Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοίταξε να δεις έπρεπε να πουλήσω ένα όπλο και πούλησα αυτό που έπιανε τα περισσότερα απλά .Την πρώτη που είχα την είχα πουλήσει το 2012 μαζί με ένα γουινστιστερ την είχα δώσει για να πάρω ένα Μέρκελ αλλά έτυχε κάτι και πάνε τα λεφτά τότε .Μετά κράτησα την επόμενη που μου δώρισε ο πατέρας μου αγορασμενο μετά από μήνες από μένα η οποία πωλήθηκε τελευταία..Τα μακρινά της σκοτωματα μου έχουν λείψει λίγο .Αλλά όταν θέλω να τα θυμηθώ περνώ την 2000 μπραουνιγκ 71φουλ που έχω και τα ξαναζώ

Γνωμη καθαρα δικη μου οπιος θελει να μου πει οτι δεν ειμαι αντικειμενικος μετα γτ να μη παρω μια crio comfort και να παρω μια ss αφου στην πρωτη βαζω οτι ριγα θελω κανω αν θελω πορτινγκ και μενουν ενα σωρο λεφτα η μονη διαφορα που εχουν ειναι η κυνηγετικα αχρηστη και θεοβαρη ριγα και το πορτινγκ καλα μην ακουσω για τσοκ teague θα πηδηχτω απ το παραθυρο ουτε καν οτι η κανη ειναι διαφορετηκης γεωμετριας ολες οι μπενελοκανες απ το ιδιο μηχανιμα στα ιδια στανταρ ειναι απλα κατεψυγμενες

Έχοντας σκάσει στο πλαστουργο 150 για Στράβωνα όπως φένεται στις φωτό πιο πάνω και επειδή έριχνα συχνά σε στίχους λόγω ιδιογομωσης τότε έριχνε απόλυτα εκεί που πρέπει αφού ντουφεκουσα από 8/10 μέτρα με ανάστροφα τσοκ επάνω μέχρι με τρουγκλο 2εχτρα φουλ με ίσιες ραβδώσεις και οι ντουφεκιες άνοιγαν τρύπες στα έλατα στα 30+ μέτρα με 5αρια 38 γρ όταν πάλευα με αυτά τα γκρι πουλιά με την καλή όραση τα άτομα φάσες μάλλον τα λένε.Χωρις πλάκα δεν έφευγε το όπλο καθόλου

Έχοντας σκάσει στο πλαστουργο 150 για Στράβωνα όπως φένεται στις φωτό πιο πάνω και επειδή έριχνα συχνά σε στίχους λόγω ιδιογομωσης τότε έριχνε απόλυτα εκεί που πρέπει αφού ντουφεκουσα από 8/10 μέτρα με ανάστροφα τσοκ επάνω μέχρι με τρουγκλο 2εχτρα φουλ με ίσιες ραβδώσεις και οι ντουφεκιες άνοιγαν τρύπες στα έλατα στα 30+ μέτρα με 5αρια 38 γρ όταν πάλευα με αυτά τα γκρι πουλιά με την καλή όραση τα άτομα φάσες μάλλον τα λένε.Χωρις πλάκα δεν έφευγε το όπλο καθόλου
Φιλε Γιαννη δε λεω για το δικο σου καπιες μπενελλι με crio plus τσοκακια τραβανε λιγο αριστερα ακομα και οι powerbore το ειδα εγω το ειπε powerbore κατοχος το ειπε και rafaello new κατοχος τωρα ειναι και μερικοι φανατικοι που ναι ναι λενε στραβο ειναι το ματι χερι ομως τους κι ομως ξερω και τετιους και ξαναλεω γνωστους μου οχι εσενα

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά αν συνέβαινε θα το χα βρει αμέσως και από δοκιμές που κάνω πάντα σε νέο όπλο αλλά και από τις πολλές ενστικτώδεις τουφεκιές αφού γουστάρω τρελά το πολύ κοντά και το μακριά έφευγε πάνω αριστερά η σέντρο που είχα

