Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τώρα χωρίς πλάκα
το όπλο που προτιμούν κατά κόρον οι γουρουνάδες είναι
ΜΠΕΝΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
σε όλες τις εκδοχές της!!! (από 123sl80 έως SBE χωρια τα παρακλάδια από αφινιτυ έως χαιβαν ντουφεκ)
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!! .my man.

https://www.touris.eu/product/4675/karampina-fabarm-xlr-5-velocity-

ΧΑΙΡΕ ΦΑΜΠΑΡΜ!!!
άντε να δω να ακολουθούν και οι άλλες εταιρείες (τα που λέω εγώ)
σαν προδιαγραφες εξαιρετικό καρτεροντούφεκο για πολύ υποψιασμένους καρτεριτζήδες
να δουμε την Μπενέλλα να βγάλει ένα, αν και δινει ακόμα κάννες με 70 χιλ θαλάμη...
Γαμω τα όπλα αν υπήρχε ο μαϊντανός διαθέσιμος για οοπλο άνετα την έπαιρνα περιορισμό στα ελληνικά κυνήγια δεν έχεις με την 70αρα θαλάμη γιατί απλά τα μαγκουμ είναι περιττά για μένα .

Μόνο αυτούς που φοράνε ουσάνκες!!!!!! .yelling..yelling..yelling.
Στη δικτατορία μου, η οποία θα ξεσπάσει οσονούπω, και την ρυθμιστική θα την εκδίδω εγώ προσωπικά, η χρήση της ουσάνκας θα είναι υποχρεωτική στο κυνήγι αγριόχοιρου. Και μάλιστα με τα κορδόνια επάνω λυμένα και τη γούνα να καλύπτει και το σβέρκο και τα αυτιά.

ase.jpg

Last edited:
Στη δικτατορία μου, η οποία θα ξεσπάσει οσονούπω, και την ρυθμιστική θα την εκδίδω εγώ προσωπικά, η χρήση της ουσάνκας θα είναι υποχρεωτική στο κυνήγι αγριόχοιρου. Και μάλιστα με τα κορδόνια επάνω λυμένα και τη γούνα να καλύπτει και το σβέρκο και τα αυτιά.

View attachment 39198View attachment 39200
Την δεύτερη τι την ήθελες ;;;
Για ξενέρα ;;;; :)

Ρε παλικαρια μη τρελενεστε γι τη σουπερ σπορτ φυκια για μεταξωτες κορδελες ειναι να πουμε τωρα πανε δωστε τα λεφτα για μια fabarm velocity να τελειονουμε αφου το οπλο αυτο τουλαχιστον τα δικαιολογει και τα αξειζει τα ευρα του τωρα μη κοροηδεβομαστε πια το εχω τι να πω αλλο τωρα ο αλλος λεει σκωτωνει γουρουνια στα 80 μετρα με τη ss ενταξει αυτος δε νικιετε τελος
Τουφεκος η Velosity, άλλη κατηγορία όπλου

Ναι, άλλο όπλο, αλλά πολυ καπνα ο μηχανισμός της, μόνο FN σε αέρια
Σημερα ειπασα μια gold fusion πολυ ωαρια λαβη το κοντακι αλλα χαμηλο το χτενι για εμενα αλλα και υπερυψωμενη με ισιο χαμηλο χτενι πως παντρεψανε δε ξερω φιλε

Εεεεε φιλεεε;;; Σου βγήκαν λίγο θολά τα πουλιά..... :p
Και στα ταιρια τους !
Είναι που πηγαίνω το όπλο μου διακριτικά πάνω από τα θηράματα άλλων κυνηγών που συναντάω για να βγάζω καμία φωτό... :p
Μην ξεφτυλιστουμε κιόλας φίλε, πόσα να έχω στο μυαλό μου... Μην με πάρουν χαμπάρι η μήπως δεν κάνει εστίαση ο φακος :p

Status
Not open for further replies.
Back