Μπραβο φιλε μου σε ευχαριστω.Κάποια στιγμή έπρεπε να τις μαζέψω ...
Συσφίξεις Μ2 μαζί με τα 2 extra τσοκ, ... normal είναι ...
View attachment 43411
Μπραβο φιλε μου σε ευχαριστω.Κάποια στιγμή έπρεπε να τις μαζέψω ...
Συσφίξεις Μ2 μαζί με τα 2 extra τσοκ, ... normal είναι ...
View attachment 43411
Τα crio plus ειναι τα ιδια με την SS σε συσφιξη η ειναι διαφορετικά ;Post in thread 'Benelli Team' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/benelli-team.102/post-630165
Μην κοιτάς συσφίξεις άλλου όπλου ...Τα crio plus ειναι τα ιδια με την SS σε συσφιξη η ειναι διαφορετικά ;
Δεν εχω αξιόπιστο και ακριβες εργαλειο να τα μετρησω για το λογο αυτο ρωταω.Τη συγκριση θελω να την κανω και να ειναι και τα δυο οπλα με την ιδια σύσφιξη οχι το ενα να εχει demi 0.40 και το αλλο 0.60 καταλαβες.Αυτη που εχω εχει 18.3 αυλο.Μην κοιτάς συσφίξεις άλλου όπλου ...
Μέτρα του όπλου που έχεις ή θα αγοράσεις ... θεωρητικά παίζουν + - 0,1mm
Με ηλεκτρονικό παχύμετρο μετράω εγώ απλά κάνω πολλές μετρήσεις και βρίσκω μέσω όρο ... βασικά παίρνω τις 6-7 πιο μεγάλες.Δεν εχω αξιόπιστο και ακριβες εργαλειο να τα μετρησω για το λογο αυτο ρωταω.
18,3 μετρημένο ή κατ' εκτίμηση ?Τη συγκριση θελω να την κανω και να ειναι και τα δυο οπλα με την ιδια σύσφιξη οχι το ενα να εχει demi 0.40 και το αλλο 0.60 καταλαβες.Αυτη που εχω εχει 18.3 αυλο.
Την παρουσίαση μην ξεχάσεις ... !!!Το εραγαλειο του ξεδερφου κορυφη αν μπορεσω θα το κανω αναλυτηκη παρουσιαση εντυποση η ριγα ανθρακονιμα στης αλλαγες και βαφη bestView attachment 43351
Οτι γραφει η κανη.Με ηλεκτρονικό παχύμετρο μετράω εγώ απλά κάνω πολλές μετρήσεις και βρίσκω μέσω όρο ... βασικά παίρνω τις 6-7 πιο μεγάλες.
Δεν διαφέρουν πολύ.
18,3 μετρημένο ή κατ' εκτίμηση ?
Τι φυσίγγια ρίχνεις ;Καλημέρα είμαι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας κυνηγάω γουρούνια είμαι 30 χρόνον και είμαι κάτοχος μίας benneli super black eagle 2 66 πόντους έχω να κάνω κάποιες ερώτησης πάνω στο όπλο γιατί δεν ξέρει να μου απαντήσει κανείς. Δεν μπορώ να την φέρω στο ναμου βγάζει ντουφέκια μακρινή και συγκεκριμένη. μου σκορπάει πολύ την ντουφέκια θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάποια λύση έχω δοκιμάσει και τσοκ τώρα έχω ένα gemini +5 αλλά πάλι τπτ απελπιστικά και φτάνω στο σημείο να γυρίσω στο αετο τον 1 . Και θέλω και μια γνώμη συγκριτικά για τον αετό τον 1 με τον 2
