gvp9000
Banned
Ααααααυτες είναι μοίρες
Κακομοίρες είναι ...Ααααααυτες είναι μοίρες
Γιαυτό ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα σίδερα,αν υπήρχαν κυνήγια όπως παλιότερα μόνο για φυσίγγια θα κουβεντιαζαμετα κυνήγια που είναι
Δεν παίζει ρόλο ρε φίλε το μέγεθος η τεχνική παίζειΜόνο μισή ίντσα το browning ;;;
Ρε που πας με 12,7mm κώνο ;;;;;
Καλωσόρισες στο team των "όπλων που δεν σκοτώνουν"
Αυτά σου λένε;Δεν παίζει ρόλο ρε φίλε το μέγεθος η τεχνική παίζει
Κι άλλος με μικρό..... κώνο.... λένε στο χωριό μου.....χαχαχαΔεν παίζει ρόλο ρε φίλε το μέγεθος η τεχνική παίζει
Το παχυμετρο, για αυτές τις δουλειές είναι μέτρα το τσοκ,αφού είναι κύλινδροςΓεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για μία Benelli, την supernova (που είναι χραπα χρουπα).
Την έχω δει ότι βγαίνει με slug κάννη 50εκ (σταθερός κύλινδρος 5*. Δηλαδή χωρίς τσοκ, αλλά και χωρίς υποδοχή για τσοκ). Και επίσης βγαίνει με κάννη με ρίγα σε 61,66,71εκ με υποδοχή για τσοκ κανονικά.
Η ερώτηση μου έχει να κάνει με τον αυλό. Λέτε ότι οι Benelli έχουν 18.4 αυλό (δεν ξέρω εάν όλες οι Benelli έχουν 18.4 αυλό). Να φανταστώ ότι και της supernova η κάννη με την ρίγα θα είναι 18.4 λογικά.
Αλλά η κάννη slug των 50εκ θα έχει και αυτή τον ίδιο 18.4 αυλο? Η μήπως επειδή είναι 5* σταθερός κύλινδρος για slug, θα έχει μεγαλύτερο αυλό, πχ 18.6-18.8?
Ευχαριστώ.
Δεν την έχω. Αλλά είχα την συγκεκριμένη απορία, επειδή το έχω στο μάτι το συγκεκριμένο.Το παχυμετρο, για αυτές τις δουλειές είναι μέτρα το τσοκ,αφού είναι κύλινδρος
Παίρνει, και δέχεται τσοκ η συγκεκριμένη κάννη?Στη δική μου Nova, η κάνη slug που έχω των 61εκατ., έχει αυλό 18,33χιλ. και τσοκ 18.31χιλ.
βασιλη θεου θελοντος θα σε παω σε κατι κοτετσια την επομενη σεζον,και εκει θα δεις τι κανει στο ποπουδακι της γαλαζιας κυριας ο μικρος κωνοςΚακομοίρες είναι ...
Φαντάσου έφτασα και εγώ να κοροϊδεύω μικρούς κώνους ... Tragic αχαχαχα
Μην φοβάστε ρεεεεε
Όλα τα όπλα σκοτώνουν, ... τα κυνήγια που είναι ...
GeminiΠόσο σίγουρο είναι ότι η Benelli κατασκευάζει η ίδια τα τσοκ για τα όπλα της;
Τότε ομως γιατί κατά γενική ομολογία,οπως ακούγεται, τα gemini βελτιώνουν την τουφεκιά; Εχει τόση διαφορά το porting;Gemini
Δεν με αφήνουν να έρθω οι ταλιμπάνβασιλη θεου θελοντος θα σε παω σε κατι κοτετσια την επομενη σεζον,και εκει θα δεις τι κανει στο ποπουδακι της γαλαζιας κυριας ο μικρος κωνος
Αυτό υποψιαζόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος.Gemini
Τυχερός είσαι, όχι άτυχος.Οταν εισαι ατυχος τελευταια μερα του κυνηγιου