Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σίγουρα δεν σκοτώνουν μόνο αυτοί που έχουν κοντάκια στα μέτρα τους σκοτώνουν και αυτοί που έφτιαξαν το σώμα στα μέτρα του υπάρχοντος κοντακιου.
Κάποιοι δε, σκοτώνουν και χωρίς κοντάκι, με το όπλο στο ισχίο, πίσω από την μέση τους ή πάνω από το κεφάλι. :)
Έχουν ρίξει βέβαια τόνους πυρομαχικά.

Και μιας και είμαστε στο κατάλληλο thread ποιό σετ αλλαγής κλίσεων χρησιμοποιείτε στην Benelli σας ;;; DX B ;; DX C ;;
Το DX A το χρησιμοποιεί κανένας ;;;

Μήπως θυμάσαι πόσο ζυγίζει η 61 κάννη; Ψαχνω μια τετοια για τον πατερα μου γιατι αρχιζει και του φαινεται βαρυ πλέον με 71
30 γραμμάρια διαφορά έχουν......στην πρωτη ολόκληρο το όπλο με την 61 εκατοστά,στη δεύτερη η 61μονη της και στην τρίτη η 71 IMG_20220330_224829.jpgIMG_20220330_224337.jpgIMG_20220330_224438.jpg

30 γραμμάρια διαφορά έχουν......στην πρωτη ολόκληρο το όπλο με την 61 εκατοστά,στη δεύτερη η 61μονη της και στην τρίτη η 71 View attachment 45614View attachment 45615View attachment 45616
Βασίλη ευχαριστώ για τον κοπο που έκανες. Μου κάνει εντύπωση το βαρος της 71 γιατι του πατερα μου ειναι 1040 γρ.

Όταν έκοψα το Baikal η διαφορά ήταν 100 γραμμάρια... από 72 εκατοστά το έκοψα 61,5
Ευχαριστώ Βασίλη!:)

Πάνω-κάτω 10 γρ. ανά πόντο στα δίκαννα, το βάρος δεν είναι πολύ αλλα φεύγει από μπρος και το τουφέκι αποκτά οπισθοβαρείς τάσεις ...αν είναι αυτο ένα από τα ζητούμενα...

Ευχαριστώ Βασίλη!:)

Πάνω-κάτω 10 γρ. ανά πόντο στα δίκαννα, το βάρος δεν είναι πολύ αλλα φεύγει από μπρος και το τουφέκι αποκτά οπισθοβαρείς τάσεις ...αν είναι αυτο ένα από τα ζητούμενα...
Μετά το κόψιμο έγινε αυτό ακριβώς που ήθελα...το βάρος είναι ανάμεσα στα χέρια.... ζύγισε πολύ καλά με το καινούργιο πέλμα 3140.... δεν το λες ελαφρύ.... αλλά ζυγισμένο σίγουρα... για κυνήγι φερμας για μένα έγινε εργαλείο.... συγνώμη για το off topic..,.. έπρεπε να τα γράψω στο Baikal team....IMG_20201226_113053.jpg

Επειδή δεν μου είπατε κάποια πρόταση για την ερώτηση που σας έκανα, τι θα λέγατε για αυτήν εδώ? Benelli raffaello Power Bore Deluxe!
Ακριβή Μανώλη .. μόνο θετικό το αντικλικ κλείδωμα (Ο σχεδιασμός του κλείστρου βελτιώθηκε έτσι ώστε να εγγυάται το κλείδωμα σε όλες τις περιπτώσεις.)

(Το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο για να γίνεται η επαναγέμιση πιο εύκολα και γρήγορα.) Αυτό δεν ξέρω τι είναι ... μεγαλώσανε το άνοιγμα ? ίσως να μην κάνει εμπλοκές τώρα με 3 ιντσα ρελιαστά ...

https://eshop.kirgias.gr/el/ημιαυτόματες-καραμπίνες/875-benelli-raffaello-deluxe-power-bore-c12.html

Δεν θα έδινα 2,5 χιλιάρικα ... δηλ. 1,5 χιλιάρικο παραπάνω για το αντικλικ ... ούτε best δεν έχει ....

