Καλορίζικο και καλοτουφεκο φίλε να το χαρείς!!!
Ραφαέλα Καρά,τι γυναικάρα !Ραφαελλα ρε παιδι μου.. Ερωτευσιμο ειδος... Θα ειχε καει απο καμια Ραφαελλα ιταλιδα ο σχεδιαστής
Καλορίζικο και καλοτουφεκο φίλε να το χαρείς!!!
Ραφαέλα Καρά,τι γυναικάρα !Ραφαελλα ρε παιδι μου.. Ερωτευσιμο ειδος... Θα ειχε καει απο καμια Ραφαελλα ιταλιδα ο σχεδιαστής
Aaaa) A far l'amore comincia tuΡαφαέλα Καρά,τι γυναικάρα !
Σε ευχαριστώ πολύ!Ραφαέλα Καρά,τι γυναικάρα !
Καλορίζικο το κόσμημα!!!Καλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
Τι μας έκανες τώρα, πήραμε και το εκκαθαριστικό!Benelli m2 τοποθετηση carbon κοντακι παπιαView attachment 49771View attachment 49773
Με έκανες και γέλασα! Το ρολόι το έβγαλα για να μην το λαδώσω!εξαιρετικο οπλο...καλα κυνηγια....ειδες Γιαννο;;...δωρο και ρολοι με καθε rafaello...οχι παιζουμε....
εγω βλεπω ρολοι, λαδια και ενα τραπεζομαντηλο ,αυτα ειναι δωρα οχι σαν τα τουρκικα που δινουν καπελο
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια! Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα! Τώρα για να μην μπώ σε τρυπάκια με δοκιμές, τσόκ μέσα έξω, εκείνα, τα άλλα, μπορεί κάποιος να μου πεί εάν έχει εμπειρία του ίδιου όπλου τι θα ήταν καλύτερα για το όπλο αυτό?. (Φυσίγγια, μάρκα, νούμερο και τσόκ?) Τα κυνήγια μου γενικά είναι τα πουλιά! Περιστασιακά λαγός και αγριογούρουνο!.
Καλοντουφεκο με υγειαΚαλημέρα! Το καινούργιο μου παιχνίδι! View attachment 49749
Πολύ ωραίο…. Κάνης και κεραμική Βαγγέλη…. το καρμπόν εχει αντοχή σε γδαρσιματαBenelli m2 τοποθετηση carbon κοντακι παπιαView attachment 49771View attachment 49773
ναι Ηλια κανω κεραμικες .Το carbon εχει μια λογικη αντοχη, εαν κανεις κανονικη χρηση δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα. Εαν το παιζεις ομως τενιστας εκει δεν μπορω να σου εγγυηθωΠολύ ωραίο…. Κάνης και κεραμική Βαγγέλη…. το καρμπόν εχει αντοχή σε γδαρσιματα
Αυτό είναι δοκιμασμένο? και με τι Νο σκαγίων?
Στο κέντρο τι είναι ακριβώς?
πτεροδακτυλος!!!!!!Στο κέντρο τι είναι ακριβώς?
Φάσσα, δεν την βλέπεις ?Στο κέντρο τι είναι ακριβώς?