gvp9000
Banned
Εμ πως ??? ο άλλος γιατί το πουλάει δηλαδή ? πέθανε ο θείος ?Θα επαιρνα καινουργιο.
Εμ πως ??? ο άλλος γιατί το πουλάει δηλαδή ? πέθανε ο θείος ?Θα επαιρνα καινουργιο.
Εδώ οι κυνηγοί λένε ψέματα για ψύλλου πήδημα, όταν παίζει 1,5 χιλιάρικο θα κωλώσουν αχαχαχΠήρα τηλέφωνο είχα την απορία να δω γιατί το δίνει αλλά μου έλεγε μπαρούφες ότι το κέρδισε σε διαγωνισμό! Σε ποιο διαγωνισμό είχε black eagle 3! και είδα στην φωτογραφία ότι λείπουν τα δυο μαύρα τσοκ τα έχει αντικαταστήσει με δυο απλά crio plus όταν του το είπα α έτσι το πήρα εγώ το έχω κερδίσει σε διαγωνισμό μου λέει.
Αυτό τι είναι ρε παιδιά ?Πήρα τηλέφωνο είχα την απορία να δω γιατί το δίνει αλλά μου έλεγε μπαρούφες ότι το κέρδισε σε διαγωνισμό! Σε ποιο διαγωνισμό είχε black eagle 3! και είδα στην φωτογραφία ότι λείπουν τα δυο μαύρα τσοκ τα έχει αντικαταστήσει με δυο απλά crio plus όταν του το είπα α έτσι το πήρα εγώ το έχω κερδίσει σε διαγωνισμό μου λέει.
ναι το εχει και σε εμένα ενα προστατευτικο λάστιχο για να ειναι ποιο σταθερο το οπλο στην θήκηΑυτό τι είναι ρε παιδιά ?
Προστατευτικό για την θήκη ?
View attachment 56878
https://www.car.gr/xyma/view/326577991-benelli-black-eagle-3-magnum-3-76-mm
Ο άνθρωπος όμως είναι γνώστης !!!
Σε αριστη κατασταση ..δεν ειναι super magnun ειναι 2/3/4 ..3'magnum 76mm',,.φοβερεσ ντουφεκιεσ....πανελαδικη αποστολη.. με ολα τα αξεσουαρ στην βαλιτζα .εχει ριξει 200 ντουφεκιεσ.
Αν το γνωρίζει το όπλο ο αγοραστής και είναι όπως τα λέει + - θα πουληθεί,αν είναι από άλλη πόλη άγνωστος από το car δύσκολο έως αδύνατο, αν δεν είναι δελεαστική τιμή.Μην το λες γιατί γράφει Συζητήσιμή όποτε πάει καο αλλά 100 κατω 1400€ έχει διαφορά με το καινούριο 440€ και μιλάμε για τιμή καλκατζακου γιατί είναι ο μόνος που την έχει 1840€ όλοι οι υπόλοιποι την έχουν 1960€
Φτιάξε ένα και για μένα.Ετοιμάζω πατέντα να προσαρμοζεται οποιοδήποτε πέλμα σε συνθετικο κοντάκι benelli. Εχω κανει δοκιμή με ευπλαστο υλικο (φελλό) με επιτυχία. Μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερώσω. Αν το οπλο βαρύνει πισω το προτζεκτ δε θα μπει στην παραγωγη
Ε ρε Βάγγο τι έχεις να τραβήξεις...
Βασικα έκλεψα την ιδεα απο τη shu και τη limbsaver.Φτιάξε ένα και για μένα αχαχαχαχαα
Πλάκα ... αλλά αν χρειαστώ θα σου πω ή θα μου πεις τον τρόπο.
Λοιπον για σενα δεν ειναι και πολυ δυσκολο αν εχεις προσβαση σε 3d εκτυπωτη ενα παλικαρι ειχε ξεκινισει το προτζεκτ εδω αλλα χαθηκεΦτιάξε ένα και για μένα αχαχαχαχαα
Πλάκα ... αλλά αν χρειαστώ θα σου πω ή θα μου πεις τον τρόπο.
Το πέλμα θα το τροχισεις εσύ να ταιριάζει στο κοντάκι ;Βασικα έκλεψα την ιδεα απο τη shu και τη limbsaver.
Θα παρω μια πλαστική φετα επιμυκηνσης καταλληλα διαμορφωμενη και με εγκοπες για να μπαίνει υπο γωνια στην αρχη μεσα στο κοντακι. Οπως θα βιδωνει το πελμα πανω θα τραβαει τη φετα προς τα έξω και θα σκαλωσει στο χειλος που κανει το κοντακι.
Δες φωτο και το βιντεο απο τη limbsaver και θα καταλαβεις τι θελω να κανω.
View attachment 56937
Πάρε ένα σωσίβιο αυτά από το φελιζοζ (σανίδα μικρή) το πεπιεσμένο που πιάνουν τα πιστιρικια. για να κρατιούνται να μη βουλιάζουν αυτό έχει 3 πόντους πάχος έχει και δύο τρύπες για να βάζουν τα χέρια μέσα το κόβεις όπως θες με φαλτσέτα λειενεις με γυαλοχαρτο στα κοψίματα απορροφά κραδασμό χωρίς να αλαζει σχήμα .Βασικα έκλεψα την ιδεα απο τη shu και τη limbsaver.
Θα παρω μια πλαστική φετα επιμυκηνσης καταλληλα διαμορφωμενη και με εγκοπες για να μπαίνει υπο γωνια στην αρχη μεσα στο κοντακι. Οπως θα βιδωνει το πελμα πανω θα τραβαει τη φετα προς τα έξω και θα σκαλωσει στο χειλος που κανει το κοντακι.
Δες φωτο και το βιντεο απο τη limbsaver και θα καταλαβεις τι θελω να κανω.
View attachment 56937
Με όλα αυτά που κάνεις θα είχες πάρει ένα μεγαλύτερο πέλμα benelli και θα είχες καθαρίσει ,θα σου έρθουν οι πατέντες μια η άλλη.Ετοιμάζω πατέντα να προσαρμοζεται οποιοδήποτε πέλμα σε συνθετικο κοντάκι benelli. Εχω κανει δοκιμή με ευπλαστο υλικο (φελλό) με επιτυχία. Μόλις ολοκληρωθεί θα ενημερώσω. Αν το οπλο βαρύνει πισω το προτζεκτ δε θα μπει στην παραγωγη
Ε ρε Βάγγο τι έχεις να τραβήξεις...
Λοιπον για σενα δεν ειναι και πολυ δυσκολο αν εχεις προσβαση σε 3d εκτυπωτη ενα παλικαρι ειχε ξεκινισει το προτζεκτ εδω αλλα χαθηκε
Δεν εχω προσβαση σε 3d εκτυπωτη Τόλη, οποτε θα γινει χεραταΜε όλα αυτά που κάνεις θα είχες πάρει ένα μεγαλύτερο πέλμα benelli και θα είχες καθαρίσει ,θα σου έρθουν οι πατέντες μια η άλλη.
Οχι οπλουργος. Εγω θα κανω τη βασηΤο πέλμα θα το τροχισεις εσύ να ταιριάζει στο κοντάκι ;
Θα το ψάξω Γιάννη. ΕυχαριστωΠάντως να ξέρεις εγώ που είχα την ςς του 2008 πριν την δώσω της έβαλα επάνω το πέλμα από SBE III μου το έστειλε ο κυρίας και ταίριαζε μια χαρά.
Είναι πιο φθηνό της SBE lll από της comfort l που κάνει 96 € νομιζω ; Θα ταιριάζει και στη m2 αν χρειαστεί;Πάντως να ξέρεις εγώ που είχα την ςς του 2008 πριν την δώσω της έβαλα επάνω το πέλμα από SBE III μου το έστειλε ο κυρίας και ταίριαζε μια χαρά.
Ναι φιλε ταιριαξε!Κοίτα