Επειδή δεν μου είπατε κάποια πρόταση για την ερώτηση που σας έκανα, τι θα λέγατε για αυτήν εδώ? Benelli raffaello Power Bore Deluxe!

Νομίζω ότι η έκδοση de luxe σε σχέση με την βασική έκδοση έχει να προσφέρει μόνο μάτι....η ουσία είναι ίδια.... επειδή όμως στα όπλα είναι αυτό που μας γεμίζει την ψυχή πάρε όποια σε φτιάχνει....

Κάποιοι δε, σκοτώνουν και χωρίς κοντάκι, με το όπλο στο ισχίο, πίσω από την μέση τους ή πάνω από το κεφάλι. :)
Έχουν ρίξει βέβαια τόνους πυρομαχικά.

Και μιας και είμαστε στο κατάλληλο thread ποιό σετ αλλαγής κλίσεων χρησιμοποιείτε στην Benelli σας ;;; DX B ;; DX C ;;
Το DX A το χρησιμοποιεί κανένας ;;;
Εγω εχω το A SX

Ακριβή Μανώλη .. μόνο θετικό το αντικλικ κλείδωμα (Ο σχεδιασμός του κλείστρου βελτιώθηκε έτσι ώστε να εγγυάται το κλείδωμα σε όλες τις περιπτώσεις.)

(Το άνοιγμα είναι μεγαλύτερο για να γίνεται η επαναγέμιση πιο εύκολα και γρήγορα.) Αυτό δεν ξέρω τι είναι ... μεγαλώσανε το άνοιγμα ? ίσως να μην κάνει εμπλοκές τώρα με 3 ιντσα ρελιαστά ...

https://eshop.kirgias.gr/el/ημιαυτόματες-καραμπίνες/875-benelli-raffaello-deluxe-power-bore-c12.html

Δεν θα έδινα 2,5 χιλιάρικα ... δηλ. 1,5 χιλιάρικο παραπάνω για το αντικλικ ... ούτε best δεν έχει ....
Πολλά είναι , σε συστημική παραγωγή πιο σοφή αγορά των οικονομικότερων μοντέλων.Εγω και το 828 που μου αρέσει πολύ το θεωρώ υπερτιμημένο.

Το 828 προσφέρει αυτό που κανένα δίκανο μέχρι στιγμής στην αγορά δεν έχει....να μπορεί ο κάτοχος του να το φέρει στα μέτρα του χωρίς να αλλάξει κοντάκι.... συμφωνώ ότι είναι πολύ ακριβό.... αλλά και το Beretta ultralegero είναι στα ίδια λεφτά.... και μάλιστα χωρίς να έχει το ίδιο πλεονέκτημα....η μοναδική καινοτομία που διαφημίζουν ....η ατσάλινη βάση με τα πλαστικά ένθετα για να μειωθεί το βάρος...

Το 828 προσφέρει αυτό που κανένα δίκανο μέχρι στιγμής στην αγορά δεν έχει....να μπορεί ο κάτοχος του να το φέρει στα μέτρα του χωρίς να αλλάξει κοντάκι.... συμφωνώ ότι είναι πολύ ακριβό.... αλλά και το Beretta ultralegero είναι στα ίδια λεφτά.... και μάλιστα χωρίς να έχει το ίδιο πλεονέκτημα....η μοναδική καινοτομία που διαφημίζουν ....η ατσάλινη βάση με τα πλαστικά ένθετα για να μειωθεί το βάρος...
Γιατι φιλε μου το 828 εχει φλατζες που μπορείς να το φέρεις ακριβως στα μετρα σου και δεν θα χρειαστεί κοντακι ο κάτοχος?

Το Μπερέτα παρά είναι υπερτιμημένο το ξεφτιλησανε εντελώς και το μπενελι έπρεπε να βρίσκεται στο διφραγκο βαριά βαριά και αυτό λόγο καινοτομιών που κανείς δε γνωρίζει σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα τους αλλά η ρύθμιση κλίσεων μεγάλη υπόθεση

Status
Not open for further replies.
Back