Δεν έχεις περάσει ακόμα από το μεγάλο R thread να μας πεις την εμπειρία σου!
Δεν έχεις περάσει ακόμα από το μεγάλο R thread να μας πεις την εμπειρία σου!
Έχει περάσει ... εσύ είσαι απρόσεκτοςΔεν έχεις περάσει ακόμα από το μεγάλο R thread να μας πεις την εμπειρία σου!
Συγχώρα μεΈχει περάσει ... εσύ είσαι απρόσεκτος
Ελα λοιπόν
πόσα εκ η κάννη ;Stripped
Έπρεπε να καθαριστεί η μπέμπα γιατί βράχηκε πολύ σήμερα..
Πάντα ωραίες φωτο!!!
Μια απ τα ίδια είχα κι εγώ σήμερα.Stripped
Έχω τόσο καθαρή εικόνα με τη μ2 όταν πατάω που είναι προέκταση του χεριού μου... Πραγματικά την έβγαλα 3-4 μέρες μετά από πολλούς μήνες κ έπιασα τρομερά ποσοστά ευστοχίας κ σε δύσκολες τουφεκιές, εικόνα που με τη Ρέμι δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω...Ελα λοιπόν
Βγαλε τη ριγα απο τη κανη και καθαρισε τη γιατι κραταει υγρασια και θα σου πεταξει σκουρια.Οσες φορες μου βραχηκε παντα εβρισκα νερο....Stripped
Ακριβως αυτο συμβαινει και σε μενα με την xlr μια εικονα μπουκωμενη θα ελεγα.Aντιθετως επωμιζω την SS του φιλου και αυτη η υπερυψωμένη ριγα της λες και το ματι σου ακουμπαει το στοχο.Ποσο λεπτή και ευκρινή γραμμη σκοπευσης σου δινει και αυτο το εχω διαπιστωσει και στην SP Μ2 που της εχω κανει ενα κυνηγι.Έχω τόσο καθαρή εικόνα με τη μ2 όταν πατάω που είναι προέκταση του χεριού μου... Πραγματικά την έβγαλα 3-4 μέρες μετά από πολλούς μήνες κ έπιασα τρομερά ποσοστά ευστοχίας κ σε δύσκολες τουφεκιές, εικόνα που με τη Ρέμι δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω...
66 Παύλο. Αν και όπως έχω ξαναγράψει κάποια στιγμή πιθανόν να είχε λίγο καλύτερο ζύγισμα με τους 71πόσα εκ η κάννη ;
Θα το κάνω, έχεις δίκιο. Το σκέφτηκα αλλά με έχει φάει κι ο μικρός έλα να παίξουμε κι έλα να παίξουμε και την καθάρισα στην πιλάλα! Την είχα αγκαλιά με τον αφυγραντήρα βέβαια από τις 11Βγαλε τη ριγα απο τη κανη και καθαρισε τη γιατι κραταει υγρασια και θα σου πεταξει σκουρια.Οσες φορες μου βραχηκε παντα εβρισκα νερο....
Όλο κλωθογυρνάτε και τελικά σε νεροσωλήνα καταλήγετεΑκριβως αυτο συμβαινει και σε μενα με την xlr μια εικονα μπουκωμενη θα ελεγα.Aντιθετως επωμιζω την SS του φιλου και αυτη η υπερυψωμένη ριγα της λες και το ματι σου ακουμπαει το στοχο.Ποσο λεπτή και ευκρινή γραμμη σκοπευσης σου δινει και αυτο το εχω διαπιστωσει και στην SP Μ2 που της εχω κανει ενα κυνηγι.
Το μόνο που δε χώνεψα ποτέ στην 123 sl80 του πατέρα μου ήταν ότι δεν μπορούσα να βγάλω τη σκανδαλοθήκη...
Φιλε μου αυτο το μαγικο εχει καταφέρει η Βενελι να συγκεντρώνει ουσιαστικα προτερήματα αλλα η σωληνα σωληνα που θελει λιγο βοηθεια εξτρα για γινει αξιοπρεπής και ολα καλα για την συνεχεια.Τα εχουμε πολυσυζητημενα αυτα.Όλο κλωθογυρνάτε και τελικά σε νεροσωλήνα καταλήγετε
Οχι πιθανον και θα εξαλειφε και την αναπηδηση του στομιου πράγμα που το εχει αναγκη η αδρανεια τουλαχιστον.66 Παύλο. Αν και όπως έχω ξαναγράψει κάποια στιγμή πιθανόν να είχε λίγο καλύτερο ζύγισμα με τους 71
Mε το κατάλληλο φυσιγγι η σωλήνα γίνεται πυροβολο , το μεγάλο ερώτημα είναι, ο χειριστής σκοτώνει ;;;;;;;;;Φιλε μου αυτο το μαγικο εχει καταφέρει η Βενελι να συγκεντρώνει ουσιαστικα προτερήματα αλλα η σωληνα σωληνα που θελει λιγο βοηθεια εξτρα για γινει αξιοπρεπής και ολα καλα για την συνεχεια.Τα εχουμε πολυσυζητημενα αυτα.
Μέτρα με χιλιοστά όλες τις διαστάσεις του κοντακιου της Μ2 , κ κάνε την Β3 ολοιδια, επίσης το ζύγισμα ακριβώς το ιδιο , κ σκανδαλες ίδιεςΈχω τόσο καθαρή εικόνα με τη μ2 όταν πατάω που είναι προέκταση του χεριού μου... Πραγματικά την έβγαλα 3-4 μέρες μετά από πολλούς μήνες κ έπιασα τρομερά ποσοστά ευστοχίας κ σε δύσκολες τουφεκιές, εικόνα που με τη Ρέμι δεν έχω καταφέρει ακόμα να βρω...