Τασο βλέπεις ολη την ριγα κ σκεπαζεις στοχο?
Η πεζεις απο ξατω του?
Βλέπω ολοι την ρίγα και ελεγχο το θήραμα χωρίς να σηκώνω το κεφάλι απτό κοντάκι. Το θήραμα κάθετε επάνω στην ρίγα.
Τασο βλέπεις ολη την ριγα κ σκεπαζεις στοχο?
Η πεζεις απο ξατω του?
Aναλογως το θηραμα και το μερος.Κυνηγαω μπεκατσα-φασσα-τσιχλα.Παντως ειμαι υπερ των ανοικτων τσοκ και συνηθως χρησιμοποιω το 4. Το 1* ποτε,ουτε σε φασσες γιατι κατα την γνωμη μου στενοτουφεκαει.Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Αν επιτρέπεται τι τσοκ χρησιμοποιείς για τα κυνήγια σου;
Φίλε ο αδερφός μου (Μάνος) δεν ήθελε να μάθει την σύσφιξη αλλά κυρίως την μάρκα των τσοκ. Χρησιμοποιείς τα μαμίσια δηλαδή ή έχεις αγοράσει κάποια εξωεργοστασιακά?Aναλογως το θηραμα και το μερος.Κυνηγαω μπεκατσα-φασσα-τσιχλα.Παντως ειμαι υπερ των ανοικτων τσοκ και συνηθως χρησιμοποιω το 4. Το 1* ποτε,ουτε σε φασσες γιατι κατα την γνωμη μου στενοτουφεκαει.
Μαμα.Δεν κολλησα ακομη το μικροβιο.Φίλε ο αδερφός μου (Μάνος) δεν ήθελε να μάθει την σύσφιξη αλλά κυρίως την μάρκα των τσοκ. Χρησιμοποιείς τα μαμίσια δηλαδή ή έχεις αγοράσει κάποια εξωεργοστασιακά?![]()
ΑΥτο που θελω να συμιωσω και το ανακαλ. τυχαια ηταν οτι τα τσοκ του οπλου βγηκαν αχριστα. οταν εφαγα την προτη ψηχρολουσια μου λεει ενα φυλαρακι πουηταν μαζι με μια βερρετα στοουν κοατ, για βαλε το 2* τησ δηκιασμου να δουμε. ΠΑΙΔΙΑ εμιναμε με ανηχτο το στομα. ακομα και τορα που το γραφω μου σηκ. η τριχα.το τσοκ του το εδωσα τελος σεζον.Κι εσυ,ολα μαζεμενα δηλ!
Για πες λεπτομερειες!ΑΥτο που θελω να συμιωσω και το ανακαλ. τυχαια ηταν οτι τα τσοκ του οπλου βγηκαν αχριστα. οταν εφαγα την προτη ψηχρολουσια μου λεει ενα φυλαρακι πουηταν μαζι με μια βερρετα στοουν κοατ, για βαλε το 2* τησ δηκιασμου να δουμε. ΠΑΙΔΙΑ εμιναμε με ανηχτο το στομα. ακομα και τορα που το γραφω μου σηκ. η τριχα.το τσοκ του το εδωσα τελος σεζον.
Αυτο φιλε μιυ ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον και πιατευω οτι αξιζει να το δούμεΑΥτο που θελω να συμιωσω και το ανακαλ. τυχαια ηταν οτι τα τσοκ του οπλου βγηκαν αχριστα. οταν εφαγα την προτη ψηχρολουσια μου λεει ενα φυλαρακι πουηταν μαζι με μια βερρετα στοουν κοατ, για βαλε το 2* τησ δηκιασμου να δουμε. ΠΑΙΔΙΑ εμιναμε με ανηχτο το στομα. ακομα και τορα που το γραφω μου σηκ. η τριχα.το τσοκ του το εδωσα τελος σεζον.
δεν υπαρχει καρδια μπερετα η νεφρο μπενελι , υπαρχει η διαμετρος του αυλου και το τσοκ να είναι σε διαμετρο αντιστοιχο με την ονομαστικη του συσφιξη , τοσο απλο είναι , οταν το τσοκ γραφει Μ να είναι 5 δεκατα κατω από τον αυλο , σε αυλο λοιπον 18,3 ενα σωστο Μ τσοκ εχει διαμετρο 17,8 και όχι 18,1 , αν εχει 18,1 που εχουν τα περισσοτερα θα εχει στον πινακα αποδοση IC και ο κατοχος θα ριχνει τζαμπα κλαμα φιλεΠρωτον μια μπενελι σκοτωνε με καρδια μπερετα
Και δεύτερον η σχεση του μπερετα τσοκ με το οπλο ποια ηταν ωστε ουσιαστικα να το αλλαξει ριζικα![]()
και όμως είναι ακριβως το ιδιο σε απολυτα νουμερα συγκέντρωσης , τα 4 αστερια σε συμβατικο θα δωσουν στο χαρτονι ιδια ποσοστα με 4 αστερια σε διευρυμενο , η διαφορα είναι στο μηκος της ???Παιζω με 4 αστερια στον αυλό 18.3 δεν έχει καμια σχεση με το παιζω με 4 αστερια στον άυλο 18.8
Τι γλώσσα μιλάτε ρε σεις?
Στα νιάτα σας δεν πρεπει να αφησατε τουρίστρια για τουριστρια![]()
Στους παντρεμενους μιλουσα ρε λεβεντηΟύτε τώρα !
Στους παντρεμενους μιλουσα ρε λεβεντη
Εσύ φυσικά ουτε τωρα ουτε πριν ουτε κ μεχρι να κανεις οικογενεια
Όσο εισαι λεύτερος να τις ντουφεκας
Χορτασε κ οταν κανεις οικογενεια κατσε στα αυγα σου.
Τα παιδακια μας πανω απο ολα τα αλλα![]()
Μισό λεπτό Δημητρη.και όμως είναι ακριβως το ιδιο σε απολυτα νουμερα συγκέντρωσης , τα 4 αστερια σε συμβατικο θα δωσουν στο χαρτονι ιδια ποσοστα με 4 αστερια σε διευρυμενο , η διαφορα είναι στο μηκος της ???
όχι φιλε , δεν είναι ετσι , τα crio plus και τα mobile είναι βασισμένα σε 18,3 αυλο , τα optima plus κ optima HP σε 18,6 αυλο , τα invector plus σε 18,8 αυλο και παει λεγοντας , πονεμενη ιστορια τα τσοκ , μεγαλη κονομα , ισως το πιο εμπορικο κομματι του οπλου , δεν μπορούμε να δεχτουμε στο μυαλο μας τελικα ότι η αποτυχια στην τουφεκια σπανιότατα οφείλεται σε βλητκη ανεπαρκεια , η ευκολη δικαιολογια είναι το τσοκ και το φυσιγγιΟι εταιρείες έχουν ονομάσει τα τσοκ με βαση την συγκεντρωση τους συον κυκλο σε συγκεκρ απόσταση με βαση τον αυλο 18.5.