Εισαι τυχερος εγω του εστειλα email για την manchino μου που δεν σκοτωνει εαν μπορω να βαλω επανω αυτες τις κανες και μου απαντησε το ακαθαρμα vaffancullo greco maskaraΆμα βρω αυτόν τον Λούκα θα τον σαπίσω στην σφαλιάρα που δεν απαντά στα δικά μου email.
Τι ρώτησα ο καημένος ?
Αν το όπλο θα σκοτώνει καλύτερα αν βάλω κάνη από cosmi.
Τόσο δύσκολη ερώτηση είναι ?
Μην αρχίσ' να κουσιεύει σιαπέρα και δεν θα μπορώ να τον πιάσω ....Αμα τπεις οτι εις φιλο ιμενα κ τουν Γιαννου κατ θα καμ...
Τι μη θυμσεις πάλι....είχα γράψει σε έκθεση δημοτικού,Μην αρχίσ' να κουσιεύει σιαπέρα και δεν θα μπορώ να τον πιάσω ....
Οι Ρώσοι τις καραμπίνες τις κάνανε λασπόλουτρα και μετά ρίχνανε . Αυτά τα βιντεάκια είναι από παραπλανητικά μέχρι επικίνδυνα για τους νέους κυνηγούς ,που δεν έχουν εμπεδώσει ότι σε κάθε επαφή του στομίου της κάννης ,με κλαριά ,χόρτα , χιόνι πρέπει να αδειάσεις το όπλο και να ελέγξεις το εσωτερικό της κάννης .
Για φουρκάδα την πηρε;
Τη βάζει και βρεγμένη μέσα στη θήκη να μας πείσει ότι αντέχει η βαφή best.
Συμφωνώ! Προσωπικά το θεωρώ γελειο το βιντεάκι, δηλαδή τώρα μας έπεισαν ότι η βαφή δεν παθαίνει τίποτα…..όχι ότι αμφιβάλω για την ποιότητας της, σίγουρα θα είναι καλή, αλλά όπως λες ειναι επικίνδυνα αυτά που δείχνουν να τα υιοθετήσουν όσοι δεν ξέρουν. Εγώ πάντως είμαι ψυχαναγκαστικός, άμα ακουμπησει η κάνη σε φύλο πρέπει να την ελεγξω.Οι Ρώσοι τις καραμπίνες τις κάνανε λασπόλουτρα και μετά ρίχνανε . Αυτά τα βιντεάκια είναι από παραπλανητικά μέχρι επικίνδυνα για τους νέους κυνηγούς ,που δεν έχουν εμπεδώσει ότι σε κάθε επαφή του στομίου της κάννης ,με κλαριά ,χόρτα , χιόνι πρέπει να αδειάσεις το όπλο και να ελέγξεις το εσωτερικό της κάννης .
Ναι το ξέρω, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ψιλά γράμματα.
Εσυ έχεις μ2 δε θες αλλο οπλο μετα απο 25 χρόνια...παμε και ριξε οσα θεςΝαι το ξέρω, αλλά δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ψιλά γράμματα.
Τα τεστ γήρανσης υλικών δουλεύουν αλλά μετά από 25 χρόνια παίρνουμε καινούργιο όπλο συνήθως
Θα πάμε να ρίξουμε κανένα φυσίγγι και θα την δοκιμάσω
Εμείς κουσιάζαμε τόχουμε.Που κουσιάζεις?Τι μη θυμσεις πάλι....είχα γράψει σε έκθεση δημοτικού,
θέμα:πώς περάσατε τις διακοπές του Πάσχα
Πρόλογος,κυρίως θέμα,επίλογος
"Κουσιεβαμει ουλ μέρα Μει τα ξαδέρφια στ γιαγιαμ"
Δασκάλα,τι θα πει παιδί μου κουσιεβατειΚαρ Καρ Καρ μες την τάξη
Δε πλανετ Γουίλ εξπαιερ σουνέρ δαν γιορ μπαρελ
Καλησπερα στην παρεα.Μόνιμα βιδωμένο το Gemini LM.
Μονόβολα, μπίλιες, σκάγια, ότι πετάει και ότι περπατάει εκτός από παπιά.
Έχω δοκιμάσει 1-2 φυσίγγια με briley f και μαμά f στην Μ2.Καλησπερα στην παρεα.
Αναμεσα σε gemini Lm και briley LM τα εχει δοκιμασει καποιος να μας πει εντυπωσεις;
Ένα κωνακι 4 πόντους θέλεις και έχεις το οπλο τίποτα αλλοΈχω δοκιμάσει 1-2 φυσίγγια με briley f και μαμά f στην Μ2.
Καμία διαφορά.
Πάρε το gemini ... μου αρέσει καλύτερα η κατασκευή του από το briley.
Εγώ θα το έπαιρνα σε non ported.
Άκου και κανέναν άλλον πιο τσοκόφιλο από εμένα.
Δεν ειμαι του σκαλισματος!!μια χαρα ειναι και ετσι!Ένα κωνακι 4 πόντους θέλεις και έχεις το οπλο τίποτα αλλο