Τι είχαν τα περισσοτερα παλια κ θρυλικά όπλα που άφησαν εποχή για της βολες τους?Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη.
Όλα τα όπλα από το πιο ακριβό μέχρι το πιο φθηνό ρίχνουν περίπου το ίδιο με το κατάλληλο για αυτά φυσίγγι και την ίδια σύσφιξη σε κλασικό τσοκ.
Σταθερά κ κλειστα τσοκ......
Δεν μπαινω σε άλλες λεπτομέρειες γιατι αυτα(τα τσοκ),θεωρουνται οι ρυθμιστές της τουφεκιας...
Για εμενα το μεγάλο μπάχαλο άρχισε με τα εναλλασομενα τσοκακια,που καποτε αλλά έγραφαν κ αλλά έδιναν στην πραξη κ σημερα ειναι ακομα χειρότερα......
Ετσι λοιπόν αδικηθηκαν καποια όπλα, όπως κ ευνοήθηκαν κάποια αλλά.......
Οι διαφορές εταιριες αφτερμαρκετ τσοκ, βοηθησαν να ισορροπήσει η κατάσταση.....
Βέβαια τα εργοστάσια οπλων τους συμφέρει να πουλιουνται καννες παρά τσοκ, ναι αλλά οι καννες δεν πουλιουνται μόνες τους.........
Αγόρασε μαζί κ το τάδε όπλο που είναι κ αυτό τελευταίας τεχνολογίας.........
Να το δεχτώ ότι είναι έτσι? Το δέχομαι...
Τι θα μου προσφερει ενα τέτοιο όπλο βλητικα?
Άριστες επιδοσεις με κάθε φυσιγγι,μηδενικοι τραυματισμοί θηραματων, μακρινές βολες, μεγαλυτερη καρπωση ήτοι τουφέκια κ κηδεία άρα κ οικονομία φυσίγγιων??
Εμεις οι κυνηγοί έχουμε κ ενα κακό πολλες φορες, δεν είμαστε συγκρατημενοι όσο θα επρεπε κ ενθουσιαζόμαστε πολυ ευκολα κάνοντας την τρίχα τριχια..........
Δεκαετιες πισω τότε που άρχισαν να φαίνονται κ τα πρωτα..θρυλικά οπλα
είχαν ζαλισει στα τηλεφωνήματα κ στις επιστολές τον Συνοδινο κ τον ρωτουσαν να τους προτεινει φυσίγγια για 80 και 100μ.....
Η ακόμα κ ανέφεραν για χτυπημένους λαγους κ μπεκάτσες στα 100μ(εχω διαβάσει τέτοια) ....
Κάπως έτσι διμηουργηθηκαν πολλά......
Σήμερα έχει αλλάξει κάτι??
Τα ίδια κ χειρότερα......
Μονο που σήμερα δεν έχουμε κ τι να κυνηγήσουμε κ όλο αυτό φουντώνει ακόμα περισσοτερο ...........
Last edited: