Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θες ενα 5000€ και στα κανει ο μαστορας σιγα το δησκολο
Αυτα τα υπεροπλα σταματισαν να βγαινουν γιατι η breda ηταν κρατικη ενα τετιο οπλο ειχε μεγαλο κοστος παραγωγης και τα λαμογια οι πολιτικοι βαλαν το βρωμοχερο τους και εκει και πιασανε τις cost effective παπαριες αντιγραφης

Αυτα τα υπεροπλα σταματισαν να βγαινουν γιατι η breda ηταν κρατικη ενα τετιο οπλο ειχε μεγαλο κοστος παραγωγης και τα λαμογια οι πολιτικοι βαλαν το βρωμοχερο τους και εκει και πιασανε τις cost effective παπαριες αντιγραφης
Αυτο το όπλο πωλούνταν στην Αθήνα στον Χατζηκουλουκη 550.000 δρχ. όταν το αντίστοιχο έτος τα benelli raffaello special lusso πωλούνταν 350.000 δρχ.
Μιλάμε για το έτος 91-92

Εχει και κοντακαρα πανεμορφη καρυδια με πανεμορφη διαμορφοση που μονο στην απολο βρισκεις τα πιο απλα μοντελα δεν εχουν παρομειο
Επειδή είναι η τρίτη μου apollo,τα μοντέλα αυτά έχουν και palmswell εργοστασιακά και έντονο τσαρούχι στη λαβή..
Όντως τα υπόλοιπα μοντέλα ελατηρίου δεν είχαν τα ίδια ξύλα..

Τώρα έριξες μαχαιρια στην καρδιά ρε φίλε, ΤΟ τουφέκι , να το βλέπουν μερικοί που κοροιδευουν
Ούτε εγώ δεν κοροϊδεύω τώρα φίλε.
Οπλάρα, αν δεν έχει βγάλει βλάβη και δεν έχει κάνει εμπλοκή.
Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά ;)

Last edited:
Ετοιμάσου για Απολλο μαζί με τον Γιαννη
Πρώτα βάρος, μετά προβλήματα-εμπλοκές, χρήση 3" φυσίγγιων, μετατροπές για εναλλαγή φυσιγγίων από βαριά σε ελαφρά και μετά ταμείο.
Δεν αγοράζω όπλα για πλάκα ούτε για συλλογή Δημήτρη.

Επειδή έχω αρκετά όπλα,την συγκεκριμένη δεν την έχω δουλέψει πάρα δοκιμαστικά...
Βάρος Τάκη αν θυμάσαι ;

Status
Not open for further replies.
Back