Υπάρχει τέτοιο σκηνικό στα πιστόλιαΈχω χρόνια την απορία γιατι στα κυνηγετικα τουφέκια δεν βάζουν παθητική ασφάλεια όπως τα πιστόλια. Ο επικρουστήρας να ειναι μπλοκαρισμένος μέχρι να πατηθεί τέρμα η σκανδάλη.
Ναι π.χ. GlockΥπάρχει τέτοιο σκηνικό στα πιστόλια
glock ?Υπάρχει τέτοιο σκηνικό στα πιστόλια
Παπάρια ασφάλεια.....το πιο ασφαλές είναι το 1911
Αυτό δεν 'φτικάει ντιπ και να θες αχαχχαχΠαπάρια ασφάλεια.....το πιο ασφαλές είναι το 1911
Κανένα όπλο δεν είναι απόλυτα ασφαλές αν σου φύγει από τα χέρια ... τουλάχιστον έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ...Ασφάλεια σοβαρή μόνο ένα όπλο έχει το κοκοροντουφεκο όλα τα υπόλοιπα είναι σαγιονάρες από τη στιγμή που είναι οπλισμένη η σφύρα .Το μπενελι κλικ αποτελούσε και ένα βαθμό ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης όπου με το κραδασμό μπορεί να ξεκλειδώνε το κλείστρο και να έκανε κλικ η κανη μες στη μούρη σου και μετά από κει που το εβρίζεις να το προσκυνουσες .Αλλά πάει και αυτό εξαλειφθει .
Θυμάμαι φάση με φίλοκάναμε στάση για ένα τσιγάρο ,εγώ δλδκ εκεί που μιλάγαμε με τα όπλα στον ώμο ,τιιιιιμπαρ η Μπερέτα του Άντριουςεκείνη την ώρα καθάριζε πορτοκάλιείπα αμάν να τον συνέφερε έπαθε σοκΚανένα όπλο δεν είναι απόλυτα ασφαλές αν σου φύγει από τα χέρια ... τουλάχιστον έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ...
Μόνο αυτό χωρίς φυσίγγι στην θαλάμη, ... γι αυτό άδειασμα θαλάμης όταν υπάρχει περίπτωση σαβούρδας.
Έχω βρεθεί σε αρκετές φάσεις ... σε πιάνει σύγκρυο.Θυμάμαι φάση με φίλοκάναμε στάση για ένα τσιγάρο ,εγώ δλδκ εκεί που μιλάγαμε με τα όπλα στον ώμο ,τιιιιιμπαρ η Μπερέτα του Άντριουςεκείνη την ώρα καθάριζε πορτοκάλιείπα αμάν να τον συνέφερε έπαθε σοκ
Εγώ έκανα να μιλήσω με έναν 5-6 χρόνια.Και καλά κάνεις Βασίλη εγώ αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι όταν περπατάς η έρθεις κοντά και με τη παρέα που μερικές φορές δεν προσέχουν και σε κοιτάει η κανη έχω βάλει σε πολλούς χέρι γι'αυτό το λόγο
Οχι μόνο glock, εδω και πολλά χρονια χρησιμοποιείται σε beretta,cz75 νεότερα 1911 και άλλα.Ναι π.χ. Glock
Αν είχε ,δεν θα σε διαβάζαμεθα σε είχαν διαβάσει άλλοιΛοιπόν ακούστε πραγματικά τεστ
Τούμπα με την μαξους στο βουνό σε άσχημο σημείο μου φεύγει το όπλο κάτω και κάνει 2-3 γκελ καταλήγει 3 παταρια κάτω περίπου δέκα μέτρα
Έφυγε φέτα από το κοντακι στην πάνω μεριά δεν έκανε μπαμ για καλή μου τύχη.
Τούμπα με 1100
Είμαι πολύ πιτσιρικάς κυνηγάω κουνέλια με τον παππού βλέπω ένα να τρέχει και τρέχω να βγω μπροστά σε ένα άνοιγμα πιάνετε το πόδι μου σε μια ρίζα σαν να μου έβαλε τρικλοποδια μου φεύγει το όπλο καθώς πέφτω αλλά είναι χώμα κάτω και το έσωσα κάπως έπεσε ίσια κατά μήκος αλλά με αρκετή δύναμη .
Δεν έκανε μπαμ.
To μονο αυτογεμες που μπλοκαριζε την σφυρα ηταν το franchi 612.Kaποιοι πονηροι πηγαιναν και το απενεργοποιουσαν το συστημα επειδη εβγαζε εμπλοκεςΚανένα όπλο δεν είναι απόλυτα ασφαλές αν σου φύγει από τα χέρια ... τουλάχιστον έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ...
Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια ...
Μόνο αυτό χωρίς φυσίγγι στην θαλάμη, ... γι αυτό άδειασμα θαλάμης όταν υπάρχει περίπτωση σαβούρδας.
Εγώ το c dx έχω .Έχω το B DX και κανονικά πρέπει να πάω στο C DX.
Κατι ξερει ο Βαγγελης. Ποιος εκανε μαλακια?Για αυτο μαγκες μην σκαλιζετε τις σκανδαλες