Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδή το θέμα το δικο μου το εχω απο κοντα, εννοω οτι μιλησα με κυργια και ταυτόχρονα έστειλα μειλ μονος μου και στη benelli it... Κανενας απο την benelli δεν μου απάντησε.. Οποτε ξαναστελνω μειλ οπως περιγραφω παρακάτω.. Μπες Βασίλη στο σαιτ benelli it... Αριστερα και πάνω εχει 3 παύλες. Πατα εκει και κατεβα κατω στη μεση περίπου που λεει επικοινωνία... Εχεις δυο δυνατότητες για μειλ.. Πατα αυτο που λέει τεχνικο αίτημα... Εκει έστειλα και μου απάντησαν.. Αν θυμάμαι καλα έστειλα προηγούμενη Τετάρτη και απαντησαν σήμερα

Attachments

• Screenshot_20220328_122646_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220328_122646_com.android.chrome.jpg
    72,3 KB · Προβολές: 8
Επειδή το θέμα το δικο μου το εχω απο κοντα, εννοω οτι μιλησα με κυργια και ταυτόχρονα έστειλα μειλ μονος μου και στη benelli it... Κανενας απο την benelli δεν μου απάντησε.. Οποτε ξαναστελνω μειλ οπως περιγραφω παρακάτω.. Μπες Βασίλη στο σαιτ benelli it... Αριστερα και πάνω εχει 3 παύλες. Πατα εκει και κατεβα κατω στη μεση περίπου που λεει επικοινωνία... Εχεις δυο δυνατότητες για μειλ.. Πατα αυτο που λέει τεχνικο αίτημα... Εκει έστειλα και μου απάντησαν.. Αν θυμάμαι καλα έστειλα προηγούμενη Τετάρτη και απαντησαν σήμερα
Και εκεί έχω στείλει ... Τίποτα ...
Γενικές πληροφορίες μάλλον δεν το θεωρούν τεχνικό αίτημα.
Δεν ασχολούμαι άλλο.

Οπως ειχα αναφέρει οταν πηγα να περάσω την εγγύηση για το οπλο που αγορασα, μου έβγαλε δεκτή την εγγύηση για τα 10 χρόνια αλλα οχι για τη βαφη best... Μιλησα 2 φορες με κυργια, μου είπαν οτι μιλάνε με ιταλια και σήμερα ελαβα αυτό το mail απο τον Luca...
Ποιος είναι τούτος ο Luca πάλι???

Ο κύριος LUKAνικο, ας κοιτάξει τι γίνεται, γιατί δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.
Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Θα τα βρουν τα πατήματα τους δεν είναι τίποτα τυχαίοι. Άλλωστε δικαίωμα στη μ.....α έχουν όλες οι σοβαρές εταιρίες, ε η μπενελι ένα ΚΛΙΚ παραπάνω χαχαχαχαχαχααχα

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. Θα τα βρουν τα πατήματα τους δεν είναι τίποτα τυχαίοι. Άλλωστε δικαίωμα στη μ.....α έχουν όλες οι σοβαρές εταιρίες, ε η μπενελι ένα ΚΛΙΚ παραπάνω χαχαχαχαχαχααχα
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι μία απλή ερώτηση. Δεν μπορούν να απαντήσουν? Υπάρχει εγγύηση ή όχι? Ή υπάρχει αλλά χάθηκε στον δρόμο?

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι μία απλή ερώτηση. Δεν μπορούν να απαντήσουν? Υπάρχει εγγύηση ή όχι? Ή υπάρχει αλλά χάθηκε στον δρόμο?
Θα απαντήσουν και το θεωρώ σίγουρο, γιατί όντως δεν είναι τυχαίοι. Απλά ο μακακας υπάρχει παντού, γιατί όχι και στη μπενελι;

Θα απαντήσουν και το θεωρώ σίγουρο, γιατί όντως δεν είναι τυχαίοι. Απλά ο μακακας υπάρχει παντού, γιατί όχι και στη μπενελι;
Ο μακακας, ή η μακακισμενη? Μήπως βάζουν τίποτα γκόμενες στα μυνήματα και χάνουν την μπάλα.

Υπαρχουν χειρότεροι.
Verney Carron.
Αυτοι δεν απαντουν καθολου.
Στο σαιτ τους σου λενε στη ψυχρα οτι απο τη στιγμη που θα αγορασεις θα εισαι πελατης του οπλουργου σου..hair.
Να ειστε και ευχαριστημενοι.
Απο την εμπειρία μου μακραν καλυτεροι οι τυποι στη remington (Αμερικης εννοω)
Μιλαγα απευθειας (με μειλ) με οπλουργο και μου εδινε οδηγιες

Εγώ πάντως που είχα στείλει μου απάντησαν πριν κάνα 5 μηνό
Κατσε ρε συ γιαννη μην.τα θελουμε ολα δικα μας Το mail εχει να διασχισει την αδριατικη να αποφυγει τον παπανικολη που καραδοκει εξω απο το λιμανι.του ταραντα . Μετα εχουμε και τον Σχη Τσακαλωτο της 3ης ορεινης ταξιαρχιας αφου αποφυγει και αυτον λογικο ειναι να. κανει 5 μηνες.hair.

Εμένα μου είχε απαντήσει η μπενελι σε 3 μέρες. Δοκιμάστε από διαφορετικό μαιλ μερικές φορές πάνε αμέσως στα ανεπιθυμητα
Απο την Ελλαδα εχουν δει πολλες μαλακιες σχετικα με τα προιοντα τους σκαλισμενες καννες κομενες κεφαλες για αυτο καμια φορα απαξιουν. Βλεπουν το.mail, σου λεει απο Ελλαδα ειναι καμια μαλακια θα εχουν κανει χεστους. Αυτο βεβαια δεν δικαιολογει την συμπεριφορα αυτη

Status
Not open for further replies.
Back