Με τα τσίπουρα γινόμαστε κώλος από μόνοι μας δεν χρειάζεται να τον δούμε στην διαφήμιση καπετάνιε...μπα! ...πίνουμε και Martini τώρα? ...σωθήκανε τα τσίπουρα? τι λες!!!!
Με τα τσίπουρα γινόμαστε κώλος από μόνοι μας δεν χρειάζεται να τον δούμε στην διαφήμιση καπετάνιε...μπα! ...πίνουμε και Martini τώρα? ...σωθήκανε τα τσίπουρα? τι λες!!!!
Ξεκινάς καριέρα βελτιωτης ,να σου φέρω και την δικιά μου.Πλάκα πλάκα η Μ2 έφαγε 2-3 γερές στούκες και δεν έπαθε τίποτα φίλε ...
Ούτε γρατζουνιά ... έπαθα πλάκα ...
Μια μέρα με τράβηξε ένα σκυλί, έπεσα, και όλο το βάρος μου έπεσε πάνω στο όπλο και το gemini χτύπησε πάνω σε βράχο ...
Πάει το όπλο, πάει το τσοκ είπα από μέσα μου ...
Τίποτα !!!
ps
Λες να στράβωσε η κάνη και γι' αυτό χτυπάω καλά ???
Stirred, not shaken!...μπα! ...πίνουμε και Martini τώρα? ...σωθήκανε τα τσίπουρα? τι λες!!!!
Καλησπερα και συγνώμη για την ενόχληση. Να σε ρωτησω που τα βρήκες τα αυτοκολητα;ψάχνω για benelli αλλά βρισκω μόνο σε σάιτ έξω. Σε ευχαριστώΠαιδες χαριζω 2 ζευγη αυτοκολητα καννης οποιος ταθελει.να View attachment 43428ερθει να του.τα.δωσω
Και που τους βρησκεις κιωλας ρε βαγγο αχαχαχαχΑφου τον χασαμε τον μαμα πιρο βαλαμε οτι βρηκαμε .τυχερος που.δεν βγηκε ποιο εξω να τα κανει μανταρα. ΚαView attachment 44213View attachment 44215ι το ατιμο.δουλευε κανονικα
ρε φιλε απο επαρχια ειναι ,απλως το εβαλα φωτο για να το δουν τα παιδια στο forum .Περιμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>βασιλη για να δω τι θα βρεις?Και που τους βρησκεις κιωλας ρε βαγγο αχαχαχαχ
Παναγιωτη μου τα ειχαν δωσει απο τον κυργια εαν θελεις μπορω να στα στειλωΚαλησπερα και συγνώμη για την ενόχληση. Να σε ρωτησω που τα βρήκες τα αυτοκολητα;ψάχνω για benelli αλλά βρισκω μόνο σε σάιτ έξω. Σε ευχαριστώ
tank armor penetrator ??? αντιαρματικό cal 12 ??? αχαχαχχαΠεριμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>
βασιλη για να δω τι θα βρεις?
Βαγγο....τι εννοεις φυσιγγι "κατιουσα"?ρε φιλε απο επαρχια ειναι ,απλως το εβαλα φωτο για να το δουν τα παιδια στο forum .Περιμενε και θα σου δειξω τι επαθε μια φρανκι απο φυσιγγι <<κατιουσα>>βασιλη για να δω τι θα βρεις?
Αυτό που ΔΕΝ κάνει οικονομία σε πιέσεις.Βαγγο....τι εννοεις φυσιγγι "κατιουσα"?
Αυτα Βασιλη ειναι καλα φιλε αν εχεις κανα φρονιμιτη για εξαγωγηΑυτό που ΔΕΝ κάνει οικονομία σε πιέσεις.
Ενας πυραυλος κατιουσα RM70 (εχουμε τετοια) εχει φονικοτητα 30% σε 3 στρεματα
στην κυριολεξια ειναι χαιδευτικο του ονοματος Εκατερινα , και σημαινει ...Κατερινάκι ή Καιτούλα
ΕυχαριστωΑυτό που ΔΕΝ κάνει οικονομία σε πιέσεις.
Bazookaβασιλη για να δω τι θα βρεις?
Σε ευχαριστώ πολυ.αν κάποιος φίλος δεν τα ζητήσει και αν δεν τα χρειάζεσε σε ευχαριστώ.Παναγιωτη μου τα ειχαν δωσει απο τον κυργια εαν θελεις μπορω να στα στειλω