Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
είναι κάτι σαν το σφίξιμο βίδας μπουλονιου με ροποκλειδο. Πόσοι μάστορες έχουν σέρβις μανιουαλ και σφίγγουν οσο πρέπει; Συνηθως κρεμιούνται από το κλειδι. Σφίξιμο για ζωή και για θάνατο. Μασιφ, δε πάει πουθενά, καργαρισε, πάτα και μια πονταρισια από πανω
Σφυροκαλεμο και ματσακονι κωστα

ματσακόνι ουδέτερο

• (ναυτικός όρος) ειδικό εργαλείο σφυρί που χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό και αφαίρεση σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες, και τα δύο άκρα του είναι πεπλατυσμένα όπως τα καλέμια, το μεν ένα οριζόντιο το δε άλλο κάθετο

ματσακόνι ουδέτερο

• (ναυτικός όρος) ειδικό εργαλείο σφυρί που χρησιμοποιείται για τον αποχρωματισμό και αφαίρεση σκουριάς από μεταλλικές επιφάνειες, και τα δύο άκρα του είναι πεπλατυσμένα όπως τα καλέμια, το μεν ένα οριζόντιο το δε άλλο κάθετο
Σε συγκολλήσεις επίσης χτυπώντας αφαιρούμε την κρούστα του βόρακα πάνω από την ραφή ;)

Ααααα και κάτι άλλο, πριν βρω το παλιό email για τον αριθμό πρωτογενούς παραγωγής, ρώτησα έναν στον Κύργια ποιές φθηνές benelli της προσφοράς και συμφοράς κατασκευάζονται Τουρκία και κόντεψε να πνιγεί ο άνθρωπος από την μπουγάτσα ή το τσουρέκι του Τερκενλή με κάστανο ...

Εντάξει ... μετά δεν το συνέχισα για τα περιφερειακά ... :)
Σεβασμός στον μισοπνιγμένο ... αχαχαχα
Την επόμενη φορά ...

Διάβασα πιο πριν από κάποια παιδιά, ότι όλα τα ελατήρια στο όπλο, πρέπει να έχουν τις ίδιες λίβρες για να λειτουργεί αρμονικά το όπλο (σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να έχεις εμπλοκές).

Το ίδιο ισχύει και για το ελατήριο του επικρουστηρα (βελόνας)?

Διάβασα πιο πριν από κάποια παιδιά, ότι όλα τα ελατήρια στο όπλο, πρέπει να έχουν τις ίδιες λίβρες για να λειτουργεί αρμονικά το όπλο (σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να έχεις εμπλοκές).

Το ίδιο ισχύει και για το ελατήριο του επικρουστηρα (βελόνας)?
Όχι θα έλεγα ...

Ρωτάω για τον εξής λόγο. Είχα δει σε κάποια ξένα σάιτ, ότι κάποιοι με την benelli nova (και την supernova ίσως, αφού μιλάμε για το ίδιο όπλο ουσιαστικά), είχαν θέμα με τον επικρουστηρα. Πατουσαν την σκανδάλη έκανε κανονικά κλικ αλλά δεν πυροβολούσε. Διαπιστώθηκε ότι ο επικρουστηρας δεν χτύπαγε το φυσιγγι.

Κάποιοι το λυσανε το θέμα με κάποιον καλό καθαρισμό, καθώς υπήρχε βρωμιά στην βελόνα. Άλλοι απλά σταμάτησαν να βάζουν λάδια στην βελόνα. Αλλά κάποιοι είπαν ότι έκοψαν από το ελατήριο 1-2 "δαχτυλίδια" (μειώνοντας ελάχιστα το μήκος του), έτσι ώστε να βοηθήσουν την βελόνα να χτυπάει πιο εύκολα το φυσιγγι, και ότι το πρόβλημα λύθηκε.

Και ρωτάω. Το ελατήριο εάν το κόψεις ελάχιστα και μειώσεις το μήκος του, δεν θα λειτουργεί διαφορετικά σαν να έχουν αλλάξει οι λίβρες (έστω και ας μην έχουν αλλάξει)?

Βέβαια μιλάμε για Χραπα χρουπα επαναληπτική, που μπορεί να είναι διαφορετική περίπτωση.

