλιαζεται απο ευγενεια και σεβασμο μονο κερδος μπορει να προκυψει ασχετα αν υπαρξει το επιθυμητο αποτελεσμα η οχι.Και γιατί το λεω αυτο προσφατα επωλησα μια κανη 1187 οπως εχω αναφερθει και το οφελος ήταν πολυ μεγαλύτερό απο το ζητουμενο διοτι κερδισα και ενα εξαιρετικο φιλο.

Εννοείται ότι η 930 όχι αφού είναι μια ίδια σαν ςς ίσως και καλύτερη + αντίβαρα μεγάλο κώνο κτλ
Εχω την ss με κανη breda πολυ καλυτερη βαφη και πιο προσεγμενες καπιες λεπτομεριες και ριχνει ισια μηπως η ss τραβαει λιγακη πανω και αριστερα ??????

Status
Not open for further replies.
Back