Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν το κάνουμε αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να αγοράζουμε πολλά προϊόντα όχι μόνο όπλα,γιατί σε πολλές περιπτώσεις παίζουν με την νοημοσύνη μας
...σ΄ όλες παίζουν Γιώργο!...τι είναι ο "καταναλωτισμός"?...τι σημαίνει κατ' ουσιάν "μάρκετινγκ"?;)

Υ.Γ...Στη ζωή έφερε δεινά δε θα φέρει στα τουφέκια?

Το κλικ είναι πρόβλημα.
Είναι σύστημα ασφαλείας με την έννοια ότι αν δεν έχει κλειδώσει το κλείστρο να μην πυροδοτηθεί το φυσίγγι.
Όχι μην σου πέσει το όπλο.

Προσωπικά Ανδρέα πήρα Benelli μόνο για την αξιοπιστία της.
Τα όπλα που κοίταζα ήταν Benelli, Beretta, Winchester και Remington.
Δεν με ενδιέφεραν ούτε καινοτομίες, ούτε βλητικές υπεροχές, ούτε τίποτα.
Και πιο βρώμικο όπλο από τα αερίων να ήταν πάλι αυτό θα έπαιρνα.
Για να το επιλέξω είχα φάει ώρες στο pc γκουγκλάροντας "xxxxx problem" "xxxxx cracked" "xxxxx cycle problem" κτλ όπου xxxxx τα μοντέλα των όπλων.
Πέρα από αυτό, ... χαλασμένο όπλο Benelli με σοβαρή ζημιά δεν έχω δει με τα μάτια μου.
Και έχουν πάρα πολλοί γνωστοί μου.

Εδώ ανακάλυψα ότι οι Benelli δεν σκοτώνουν και έκανα μερικές δοκιμές ... με τα γνωστά αποτελέσματα.

Με λίγα λόγια ... τα όπλα είναι εργαλεία ... δεν μας ενδιαφέρουν οι καινοτομίες ... θέλουμε αξιοπιστία πάνω απ' όλα, όλα τα όπλα πάνω κάτω τουφεκάνε το ίδιο με τα ίδια συμβατικά τσοκ και το σωστό φυσίγγι, δεν υπάρχει όπλο που πάει το ίδιο καλά όλα τα φυσίγγια ... ποτέ δεν υπήρχε και ποτέ δεν θα υπάρξει (η μεγαλύτερη κοτσάνα που ακούω !!! αλλά ακόμα και να υπάρχει ποια η χρησιμότητά του), η καλή βλητική απόδοση επιτυγχάνεται από το φυσίγγι και όχι το όπλο (αν ίσχυε το αντίθετο δεν θα υπήρχε κανένας ιδιογομωτής και όλοι θα είχαμε τα ίδια όπλα .... και λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ (μάντεψε !!!) ΤΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!).

Αυτά τα λίγα από εμένα ...

Όποιος έχει δει βλητική υπεροχή να την δείξει και σε εμάς ... όλο λόγια ακούμε ... σε λίγο θα μας φύγει και το μαλλί που μας απέμεινε.
Λοιπόν εσένα έχω αρχίσει να σε συμπαθώ ( πλακα κάνω).RESPECT.

Λοιπόν εσένα έχω αρχίσει να σε συμπαθώ ( πλακα κάνω).RESPECT.
Βρε Παναγιώτη καμμενος με τη rem ήταν. Τι θα έπαιρνε βρε φίλε??? :)
Κάτι να μην πάθαινει κρακουδακια έψαχνε κ πήρε μπενελλι.
Ο θείος στη Σάμο ακόμα ψάχνει .sarcastic.
Δεν τον λυπαται βρε τον θείο
Κώνος κ κικς γρηγορααααααα!!!!!!

Ο θείος στη Σάμο ακόμα ψάχνει .sarcastic.
Δεν τον λυπαται βρε τον θείο
Κώνος κ κικς γρηγορααααααα!!!!!!
Φυσίγγι γνωστό (Percorso #6), σύσφιξη 0.9mm.
Ούτε κικς, ούτε κώνοι ...

Ανεβάστε μια φωτό με πάνω από 90-95% με το ίδιο φυσίγγι στην ίδια απόσταση και θα παραδεχθώ ότι πραγματικά υπάρχουν μαγικές κάνες.
;)

M2_Percorso_No6_Briley Full1.jpg

Πάρε και ένα του Νικ
3_1_1.jpg

Το κλικ είναι πρόβλημα.
Είναι σύστημα ασφαλείας με την έννοια ότι αν δεν έχει κλειδώσει το κλείστρο να μην πυροδοτηθεί το φυσίγγι.
Όχι μην σου πέσει το όπλο.

