Όταν ζητάμε περισσότερα πρέπει να έχουμε ένα σημείο αναφοράς. Εγώ ζητάω ακόμα περισσότερα, να έχω στα 300 μην σου πω και στα 500 μέτρα, 100% συγκέντρωση στον κύκλο των 76cm, να βαράω τις φασσες όταν περνάνε στο απέναντι βουνό και τις χήνες όταν σηκώνονται από το καταφύγιο. Επίσης θέλω και περισσότερα από τον σκύλο μου, ο οποίος θα πρέπει να τρέχει σφαίρα και να μου τα φέρνει από 500 μετρα μακρυά.
Όσα περισσότερα και να θέλει κάποιος το ταβάνι είναι στο σενάριο της Optima, τελεία και παύλα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στην Beretta αλλά στην Optima σαν πατέντα, γεωμετρία κτλ.
Γι'αυτό και οι κάτοχοι Benelli καννων προσπαθούν με τις βελτιώσεις να φτιάξουν μια Optima.
Τρανή απόδειξη ο Perazzi που υιοθέτησε τον αυλό 18,6 στα τελευταία του μοντέλα.
Σαραντο, περισσότερα από την γεωμετρία μιας Optima II, ειδικά με 81 πόντους κάννη δεν θα πάρεις από καμιά άλλη γεωμετρία μέχρι τα 38γρ και για να προλάβω μερικούς ξαναλέω, δεν αναφέρομαι σε Beretta αλλά σε Optima.
Σαραντο το Σχιστο άνοιξε, πότε θα φέρεις την mossy να κάνουμε δοκιμές στον πίνακα; Να φτιάξω και βαλιστικο τζελ;