Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι φυσίγγια ρίχνεις ;
Πόσο συγκέντρωση θες στα πόσα μετρα ;
Πόσο βγάζει το άλλο όπλο και πόσο το καινούργιο ;
Ρίχνω Winchester 15 Βόλο super magnum
10 Βόλο Remington
10 Βόλο nsi
Με τρία άστρα Gemini 5+
Αλλά ούτε συγκέντρωση ούτε διάτρηση Στα 50 μέτρα

Ωραία θέλω αν ξέρει κάποιος αν τα kicks τα τσοκ είναι καλά όσο ακούγονται και για να μην δώσω κατοσταρικο και πάει χαμένο και αυτό και εάν ξέρει κάποιος της διαφορε του αετού τον 1 με τον 2

Ναι δεν υπάρχει η ντουφέκια του η διάφορες μας είναι 66 κάνι εγώ 71 αυτός
Πάνο πολλές benelli ψηλοτουφεκάνε, στέλνουν δηλαδή τα σκάγια πιο ψηλά από εκεί που σημαδεύεις !!!!
Κάντε μια συγκριτική δοκιμή στα 30μ και κοίτα πως τα πάτε από συγκέντρωση και επίσης αν η δική σου τουφεκιά πάει αρκετά πιο ψηλά ή είσαι κέντρο.

Ωραία θέλω αν ξέρει κάποιος αν τα kicks τα τσοκ είναι καλά όσο ακούγονται και για να μην δώσω κατοσταρικο και πάει χαμένο και αυτό και εάν ξέρει κάποιος της διαφορε του αετού τον 1 με τον 2
Αν και με της μάνα της το 3* και το gemini 3* δεν είδες διαφορές το πιο πιθανό είναι ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου.

Στα 30μ με 3* και δράμια θα βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.
Αν η τουφεκιά σου πάει κέντρο και η διαφορά με την άλλη παραμένει τεράστια στα 30μ τότε πούλα την.

Να ξέρεις πάντως ότι στα 50μ ίσως να στέλνει το κέντρο της τουφεκιάς ακόμα και 40cm ψηλότερα !!!!!!

Άρα αυτό είναι το πρώτο που θα αποκλείσουμε με μια τουφεκιά στα 30μ.

=========

Και με το πρώτο που σου έγραψα το ίδιο πράγμα θα δούμε, αν δηλαδή το όπλο ψηλοτουφεκάει.
Φυσίγγι νο8 ή 9 ή 10, full τσοκ και τουφεκιά στα 15μ σε ένα σημάδι.
Αν τα σκάγια πάνε πχ 15cm ψηλότερα στα 15μ, στα 50 θα πάνε 40 εκατοστά περίπου !!!!!

Εστειλα ενα μειλ στην benelli it για το αν θα μπει φινιρισμα be.s.t στην magnum black eagle... Και ο διάλογος ειναι ο παρακάτω

Attachments

• Screenshot_20220302_182218_com.google.android.gm~2.jpg
    Screenshot_20220302_182218_com.google.android.gm~2.jpg
    80 KB · Προβολές: 66
  • Screenshot_20220302_182210_com.google.android.gm~2.jpg
    Screenshot_20220302_182210_com.google.android.gm~2.jpg
    116,9 KB · Προβολές: 66
Εστειλα ενα μειλ στην benelli it για το αν θα μπει φινιρισμα be.s.t στην magnum black eagle... Και ο διάλογος ειναι ο παρακάτω
Σε ποιο email το έστειλες ;:;;

2 ερωτήσεις σε μια φόρμα τους έκανα και σε καμία δεν απάντησαν.

Δώσε το email που σου απάντησε σε παρακαλώ, έστω και σε πμ

Σε ποιο email το έστειλες ;:;;

2 ερωτήσεις σε μια φόρμα τους έκανα και σε καμία δεν απάντησαν.

Δώσε το email που σου απάντησε σε παρακαλώ, έστω και σε πμ
Απαντάνε τους είχα στείλει για τον κονο της power bore αλλά μου είπαν είναι μυστικό της εταιρίας

Status
Not open for further replies.
Back