Προσωπικά Ανδρέα πήρα Benelli μόνο για την αξιοπιστία της.
Τα όπλα που κοίταζα ήταν Benelli, Beretta, Winchester και Remington.
Δεν με ενδιέφεραν ούτε καινοτομίες, ούτε βλητικές υπεροχές, ούτε τίποτα.
Και πιο βρώμικο όπλο από τα αερίων να ήταν πάλι αυτό θα έπαιρνα.
Για να το επιλέξω είχα φάει ώρες στο pc γκουγκλάροντας "xxxxx problem" "xxxxx cracked" "xxxxx cycle problem" κτλ όπου xxxxx τα μοντέλα των όπλων.
Πέρα από αυτό, ... χαλασμένο όπλο Benelli με σοβαρή ζημιά δεν έχω δει με τα μάτια μου.
Και έχουν πάρα πολλοί γνωστοί μου.

Εδώ ανακάλυψα ότι οι Benelli δεν σκοτώνουν και έκανα μερικές δοκιμές ... με τα γνωστά αποτελέσματα.

Με λίγα λόγια ... τα όπλα είναι εργαλεία ... δεν μας ενδιαφέρουν οι καινοτομίες ... θέλουμε αξιοπιστία πάνω απ' όλα, όλα τα όπλα πάνω κάτω τουφεκάνε το ίδιο με τα ίδια συμβατικά τσοκ και το σωστό φυσίγγι, δεν υπάρχει όπλο που πάει το ίδιο καλά όλα τα φυσίγγια ... ποτέ δεν υπήρχε και ποτέ δεν θα υπάρξει (η μεγαλύτερη κοτσάνα που ακούω !!! αλλά ακόμα και να υπάρχει ποια η χρησιμότητά του), η καλή βλητική απόδοση επιτυγχάνεται από το φυσίγγι και όχι το όπλο (αν ίσχυε το αντίθετο δεν θα υπήρχε κανένας ιδιογομωτής και όλοι θα είχαμε τα ίδια όπλα .... και λαμβάνοντας υπόψη το προηγούμενο ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ (μάντεψε !!!) ΤΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ !!!).

Αυτά τα λίγα από εμένα ...

Όποιος έχει δει βλητική υπεροχή να την δείξει και σε εμάς ... όλο λόγια ακούμε ... σε λίγο θα μας φύγει και το μαλλί που μας απέμεινε.
Α ρε εχε χαρη που εχουν καιρο να μπουνε μερηκοι εδω μεσα και πηρες φορα αχαχαχαχαψα

Α ρε εχε χαρη που εχουν καιρο να μπουνε μερηκοι εδω μεσα και πηρες φορα αχαχαχαχαψα
Ναι, όλοι τουφεκάνε τα πάντα στον Θεό και ψάχνουν το όπλο που ρίχνει καλά τα κλούβια φυσίγγια ...
Αχαχαχα

Οι Ιταλοί βρίσκονται πάντα μπροστά γιατί έχουν κερδίσει τη μια εκ των αισθήσεων όραση (εμφάνιση ) είναι κάτι που είναι το σημαντικότερο στον άνθρωπο και δεν μπορείς να το ξεγελάσεις ακόμη και το μυαλό μπορείς ,το ομορφο ότι και να του κάνεις όμορφο θα είναι.Το κάνουν σε όπλα ,αυτοκίνητα,έπιπλα κτλ.Μη ψαχνομαστε πολύ και προβληματικά όπλα να έφτιαχναν θ τα αγόραζε μεγάλη μερίδα κόσμου γιατί είναι όμορφα.

Οι Ιταλοί βρίσκονται πάντα μπροστά γιατί έχουν κερδίσει τη μια εκ των αισθήσεων όραση (εμφάνιση ) είναι κάτι που είναι το σημαντικότερο στον άνθρωπο και δεν μπορείς να το ξεγελάσεις ακόμη και το μυαλό μπορείς ,το ομορφο ότι και να του κάνεις όμορφο θα είναι.Το κάνουν σε όπλα ,αυτοκίνητα,έπιπλα κτλ.Μη ψαχνομαστε πολύ και προβληματικά όπλα να έφτιαχναν θ τα αγόραζε μεγάλη μερίδα κόσμου γιατί είναι όμορφα.
Την μεγάλη μαγκιά και την μεγάλη καινοτομία η Benelli την έκανε εδώ και δεκαετίες και είναι το σύστημα αδράνειας που χάρη σε αυτό έχει και την όμορφη σιλουέτα με την λεπτή πάπια
Τα υπόλοιπα έπονται, καλά είναι μέχρι ενός σημείου αλλά περισσότερο για να ανεβάζουν την τιμή

Ναι, όλοι τουφεκάνε τα πάντα στον Θεό και ψάχνουν το όπλο που ρίχνει καλά τα κλούβια φυσίγγια ...
Αχαχαχα
Άλλο ένα καταπτυστο χαρακτηριστικό των benelli, ο ελιτισμός,δεν χωνεύει τα σούπερ παμφθηνα (άριστης ποιότητος)και άγνωστης προέλευσης φυσίγγια.

