Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άλλον καπνό βάζουν, και απλά έχει το ίδιο εξώφυλλο (και φυσικά πολύ χαμηλότερης ποιότητας).

Εγώ έχω ξεκινήσει το κάπνισμα της πίπας, και δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε αυτούς τους καπνούς (επειδή δεν πουλάνε εδώ στην Ελλάδα και φέρνουν λίγους, μήπως είναι κανονικοί και όχι αλλοιωμενοι). Αν και όλα τα περιμένω.
Στις πίπες κ πούρα δεν ρουφάμε καπνό μέσα το ξέρεις φαντάζομαι ‼️

Μας έχουν για το Ντικ ρε σε όλα‼️‼️‼️‼️κ στο θέμα μου....άλλο καπνό για τη αγορά της Γερμανίας άλλο για εδώ‼️εδώ μέχρι μαιμουλια θα βρεις μέσα ,ενώ ο γερμανικός τζάμι‼️ο Βιρτζίνια ο εγγλεζικος κορυφή εκεί,εδώ για τα μπάζα τίγκα στο χημικό‼️
Γιαννη εσυ δε θα το κοβες?

Δοκιμασε iquos. To κανω κανα 4 χρονια. Το συνήθισα σχετικά ευκολα. Μιλαμε για 2 1/2 πακετα καρελια χρυση κασετινα την ημερα οταν εκανα κανονικα τσιγαρα
Μου έδωσε ένας πιτσιρίκος που έκανε καρτέρι στο περίπτερο....ήταν σαν να καπνίζω κε'ι'κ ....τίποτα κόψιμο θέλει....άρχισα μονόζυγο,άρσεις θανάτου,σχοινακι‼️

Καλησπέρα!. Και εκεί που δεν είχα τι να κάνω, λέω δεν παίρνω και μια Benelli?. Επειδή δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις από την ραφαέλο σούπερ λούσο που είχα (μου κτύπαγε το μάγουλο μέχρι που μου το έπρηζε), μου είπε φίλος ότι το συγκεκριμένο μοντέλο το έκανε αυτό, αποφάσισα να ξαναπάρω μία. Το όπλο το θέλω με ξύλινα μέρη και εάν είναι δυνατόν να μην έχει κρυογενή κάνη, και το κυριότερο να μην κτυπάει!:D Μπορείτε να βοηθήσετε με την εμπειρία σας?

Καλησπέρα!. Και εκεί που δεν είχα τι να κάνω, λέω δεν παίρνω και μια Benelli?. Επειδή δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις από την ραφαέλο σούπερ λούσο που είχα (μου κτύπαγε το μάγουλο μέχρι που μου το έπρηζε), μου είπε φίλος ότι το συγκεκριμένο μοντέλο το έκανε αυτό, αποφάσισα να ξαναπάρω μία. Το όπλο το θέλω με ξύλινα μέρη και εάν είναι δυνατόν να μην έχει κρυογενή κάνη, και το κυριότερο να μην κτυπάει!:D Μπορείτε να βοηθήσετε με την εμπειρία σας?
καινουργιο θες?

Αλίμονο ρε συνάδελφε αν τα όπλα μας είχαν άχτι κ μας πλακωναν....απλά δεν ήταν στα μέτρα σου....εγώ γύρισα με μαύρο μάτι στο πρώτο κυνήγι....κοντό κοντάκι....

Μου έδωσε ένας πιτσιρίκος που έκανε καρτέρι στο περίπτερο....ήταν σαν να καπνίζω κε'ι'κ ....τίποτα κόψιμο θέλει....άρχισα μονόζυγο,άρσεις θανάτου,σχοινακι‼️
Κόψιμο Τζων, βρήκα την υγειά μου φίλε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του από το να κόψει το τσιγάρο.

Αλίμονο ρε συνάδελφε αν τα όπλα μας είχαν άχτι κ μας πλακωναν....απλά δεν ήταν στα μέτρα σου....εγώ γύρισα με μαύρο μάτι στο πρώτο κυνήγι....κοντό κοντάκι....
Με έκανες και γέλασα!, να είσαι καλά!, αυτό μου είπαν και άλλοι, μόνο που δεν μου το είπαν τότε, και την έδωσα κοψοχρονιά και ήταν η ακριβότερη έκδοσή της με τα χρυσά!.

Με έκανες και γέλασα!, να είσαι καλά!, αυτό μου είπαν και άλλοι, μόνο που δεν μου το είπαν τότε, και την έδωσα κοψοχρονιά και ήταν η ακριβότερη έκδοσή της με τα χρυσά!.
Χαίρομαι ‼️
Δε βρέθηκε ούτε ένας να σου ανοίξει τα μάτια ε❓ κρίμα‼️

Χαίρομαι ‼️
Δε βρέθηκε ούτε ένας να σου ανοίξει τα μάτια ε❓ κρίμα‼️
Πραγματικά κρίμα! ήταν πολύ όμορφο!. Η παρέα που πήγαινα τότε για κυνήγι, δεν χαμπάριαζε σαν εμένα, ούτε σκοπευτήριο υπήρχε στην Πάτρα για να ρωτήσω κάποιο παιδί. Τώρα έχω την Α 400 Beretta που κυνηγάω (έχω και μια 302 και ένα SV 10 Perennia III) και είμαι ευχαριστημένος, όμως μου έχει κάτσει γουρούνι από τότε, πές το και απωθημένο, και έτσι αποφάσισα να είναι το τελευταίο όπλο που θα κυνηγήσω, για αυτό και θέλω την γνώμη σας!.

Status
Not open for further replies.
Back