Μπα, τα μισά για κλικ μιλάνε.Πάντως βλέπω πολύ αγάπη για τις Benelli εδώ μέσα. Το thread για Benelli έχει περισσότερα σχόλια σε σχέση με όλων των υπόλοιπων εταιριών.
Έχουν τέτοια μεγάλη προτίμηση στην Ελλάδα?
Μπα, τα μισά για κλικ μιλάνε.Πάντως βλέπω πολύ αγάπη για τις Benelli εδώ μέσα. Το thread για Benelli έχει περισσότερα σχόλια σε σχέση με όλων των υπόλοιπων εταιριών.
Πάντως βλέπω πολύ αγάπη για τις Benelli εδώ μέσα. Το thread για Benelli έχει περισσότερα σχόλια σε σχέση με όλων των υπόλοιπων εταιριών.
...γουστάρουνε Μπελούτσι...μερακλήδες!Μπα, τα μισά για κλικ μιλάνε.
Το ωραιοτερο πλασμα του κοσμουΓιάννη δεν γουστάρουμε Μπελούτσι ...
Αυτή γουστάρουμε ... την γνωρίζεις ;;;
Κλασική φωτό ...
View attachment 43986
Έχει χαβαδακι καλό εδώ μέσαΠάντως βλέπω πολύ αγάπη για τις Benelli εδώ μέσα. Το thread για Benelli έχει περισσότερα σχόλια σε σχέση με όλων των υπόλοιπων εταιριών.
Αυτή φίλε άφησε τιπ ένα χιλιάρικο σε δικό μας,Ελούντα μεριαΓιάννη δεν γουστάρουμε Μπελούτσι ...
Κλασική φωτό ...
View attachment 43986
Γιάννη δεν γουστάρουμε Μπελούτσι ...
Κλασική φωτό ...
View attachment 43986με την όπισθεν ρε Φέρτη ....
...έχω βάλει και τα γυαλιά μου!!!...αλλα δε βγάζω άκρη!!!Γιάννη δεν γουστάρουμε Μπελούτσι ...
Κλασική φωτό ...
View attachment 43986
Γιάννη πάρε με κλειστά τα μάτια την Diamond ειδικά με την κορυφαία βαφή που έχει ούτε καθάρισμα ούτε να φοβάσαι μην την γραντζουνισης.Καλημέρα παρέα ενδιαφέρομαι για ένα όπλο με 66 cm κάννη κατά προτίμηση, που να μπορώ να κάνω γενικο κυνήγι από περπάτητο τσίχλας μπεκάτσας και φασσα, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία με την συγκεκριμένη σειρά.
Γνωρίζει κάποιος ποίες η διάφορες τούς, η αν διαφέρει κάποιο από θέμα καλύτερης ντουφεκιας ευχαριστώ.
1)BENELLI RAFFAELLO ETHOS CORDOBA BEST
2)BENELLI SUPER BLACK EAGLE 3 BEST
3)BENELLI RAFFAELLO BE DIAMOND C12 BEST
Πάρε πιο φθηνή ... να την βαράς στα βράχια και να μην σκίζεται η ψυχή σου ...Καλησπέρα στη παρέα!με ενδιαφέρει να αποκτήσω την benelli raffaello power bore και θα ήθελα όποιος έχει τη διάθεση να μου πει τη γνώμη του και την άποψη του!
Για το γουρουνοκυνήγι !
Εάν κι έχω στο μυαλό μου και την ethos sport..
Ούτε καν το σκέφτομαι αυτό φίλε, ο,τι είναι να πάθει θα το πάθει!Πάρε πιο φθηνή ... να την βαράς στα βράχια και να μην σκίζεται η ψυχή σου ...
Σωστό σε βρίσκω ..Ούτε καν το σκέφτομαι αυτό φίλε, ο,τι είναι να πάθει θα το πάθει!
...έχεις πάρει το κολάι εσύ, για αυτό!Σωστό σε βρίσκω ..
Πλάκα πλάκα η Μ2 έφαγε 2-3 γερές στούκες και δεν έπαθε τίποτα φίλε ......έχεις πάρει το κολάι εσύ, για αυτό!
Αντι να ''φερεις'' το κοντακι στα μετρα σου εφερες την κανη?Πλάκα πλάκα η Μ2 έφαγε 2-3 γερές στούκες και δεν έπαθε τίποτα φίλε ...
Ούτε γρατζουνιά ... έπαθα πλάκα ...
Μια μέρα με τράβηξε ένα σκυλί, έπεσα, και όλο το βάρος μου έπεσε πάνω στο όπλο και το gemini χτύπησε πάνω σε βράχο ...
Πάει το όπλο, πάει το τσοκ είπα από μέσα μου ...
Τίποτα !!!
ps
Λες να στράβωσε η κάνη και γι' αυτό χτυπάω καλά ???
Charlize Theron στη διαφήμιση του Martini.Γιάννη δεν γουστάρουμε Μπελούτσι ...
Κλασική φωτό ...
View attachment 43986
Η Μ2 ειναι το μουλαρι της Βενελλι τι να παθει.Πλάκα πλάκα η Μ2 έφαγε 2-3 γερές στούκες και δεν έπαθε τίποτα φίλε ...
Ούτε γρατζουνιά ... έπαθα πλάκα ...
Μια μέρα με τράβηξε ένα σκυλί, έπεσα, και όλο το βάρος μου έπεσε πάνω στο όπλο και το gemini χτύπησε πάνω σε βράχο ...
Πάει το όπλο, πάει το τσοκ είπα από μέσα μου ...
Τίποτα !!!
ps
Λες να στράβωσε η κάνη και γι' αυτό χτυπάω καλά ???
Πάρε πιο φθηνή ... να την βαράς στα βράχια και να μην σκίζεται η ψυχή σου ...
...μπα! ...πίνουμε και Martini τώρα? ...σωθήκανε τα τσίπουρα? τι λες!!!!Charlize Theron στη διαφήμιση του Martini.
Έγραψες Βασίλη!