Οι πωλήσεις δεν έρχονται ουρανοκατέβατες.

Οι απλούστεροι, σωστά σχεδιασμένοι μηχανισμοί έχουν λιγότερες πιθανότητες βλαβών και μικρότερο βάρος.
Αυτό πουλάει η Benelli και όλοι που την αντιγράφουν.
Προσθέστε στα παραπάνω και την σχεδόν μηδενική συντήρηση και μουτζούρα.

Έπρεπε να βρεθεί κάτι για να μην πουλάνε σαν δαινονισμένα αυτά τα όπλα.
Τι ήταν αυτό ;;; Η βλητική ανεπάρκειά τους ...

Και όχι μόνο να μην πουλάνε αλλά να πάνε σώνει και καλά σε οπλουργό γιατί από μόνα τους δεν θα πήγαιναν σχεδόν ποτέ.
Ανακαλύφθηκε λοιπόν ο κώνος.
Εντάξει λίγα τα λ7 ανά κομμάτι αλλά πολλά τα κομμάτια, άρα μεγάλη η πίτα.

Μετά ήρθε ο διευρυμένος αυλός γιατί ο στενός δεν αποδίδει στις benelli αλλά αποδίδει πχ στα baikal.
Ξανά στον οπλουργό για διεύρυνση αυλού.

Ξέρετε οι αχρωμίωτες κάνες είναι δηλητήριο ενώ οι χρωμιωμένες δεν σκοτώνουν καλά.
Ξανά στους οπλουργούς.

Για να μην τα πολυλογώ, οι benelli δεν σκοτώνουν όπως τα άλλα όπλα άρα car.gr και αγορά νέου όπλου που σκοτώνει καλύτερα.
Και ξανά νέο όπλο και ξανά, γιατί ο τάδε λέει ότι κατεβάζει τα παπιά από τον θεό ...

Έτσι κάπως έτσι παίζεται το παιχνίδι και κάποιοι τα κονομάνε ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν αδρά και επανειλημμένα για να αποκτήσουν τελικά το υπερόπλο με το οποίο πάλι δεν μπορούν να σκοτώσουν και τελικά το πουλάνε και τους μένει η ανάμνηση των τουφεκιών που έβγαζε.

Και η ζωή συνεχίζεται ...

Last edited:
Άλλο ένα καταπτυστο χαρακτηριστικό των benelli, ο ελιτισμός,δεν χωνεύει τα σούπερ παμφθηνα (άριστης ποιότητος)και άγνωστης προέλευσης φυσίγγια.
Μόνο τις τουφεκιές μου πιστεύω ή και άλλων, αλλά με εμένα παρόντα και δικό μου φυσίγγι.

Σε αυτό το σημείο με έχουν φτάσει κάποιοι αχαχααχ

Οι απλούστεροι, σωστά σχεδιασμένοι μηχανισμοί έχουν λιγότερες πιθανότητες βλαβών και μικρότερο βάρος.

Και όχι μόνο να μην πουλάνε αλλά να πάνε σώνει και καλά σε οπλουργό γιατί από μόνα τους δεν θα πήγαιναν σχεδόν ποτέ.

Μετά ήρθε ο διευρυμένος αυλός γιατί ο στενός δεν αποδίδει στις benelli αλλά αποδίδει πχ στα baikal.

Ξέρετε οι αχρωμίωτες κάνες είναι δηλητήριο ενώ οι χρωμιωμένες δεν σκοτώνουν καλά.
Ξανά στους οπλουργούς.

Για να μην τα πολυλογώ, οι benelli δεν σκοτώνουν όπως τα άλλα όπλα άρα car.gr και αγορά νέου όπλου που σκοτώνει καλύτερα.
Και ξανά νέο όπλο και ξανά, γιατί ο τάδε λέει ότι κατεβάζει τα παπιά από τον θεό ...

Έτσι κάπως έτσι παίζεται το παιχνίδι και κάποιοι τα κονομάνε ενώ κάποιοι άλλοι πληρώνουν αδρά και επανειλημμένα για να αποκτήσουν τελικά το υπερόπλο με το οποίο πάλι δεν μπορούν να σκοτώσουν και τελικά το πουλάνε και τους μένει η ανάμνηση των τουφεκιών που έβγαζε.

