Ναι εχω ρίξει και βγάζει πολύ καλή ντουφέκια στα 50 μέτρα 10βολο Remington με 3αστρα είναι 10 στα 10 σε χαρτόνι με τα δικά μου χέριαΜε το δικό του έχεις ρίξει
Ναι εχω ρίξει και βγάζει πολύ καλή ντουφέκια στα 50 μέτρα 10βολο Remington με 3αστρα είναι 10 στα 10 σε χαρτόνι με τα δικά μου χέριαΜε το δικό του έχεις ρίξει
1 φυσίγγι δοκίμασες ή αρκετά ... ;Ναι εχω ρίξει και βγάζει πολύ καλή ντουφέκια στα 50 μέτρα 10βολο Remington με 3αστρα είναι 10 στα 10 σε χαρτόνι με τα δικά μου χέρια
Τότε ....μάλλον πάτησες γάτοΝαι εχω ρίξει και βγάζει πολύ καλή ντουφέκια στα 50 μέτρα 10βολο Remington με 3αστρα είναι 10 στα 10 σε χαρτόνι με τα δικά μου χέρια
Ρίχνω Winchester 15 Βόλο super magnumΤι φυσίγγια ρίχνεις ;
Πόσο συγκέντρωση θες στα πόσα μετρα ;
Πόσο βγάζει το άλλο όπλο και πόσο το καινούργιο ;
Καινούρια την πείρα κούτα η δική του πάει μπάλα και βγάζει τρελές ντουφέκιεςΑν στα 30 η δική του είναι μπάλα και η δική σου σκορποχώρι, πούλα την.
Καινούργια την πήρες ή μεταχειρισμένη ;
Ναι δεν υπάρχει η ντουφέκια του η διάφορες μας είναι 66 κάνι εγώ 71 αυτόςΜε το δικό του έχεις ρίξει
Έχω ρίξει αρκετά και έχω πάρει και θυραματα με την δική του σε κάτι αποστάσεις που έλεγες αποκλείεται1 φυσίγγι δοκίμασες ή αρκετά ... ;
Φοβάμαι μην σου φεύγει το όπλο ψηλά.
Πάνο πολλές benelli ψηλοτουφεκάνε, στέλνουν δηλαδή τα σκάγια πιο ψηλά από εκεί που σημαδεύεις !!!!Ναι δεν υπάρχει η ντουφέκια του η διάφορες μας είναι 66 κάνι εγώ 71 αυτός
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ θα ξανά δοκιμάσω και θα σας πω αλλιώς την έδωσα και όσο καψούρα την είχα τόσο με ξενέρωσεΧρησιμοποίησε χαρτί 1*1 και στα 30μ
Αν και με της μάνα της το 3* και το gemini 3* δεν είδες διαφορές το πιο πιθανό είναι ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου.Ωραία θέλω αν ξέρει κάποιος αν τα kicks τα τσοκ είναι καλά όσο ακούγονται και για να μην δώσω κατοσταρικο και πάει χαμένο και αυτό και εάν ξέρει κάποιος της διαφορε του αετού τον 1 με τον 2
Άλλαξέ τις όταν δεν κοιτάειΝαι δεν υπάρχει η ντουφέκια του η διάφορες μας είναι 66 κάνι εγώ 71 αυτός
Σε ποιο email το έστειλες ;:;;Εστειλα ενα μειλ στην benelli it για το αν θα μπει φινιρισμα be.s.t στην magnum black eagle... Και ο διάλογος ειναι ο παρακάτω
Απαντάνε τους είχα στείλει για τον κονο της power bore αλλά μου είπαν είναι μυστικό της εταιρίαςΣε ποιο email το έστειλες ;:;;
2 ερωτήσεις σε μια φόρμα τους έκανα και σε καμία δεν απάντησαν.
Δώσε το email που σου απάντησε σε παρακαλώ, έστω και σε πμ
Δεν απαντάνε σε κρυφορεμιγκτονακηδεςΣε ποιο email το έστειλες ;:;;
2 ερωτήσεις σε μια φόρμα τους έκανα και σε καμία δεν απάντησαν.
Δώσε το email που σου απάντησε σε παρακαλώ, έστω και σε πμ