Ρωτάω για τον εξής λόγο. Είχα δει σε κάποια ξένα σάιτ, ότι κάποιοι με την benelli nova (και την supernova ίσως, αφού μιλάμε για το ίδιο όπλο ουσιαστικά), είχαν θέμα με τον επικρουστηρα. Πατουσαν την σκανδάλη έκανε κανονικά κλικ αλλά δεν πυροβολούσε. Διαπιστώθηκε ότι ο επικρουστηρας δεν χτύπαγε το φυσιγγι.

Κάποιοι το λυσανε το θέμα με κάποιον καλό καθαρισμό, καθώς υπήρχε βρωμιά στην βελόνα. Άλλοι απλά σταμάτησαν να βάζουν λάδια στην βελόνα. Αλλά κάποιοι είπαν ότι έκοψαν από το ελατήριο 1-2 "δαχτυλίδια" (μειώνοντας ελάχιστα το μήκος του), έτσι ώστε να βοηθήσουν την βελόνα να χτυπάει πιο εύκολα το φυσιγγι, και ότι το πρόβλημα λύθηκε.

Και ρωτάω. Το ελατήριο εάν το κόψεις ελάχιστα και μειώσεις το μήκος του, δεν θα λειτουργεί διαφορετικά σαν να έχουν αλλάξει οι λίβρες (έστω και ας μην έχουν αλλάξει)?

Βέβαια μιλάμε για Χραπα χρουπα επαναληπτική, που μπορεί να είναι διαφορετική περίπτωση.
Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις.
Σε ξένο όπλο ότι θες μπορεί να δεις ... μέχρι και φωλιά δεινόσαυρων στον μηχανισμό.

Δεν ξέρω το όπλο αλλά περίεργα ακούγονται τα παραπάνω.
Ακόμα και να υπήρχε πρόβλημα σε μια παρτίδα δεν λύνεται έτσι νομίζω.

Καλά σίγουρα. Αυτό μπορεί να συνέβη σε κάποιους λίγους, και απλά να μην το καθάριζαν. Εδώ του άλλου του έκανε εμπλοκές το όπλο, και είχε λάσπες μέσα στον μηχανισμό της σκανδάλης.

Βέβαια αυτό με το ελατήριο, δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο.

Καλά σίγουρα. Αυτό μπορεί να συνέβη σε κάποιους λίγους, και απλά να μην το καθάριζαν. Εδώ του άλλου του έκανε εμπλοκές το όπλο, και είχε λάσπες μέσα στον μηχανισμό της σκανδάλης.

Βέβαια αυτό με το ελατήριο, δεν μου φαίνεται και πολύ περίεργο.
Λάσπες μόνο ;;; ... κλαριά φύλλα ξεραμένα γράσα ότι θες έχω δει ...
"Μπλοκάρει" είναι το μόνο που ξέρουν να λένε αχααααχ

Εναρξη στα ορτυκια περσι γνωρισα ενα παλικαρι φιλος του κουμπαρου μου. Κυνηγουσαμε παρεα για κανα 10ημερο. Ειχε μια benelli montefeltro τις παλιες με τα εξωτερικα τσοκ. Του επεσε το οπλο κατω και εγινε σκατα στην κυριολεξια απο τις λασπες. Ερχεται μετα απο κανα μηνα να παμε για μπεκατσα και το οπλο ηταν οπως το σηκωσε εκεινη την μερα απο το χωμα. Τετοιο σβαρνιαρη ανθρωπο δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου. .hair.

Λάσπες μόνο ;;; ... κλαριά φύλλα ξεραμένα γράσα ότι θες έχω δει ...
"Μπλοκάρει" είναι το μόνο που ξέρουν να λένε αχααααχ
Τόσο βαριουντε μερικοί να το καθαρίσουν? Αναγκαστικά χρειάζεται καθαρισμός. Αλλιώς πάρε τόξο. Δεν γίνεται αλλιώς.

Τόσο βαριουντε μερικοί να το καθαρίσουν? Αναγκαστικά χρειάζεται καθαρισμός. Αλλιώς πάρε τόξο. Δεν γίνεται αλλιώς.
Ρώτα καλύτερα αν ξέρουν όλοι να το λύνουν και να το δένουν και μετά πάμε σε ανώτερα επίπεδα.
Μην θεωρείς απλά πράγματα σαν δεδομένα.

Ένας φίλος που πάμε για κυνήγι έχει μια franchi.
Όταν μπλοκάρει το γιατρικό είναι αφαίρεση σκανδαλοθήκης και φύσημα στο βενζινάδικο που βρισκόμαστε το πρωί για καφέ.
Απλά πράγματα ...
Τα λάδια είναι πολυτέλεια.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back