Συνονοματε στην προσφορα ενιοτε υπαρχει το δικαιωμα της αντιπροσφορας.Δεν ειναι κατακριτεο .Σε μια επικοινωνια που αγκαλιαζεται απο ευγενεια και σεβασμο μονο κερδος μπορει να προκυψει ασχετα αν υπαρξει το επιθυμητο αποτελεσμα η οχι.Και γιατί το λεω αυτο προσφατα επωλησα μια κανη 1187 οπως εχω αναφερθει και το οφελος ήταν πολυ μεγαλύτερό απο το ζητουμενο διοτι κερδισα και ενα εξαιρετικο φιλο.
Ακριβός.. Η κόρη μου είναι 12 χρόνον και το πρωτο πραγμα που τις μαθεναμε είναι ότι με την ευγένεια κανεις δεν χάθηκε ποτε. Νομίζω ότι είναι πολυ σημαντικο. Μπορεί να είσαι σωστός απέναντι στον άλλο που πολλες φορες κάποιος που πουλαει κάτι μπορεί να μην του είναι τόσο ευχαριστω. Ίσος από ανάγκη ίσος από πολους άλλους λόγους να πρεπει να το δώσει. Στην περιπτωση σου λοιπόν νομίζω το όφελος από την φιλιά είναι πολυ μεγαλύτερο από την αξία της κανης.και μπράβο σου

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά αν συνέβαινε θα το χα βρει αμέσως και από δοκιμές που κάνω πάντα σε νέο όπλο αλλά και από τις πολλές ενστικτώδεις τουφεκιές αφού γουστάρω τρελά το πολύ κοντά και το μακριά έφευγε πάνω αριστερά η σέντρο που είχα
Κοιτα τωρα να δεις εχω μια μπερεττα ενιοτε ριχνει ψιλα ενιοτε χαμιλα σε σημαδευτες βολες σε πινακα με τα ιδια φυσιγγια μονοβολα ο ιδιος εγω αμα μπορεσει καπιος να το εξυγησει παω πασο εγω δεν ασχολουμε αλλο ομως

Κοιτα τωρα να δεις εχω μια μπερεττα ενιοτε ριχνει ψιλα ενιοτε χαμιλα σε σημαδευτες βολες σε πινακα με τα ιδια φυσιγγια μονοβολα ο ιδιος εγω αμα μπορεσει καπιος να το εξυγησει παω πασο εγω δεν ασχολουμε αλλο ομως
Μηπως δεν ταιριαζουν τα συγκεκριμενα μονοβολα με τη καννη?

Τι εννοείς? Αν σημαδέψω με τον τρόπο που λες το κέντρο ενός χάρτινου στόχου, πάει στο κέντρο.
Ναι αυτό εννοώ.
Αν βλέπεις μόνο μπίλια αν πηγαίνει κέντρο η αν φεύγει πιο ψηλά.Εκανα ένα τεστ και μου έφευγαν λίγο ψηλότερα.
Θα ξαναριξω όμως.

Ναι αυτό εννοώ.
Αν βλέπεις μόνο μπίλια αν πηγαίνει κέντρο η αν φεύγει πιο ψηλά.Εκανα ένα τεστ και μου έφευγαν λίγο ψηλότερα.
Θα ξαναριξω όμως.
Ρίξε με στιριγμένο όπλο έτσι.
Ρίγα, ... πλάκα.
Πάνω μέρος του στόχαστρου στο κέντρο.

Ετσι τα δοκιμάζει η benelli

Untitled 2.jpg

Στα 18.3m από την έξοδο της κάνης οι μέγιστες επιτρεπτές αποκλίσεις (κατά την Benelli) είναι
  • 5 cm δεξιά ή αριστερά από το κέντρο
  • 12,7 cm πάνω από το κέντρο
  • 5 cm κάτω από το κέντρο

Δηλαδή ρε μάγκες όταν ένα όπλο ρίχνει κέντρο στο Τσώρτσιλ τεστ θα ρίχνει κέντρο πχ σε μια ρουαγιάλ πλαγια προς τα δεξιά ;;;;;; η σε μια εξερχομενη πλαγια προς τα αριστερά ;;

Δηλαδή ρε μάγκες όταν ένα όπλο ρίχνει κέντρο στο Τσώρτσιλ τεστ θα ρίχνει κέντρο πχ σε μια ρουαγιάλ πλαγια προς τα δεξιά ;;;;;; η σε μια εξερχομενη πλαγια προς τα αριστερά ;;
Σε τέτοιες τουφεκιές βιδώνεις ένα σκορποχώρι τσιόκ και τις παίρνεις και αυτές .yel.

Όλα χάνονται κ όλα κερδιζονται φίλε
Η προπόνηση μειώνει τις πιθανότητες για το πρώτο και τις αυξάνει για το δεύτερο.
Το όπλο επίσης σημαντικό, αλλά ο δάσκαλος σημαντικότερος.

Με τόσα καράβια φυσίγγια στον αέρα εεε κάποια στιγμή μετά από χρόνια θα μάθεις να χαζοτουφεκάς καλά.
Ο δάσκαλος θα σου βγει απείρως φθηνότερος και η βελτίωση πολύ πιο γρήγορη.

ps
Τα λέω σε εσένα για να τα ακούνε οι νέοι ;)

Status
Not open for further replies.
Back