Απο Καλκατζακο Μανώλη. Έχει απόθεμα και κανει 36 ευρω.Τέλειο είναι. Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καφέ στο mp27 που έχω. Από πού το πειρες; Ξέρεις αν έχει απόθεμα γιατί θέλω να πάρω και δεύτερο σε μαύρο για την vinci.
Απο Καλκατζακο Μανώλη. Έχει απόθεμα και κανει 36 ευρω.Τέλειο είναι. Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το καφέ στο mp27 που έχω. Από πού το πειρες; Ξέρεις αν έχει απόθεμα γιατί θέλω να πάρω και δεύτερο σε μαύρο για την vinci.
Ρίξε από το γοναμε το κλαμπανι που παει γονα τι θα κανουμε
Ειναι πελοποννησιακο (καταυλακιωτικο) αυτοΡίξε από το γονα
Να το επαναλάβεις έχοντας το κέντρο του στόχου στο ύψος των ματιών σου.....3ο τεστ με τη μοντυ και..... Αααααααααααααλληλουια. Οκ ισως εχει λιιιιιγο παραπανω καστ οφ, αλλα δεν το πειραζω.
View attachment 55803
Τι μπορει να αλλαξει? Ο συγκεκριμενος πινακας ειναι λιγο χαμηλος. Πιο πανω θα παει η πιο κατω? Μαλλον πανω.Να το επαναλάβεις έχοντας το κέντρο του στόχου στο ύψος των ματιών σου.....
Φορητό τροχό, γωνίες, ηλεκτροκόλληση, ματσακόνι, μπογιά και πινέλα.Τι μπορει να αλλαξει? Ο συγκεκριμενος πινακας ειναι λιγο χαμηλος. Πιο πανω θα παει η πιο κατω? Μαλλον πανω.
Μπορεί να μην αλλάξει και τίποτε..... Πάντως το σωστό έτσι είναι........ Αν και νομίζω ότι θα αλλάξει η εικόνα......Τι μπορει να αλλαξει? Ο συγκεκριμενος πινακας ειναι λιγο χαμηλος. Πιο πανω θα παει η πιο κατω? Μαλλον πανω.
Κάθησε σε καρεκλακι και ρίξεΤι μπορει να αλλαξει? Ο συγκεκριμενος πινακας ειναι λιγο χαμηλος. Πιο πανω θα παει η πιο κατω? Μαλλον πανω.
Μη σε ανυσηχει το καστ οφ που ειναι παραπανω στο κυνηγι δε παταμε τοσο ετσι κι αλιως3ο τεστ με τη μοντυ και..... Αααααααααααααλληλουια. Οκ ισως εχει λιιιιιγο παραπανω καστ οφ, αλλα δεν το πειραζω.
View attachment 55803
Κασμα φτυαρι και σκαψε ενα ορυγμα να ερθες στα ισα αχαχαχαχαχαΤι μπορει να αλλαξει? Ο συγκεκριμενος πινακας ειναι λιγο χαμηλος. Πιο πανω θα παει η πιο κατω? Μαλλον πανω.
Θα θυμηθω τα νιατα μου.Κασμα φτυαρι και σκαψε ενα ορυγμα να ερθες στα ισα αχαχαχαχαχα
Αλιως βαζεις κανα χαρτονι σε ιστο σημαιας και ριχνεις σε ολα τα υψοιΘα θυμηθω τα νιατα μου.
Μετά πρέπει να ρίχνει χειροβομβίδες όχι με την μπενέλιΚασμα φτυαρι και σκαψε ενα ορυγμα να ερθες στα ισα αχαχαχαχαχα
Καλημερα! Benelli montefeltro extra light με βαρος 2950γρ. αν θυμαμαι καλα!Καλημέρα σε όλους τους συναδελφους κυνηγούς. Σήμερα στο λαγοκυνήγι διαπίστωσα ότι πέρασαν τα χρόνια και στα 62 που είμαι τα 3.300 γραμ. για όπλο με κουράζουν. Θάθελα να σας παρακαλέσω να μου πείτε τη γνώμη σας για μάρκες καραμπίνας αερίων εως 3 κιλά. Κυνηγω λαγό και τσίχλες κυρίως. Σας ευχαριστώ και καλά και ασφαλή κυνήγια.