Από χθες μπαίνω και επίσημα στο Benelli team με μια όμορφη Raffaello Deluxe. Το όπλο το πήρα μεταχειρισμένο και όχι καινούριο καθώς δεν ήθελα να ξοδέψω τόσα πολλά χρήματα.
Είναι με κάννης 71 εκ, ενώ πραγματικά είναι σαν καινούριο αφού δεν έχει ρίξει πολλές τουφεκιές. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όπως το παρέλαβα, το όπλο θέλει ένα πολύ καλό καθάρισμα για να έρθει στα ίσα του και να δείξει.
Ακολούθως σκοπεύω να κάνω τα εξής, θα το φέρω σε οπλουργό/σκοπευτή στα μέτρα μου (βλέπω όλη τη ρίγα) και θα μετρήσω ακριβώς την κάννη μου ώστε να προχωρήσω σε αγορά τσοκ για αρχή ένα τύπου 3-4* αναλόγως και του πόσο θα βρω τον αυλό και εν συνεχεία ένα για μακρυνές τουφεκιές και ένα για πολύ κοντινές (σκέφτομαι και καμπάνα αν υπάρχει). Στα χαρτιά τουλάχιστον είναι 18,4. Τα χαρτιά μου για την άδεια κατοχής τα έχω καταθέσει επομένως οι δοκιμές μου θα γίνουν απευθείας στα τσιχλάκια!!!
Εμφανισιακά εκτός από το καθάρισμα θέλει ένα βάψιμο η βίδα πάνω από την πάπια και ίσως και ένα φρεσκάρισμα με λαδάκι/κερί στα ξύλα.
Αναμένω τα σχόλιά σας και προτάσεις για τσοκ!