Συμφωνω :)
Σιγά τη σοβαρή διαφορά που έχουν από τις κάννες οπτιμα πχ.
Πως κάνουν έτσι ορισμένοι δεν μπορώ να καταλάβω
Θέλεις με μπενελλι να βγάλεις την τουφεκια που βγαζει μια οπτιμα HP
2 άστρα??? Πανεύκολο!!!! .my man.

Βαζεις το φουλ τσοκ κ καθάρισες .sarcastic.
Δεν την φτάνει κ έχεις καμιά 30αρια σκάγια διαφορά???
Και οι κικς τι θα γίνουν? Κλέφτες?
Με 95 ευρα έχεις κανόνι κ τρίβεις κ τυρί για τα μακαρόνια .sarcastic.
.love.

Ξανά στους οπλουργούς.

Τωρα γιατι ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη,δεν ξερεις οτι τα baikal εχουν ατσαλια απο πολυβολα του ρωσικου στρατου που τα ελιωσαν και εφτιαξαν καννες.Αυτα μου ελεγε ενας ,,<<γνωστης >> :oops: των οπλικων θεματων Και εγω ο δολιος συμφωνησα τι να εκαναpeng

Θες να σου πω τι θεωρία που λέει ότι τα παλιά δεν ήταν ποτέ ρωσικά αλλά στο τελείωμα του πολέμου πήραν χιλιάδες κομμάτια βάσεις κανες από τους Γερμανούς και απλά τα συναρμολόγησαν στη Ρωσία .Εξού και το δηλητήριο που στάζουν τα παλιά σε σχέση με τα νέα Μπαικαλ .Άστο γιατί θα μπλέξουμε το μόνο κοινό είναι το δηλητήριο .

Θες να σου πω τι θεωρία που λέει ότι τα παλιά δεν ήταν ποτέ ρωσικά αλλά στο τελείωμα του πολέμου πήραν χιλιάδες κομμάτια βάσεις κανες από τους Γερμανούς και απλά τα συναρμολόγησαν στη Ρωσία .Εξού και το δηλητήριο που στάζουν τα παλιά σε σχέση με τα νέα Μπαικαλ .Άστο γιατί θα μπλέξουμε το μόνο κοινό είναι το δηλητήριο .
Γιαννη μετα τον πολεμο η ρωσια ειχε τοσο αναγκη απο χαλυβα που οτι ελιωνε πηγαινε για αλλες χρησεις και οχι για να φτιαχνει καννες για λειοκανα Οι γερμανοι την ειχαν κανει γηπεδο πχ το χαρκοβο ειχε χασει το 80% των κτιριων του Τα παλια μπαικαλ ειχαν αλλη φιλοσοφια κατασκευης που δεν εχουν τα σημερινα Τα εργοστασια στην γερμανια και στην ρωσια εφτιαχναν αποκλειστικα πολεμικο υλικο η παραγωγη λειοκανου ηταν ελαχιστη

Last edited:
Συμφωνω :)
Σιγά τη σοβαρή διαφορά που έχουν από τις κάννες οπτιμα πχ.
Πως κάνουν έτσι ορισμένοι δεν μπορώ να καταλάβω
Θέλεις με μπενελλι να βγάλεις την τουφεκια που βγαζει μια οπτιμα HP
2 άστρα??? Πανεύκολο!!!! .my man.

Βαζεις το φουλ τσοκ κ καθάρισες .sarcastic.
Δεν την φτάνει κ έχεις καμιά 30αρια σκάγια διαφορά???
Και οι κικς τι θα γίνουν? Κλέφτες?
Με 95 ευρα έχεις κανόνι κ τρίβεις κ τυρί για τα μακαρόνια .sarcastic.
.love.
Μην με κάνεις να αγοράσω κικς μόνο για δοκιμή :)
Είδες ότι γράφω πάντα για συμβατικά τσοκ.

Αλλά ακόμα και έτσι να είναι, το τσοκ κάνει την διαφορά όχι η κάνη.

Δεν θέλω υπερσυγκέντρωση στο κυνήγι εκτός από παπί.
Την θέλω για να σπάσω τα νεύρα του ξαδέρφου μου :)

Τα ποσοστά είναι μεγάλη πουτ@να.
Το ξέρεις καλύτερα από εμένα.
Βασικός λόγος που δυσκολεύομαι να πιστέψω οποιαδήποτε εξωφρενική δοκιμή τρίτου που δεν τον εμπιστεύομαι.

Βάρα ένα περκόρσο #6 με την optima και μαμά full 0.9mm στα 36.5μ και στείλε φωτό.

Status
Not open for further replies.
Back