Τι τουφέκια μακρινή εννοείςμε σκάγιαμε δράμιαδοκίμασες φυσίγγιακ όλα το ίδιοβάλε μια τουφεκιά στο χαρτί στα μέτρα που εννοείς μακρινή,να σου απαντήσουν οι φωστήρες μαςΚαλημέρα είμαι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας κυνηγάω γουρούνια είμαι 30 χρόνον και είμαι κάτοχος μίας benneli super black eagle 2 66 πόντους έχω να κάνω κάποιες ερώτησης πάνω στο όπλο γιατί δεν ξέρει να μου απαντήσει κανείς. Δεν μπορώ να την φέρω στο ναμου βγάζει ντουφέκια μακρινή και συγκεκριμένη. μου σκορπάει πολύ την ντουφέκια θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάποια λύση έχω δοκιμάσει και τσοκ τώρα έχω ένα gemini +5 αλλά πάλι τπτ απελπιστικά και φτάνω στο σημείο να γυρίσω στο αετο τον 1 . Και θέλω και μια γνώμη συγκριτικά για τον αετό τον 1 με τον 2
Αρε κουφαλιτσα με πρόλαβες πάλιΛούκυ Λουκ θα σε λέωΤι φυσίγγια ρίχνεις ;
Πόσο συγκέντρωση θες στα πόσα μετρα ;
Πόσο βγάζει το άλλο όπλο και πόσο το καινούργιο ;
Έχεις τσεκάρει αν ψιλοτουφεκάει.Σε δράμια δουλεύω Winchester 15 βόλα super magnum και σε Magnum έβαλα και Remington 10 Βόλο και nsi 10 Βόλο στα 50 μέτρα έβαλα χαρτόνι 1x1 από τα 15 μου βάζει 8 με 3 άστρα Τσοκ το Gemini με της μάνας του μου βάζει 6 και στα 10 βόλα στα ίδια μέτρα και με τα ίδια Τσοκ μου βάζει 5 σκόρπια και σε θύραμα είναι ελάχιστες η μπίλιες που θα περάσουν μέσα και αυλό έχω 18,3
ΣταΑρε κουφαλιτσα με πρόλαβες πάλιΛούκυ Λουκ θα σε λέω
Στα 50 μέτρα θέλω να μου βγάζει ντουφέκια με δράμια σκάγια δεν τα πάει καθόλου και φυσίγγια δοκίμασα και όλα το ίδιο το μόνο που δεν δοκίμασα είναι τα τσοκ τα kicks άκουσα ότι είναι πολύ καλά άλλιος λέω να τον δώσω και να γυρίσω στο αετο το 1 σε super magnumΤι τουφέκια μακρινή εννοείςμε σκάγιαμε δράμιαδοκίμασες φυσίγγιακ όλα το ίδιοβάλε μια τουφεκιά στο χαρτί στα μέτρα που εννοείς μακρινή,να σου απαντήσουν οι φωστήρες μας
Όταν την πρώτο πείρα ψιλοντουφεκουσε άλλαξα της κλείσεις και μου ήρθε καλά τώρα το μόνο που άλλαξα είναι το πέλμα γιατί φαγοθηκε το μάνατο και έβαλα άλλο λίγο ποιο μεγάλο στην επομυσι μου κάθεται πολύ καλά σε θέμα ντουφέκιας στα 15 μέτρα μου φεύγει λίγο χαμηλά τώρα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω εάν είναι από την κλήση η φταίω εγω και έχω απελπιστηΈχεις τσεκάρει αν ψιλοτουφεκάει.
Αυτό είναι το πρώτο.
Τουφεκιά με σκάγια 8 ή 9 ή 10 στα 15μ και πες μας πόσο αποκλίνουν τα σκάγια από το σημείο που σημάδεψες.
Με 3 άστρα για να μπορώ να ρίχνω και μονοβολαΜε full !!!
Με το δικό του έχεις ρίξειΚαι το άλλο έχω έναν φίλο που πάμε μαζί για κυνήγι με το ίδιο όπλο η διαφορά που έχουνε είναι 71 πόντους αυτός και 66 εγώ αυτός βγάζει τρελές ντουφέκιες και σε τρελά μέτρα και λέω μήπως φτεν τα στοκ πάντα και η 2 με 3αστρα και αυτόν καιει τα πάντα από φυσίγγια και σε θύραμα κάνει ζημιά εμένα περνάν 1 με 2 μπίλιες μέσα