Αν και πιστεύω ότι τα μαμά τσοκ θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους κυνηγούς ,το bell για κοντά και μέχρι 25 - 30 μέτρα είναι φοβερό τσοκακι,,για κάτι πιο στενό καλύτερα να μιλήσεις με τον κ.Σωτηροπουλο ,τα θηράματα που κυνηγάς και τις αποστάσεις.Ενδιαφέρομαι και εγώ για κάποιο έσω έξω και εφ όσον θα κάνει την διαφορά για την καινούργια μου deluxe power bore (TM, LM, και θα ήθελα να μάθω και για το Bell,) εάν γνωρίζει κάποιος!…
Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.Αν και πιστεύω ότι τα μαμά τσοκ θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους κυνηγούς ,το bell για κοντά και μέχρι 25 - 30 μέτρα είναι φοβερό τσοκακι,,για κάτι πιο στενό καλύτερα να μιλήσεις με τον κ.Σωτηροπουλο ,τα θηράματα που κυνηγάς και τις αποστάσεις.
Fuck or Fubar;Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.
Η μεγαλύτερη χρησιμότητά τους είναι το βίδωμα με το χέρι.
Εγώ περιμένω το gemini F.
Δεν το επέλεξα μισό γιατί μου αρέσει να βλέπω το "F"
Βασίλη στο στενό αυλό και κοντό κώνο στυλ μπενελι στα εμπορικά φυσίγγια παντα τα πολύ στενά τσοκ δεν έχουν ομοιόμορφα αποτελέσματα εκτός αν ρίχνεις ψιλά σκακια μέχρι 32 και πολλά λέω και χοντρά 35/38 γρ μιλάω για τα κλασικά τσοκ όχι τα μπρειν και φρένου.Οσον αφορά το μισό τσοκ πιο πολύ μπερδεύονται οι κάτοχοι και αλλάζουν συνέχεια παρά διευκολύνονται η Γκουερινι δίνει 8 τσοκ στο πόζε ωραία και .Το μόνο που οφελουν είναι να ρίξεις καμία 50 άρια σε στόχους ντουφεκιες και να κρατήσεις τα 2/3 που θα δουλεύεις .Στην ουσία το αυτογεμη για μένα θέλει ένα τύπου bel(Σωτηροπούλου) ένα σύσφιξη 2.5 /10 και ένα λάιτ φουλ φρένου .Με αυτά τα τρία τσοκ κανείς τα πάντα.Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.
Βρε Γιάννη για τους άλλους τα γράφω αχαχα ...Βασίλη στο στενό αυλό και κοντό κώνο στυλ μπενελι στα εμπορικά φυσίγγια παντα τα πολύ στενά τσοκ δεν έχουν ομοιόμορφα αποτελέσματα εκτός αν ρίχνεις ψιλά σκακια μέχρι 32 και πολλά λέω και χοντρά 35/38 γρ μιλάω για τα κλασικά τσοκ όχι τα μπρειν και φρένου.Οσον αφορά το μισό τσοκ πιο πολύ μπερδεύονται οι κάτοχοι και αλλάζουν συνέχεια παρά διευκολύνονται η Γκουερινι δίνει 8 τσοκ στο πόζε ωραία και .Το μόνο που οφελουν είναι να ρίξεις καμία 50 άρια σε στόχους ντουφεκιες και να κρατήσεις τα 2/3 που θα δουλεύεις .Στην ουσία το αυτογεμη για μένα θέλει ένα τύπου bel(Σωτηροπούλου) ένα σύσφιξη 2.5 /10 και ένα λάιτ φουλ φρένου .Με αυτά τα τρία τσοκ κανείς τα πάντα.
70 "F"εύγαFuck or Fubar;
Ποσοοοοοοοοο....;;;;; κανε haircut now...70 "F"εύγα
Και εγώ lm Carlson για ολλαΒρε Γιάννη για τους άλλους τα γράφω αχαχα ...
Το LM θα το αλλάξω μόνο σε ημερήσιο παπί στα ουράνια.
1 τσοκ χρησιμοποιώ σε όλα τα κυνήγια μου.
Άντε, ... μπορεί να τα αλλάξω και σε καμιά φάσσα
Και που τα βρισκουμε που δεν υπαρχουν πουθενα απο οσο εψαξα!Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.
Θα του πω του Βαγγου να μου στείλει μισο τσοκ gemini την αλλη φορα... Και μισο briley ε;.. Καλα θα είμαι νομίζω...γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.
Και λίγα γραμμάρια παραπάνω στη άκρη της κάννης αναίτια.Για εμένα όλα τα συμβατικά τσοκ (εκτός brain και φρενάτα που δεν έχω δοκιμάσει) είναι όλα τα ίδια πάνω κάτω και μόνο η σύσφιξη παίζει ρόλο γι αυτό είναι καλό να παίρνουμε μισά τσοκ.
Η φάση είναι ότι εμένα αυτά τα λιγα γραμμάρια με ενοχλούν,τα αισθάνομαι,σε αντίθεση με το φλας μαμάΚαι λίγα γραμμάρια παραπάνω στη άκρη της κάννης αναίτια.
Είναι , θεωρητικά και βάση αυτά που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, μόνο στα brain υπάρχει ουσιαστική χρησιμότητα λόγο της διπλής διαμόρφωσης.Η φάση είναι ότι εμένα αυτά τα λιγα γραμμάρια με ενοχλούν,τα αισθάνομαι,σε αντίθεση με το φλας μαμά
Wow ξε wow την αισθάνομαι μπροστοβαρη ,ίσως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήριΗ φάση είναι ότι εμένα αυτά τα λιγα γραμμάρια με ενοχλούν,τα αισθάνομαι,σε αντίθεση με το φλας μαμά
Δεν είμαι τόσο ευαίθητοςΚαι λίγα γραμμάρια παραπάνω στη άκρη της κάννης αναίτια.
Αι ρε Γιαννο.. Παρε ενα διποδα... Σιγά του problem re broWow ξε wow την αισθάνομαι μπροστοβαρη ,ίσως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι
Αν είναι flush πρέπει να αδειάσεις για να βιδώσεις ... (προφανώς το ξέρεις ... οπότε πάει στους άλλους)Είναι , θεωρητικά και βάση αυτά που ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, μόνο στα brain υπάρχει ουσιαστική χρησιμότητα λόγο της διπλής διαμόρφωσης.
@vagosbenelliΚαι που τα βρισκουμε που δεν υπαρχουν πουθενα απο οσο εψαξα!View attachment 50062