Δεν ριχνω ποτέ πάνω απο 36 γραμμαρια. Με ενδιαφέρει ανεξάρτητα καινούργιο ή μεταχειρισμένο να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ.
Αδράνεια ή αερίων ή δεν σε πειράζει ;;;Δεν ριχνω ποτέ πάνω απο 36 γραμμαρια. Με ενδιαφέρει ανεξάρτητα καινούργιο ή μεταχειρισμένο να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ.
2 επιλογές έχεις σε καινούργιο ηberetta α300 νικελ σε 66 π , η fabarm l4s σε 66π .αυτά τα 2 είναι αερίων ,από εκεί και πέρα πας σε μεταχειρισμένο που θέλουν μεγάλη προσοχή ειδικά η καραμπινες.Δεν ριχνω ποτέ πάνω απο 36 γραμμαρια. Με ενδιαφέρει ανεξάρτητα καινούργιο ή μεταχειρισμένο να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ.
https://www.kalkantzakos.com/Product/7749/l4s-scolopax-rusticola,-karampina-fabarmΔεν ριχνω ποτέ πάνω απο 36 γραμμαρια. Με ενδιαφέρει ανεξάρτητα καινούργιο ή μεταχειρισμένο να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ.
Μην τη δώσεις πριν κατασταλαξεις στο καινούριο.Παιδιά συγγνώμη που σας κουράζω. Το οπλο που έχω είναι Benelli m1 super 90. Εξαιρετικό οπλο αλλά κουραστικό πλέον για μένα.
Μην τη δώσεις πριν κατασταλαξεις στο καινούριο.
Μαγαζί που να σου δώσει πάνω από 250-300 δεν νομίζω να υπάρχει.Εγω σου είπα κρατα το μη και δεν σου κάνει το νέο και γυρίσεις στο παλιό.Ισως κάνω ανταλλαγή με κάποια οικονομική διαφορά.
Ξεκινα γυμναστηριο!!!!!!!!!!Καλημέρα σε όλους τους συναδελφους κυνηγούς. Σήμερα στο λαγοκυνήγι διαπίστωσα ότι πέρασαν τα χρόνια και στα 62 που είμαι τα 3.300 γραμ. για όπλο με κουράζουν. Θάθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε τη γνώμη σας για μάρκες καραμπίνας αερίων εως 3 κιλά. Κυνηγω λαγό και τσίχλες κυρίως. Σας ευχαριστώ και καλά και ασφαλή κυνήγια.
Να ρωτήσω τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει στο σύστημα αδρανείας της Μ1 και (δεν μιλάω για το βάρος) και αναζητάς αερίων;Το οπλο που έχω είναι Benelli m1 super 90. Εξαιρετικό οπλο αλλά κουραστικό πλέον για μένα.
Μιλώντας για μένα, είναι σαν να μου λες 'τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα'Ξεκινα γυμναστηριο!!!!!!!!!!
Αν παραπονεθεις κι εσύ για το βάρος των όπλων σου θα τ ακούσειςΜιλώντας για μένα, είναι σαν να μου λες 'τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα'
Τι λες ρε Παντελή που εισαι γέρος. Έμπειρος είσαι και μαθαινεις και γραμματα ευκολα.Μιλώντας για μένα, είναι σαν να μου λες 'τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα'