Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ναι Ηλια κανω κεραμικες .Το carbon εχει μια λογικη αντοχη, εαν κανεις κανονικη χρηση δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα. Εαν το παιζεις ομως τενιστας εκει δεν μπορω να σου εγγυηθω
Βαγγέλη τα κομμάτια αυτά με το carbon τα φτιάχνει η benelli ή είναι χειροποίητα με ανθρακοΰφασμα ?
Μανίκι πρέπει να είναι τα χειροποίητα.

Βαγγέλη τα κομμάτια αυτά με το carbon τα φτιάχνει η benelli ή είναι χειροποίητα με ανθρακοΰφασμα ?
Μανίκι πρέπει να είναι τα χειροποίητα.
Baσιλη δεν ειναι αυτοκολητο ,ουτε της benelli To συγκεκριμενο ειναι εκτυπωση στο νερο [water transfer printing] Ειναι λιγο μπελαλιδικο μπορεις να κανειςομως πολλα πραγματα. Απο εξοπλισμο δεν θελει τιποτα περιπλοκα πραγματα

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα καλά σας λόγια! Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα! Τώρα για να μην μπώ σε τρυπάκια με δοκιμές, τσόκ μέσα έξω, εκείνα, τα άλλα, μπορεί κάποιος να μου πεί εάν έχει εμπειρία του ίδιου όπλου τι θα ήταν καλύτερα για το όπλο αυτό?. (Φυσίγγια, μάρκα, νούμερο και τσόκ?) Τα κυνήγια μου γενικά είναι τα πουλιά! Περιστασιακά λαγός και αγριογούρουνο!.
Όλα τα benelli ίδια κάννη δεν έχουν ;Εγώ θα κράταγα τα δικά του ,η θα κοιταγα τα brain που υπόσχονται κάτι διαφορετικό από τα άλλα.

.love.
Δεν ρωτάς το κολλητάρι σου τον Lucas πότε θα βγάλουν την αριστερή;;;
Πες του ότι εμείς εδώ έχουμε μαζέψει ήδη παραγγελίες... :cool:
Εγώ θα περιμένω να ρίξει η δικιά μου 500000 φυσίγγια ,όπως κάνουν στην Αργεντινή και μετά να την αλλάξω με την καινούργια..big smile.

το θεμα ειναι γιατι δεν υπαρχει το κομφορτ σε αυτο το οπλο....δεν εξηγειται λογικα αυτο ...δε στεκει με τη φιλοσοφια της εταιρειας ολα τα προηγουμενα χρονια
Έχει σταματήσει να παράγει τα (παλιά)για να αρχίσει να παράγει τα νέα ;Θα ανταγωνίζεται τον εαυτό της. μπορεί να ετοιμάσει κάτι νέο.

Άμα βρω αυτόν τον Λούκα θα τον σαπίσω στην σφαλιάρα που δεν απαντά στα δικά μου email.
Τι ρώτησα ο καημένος ?
Αν το όπλο θα σκοτώνει καλύτερα αν βάλω κάνη από cosmi.
Τόσο δύσκολη ερώτηση είναι ?

Status
Not open for further replies.
Back